powiekszanie biustu tłuszczem
powiekszanie biustu tłuszczem
witam,
czy ktos ma jakies doświadczenie w powiekszaniu biustu własnym tłuszczem? znacie moze kliniki np. we wrocławiu??
czy ktos ma jakies doświadczenie w powiekszaniu biustu własnym tłuszczem? znacie moze kliniki np. we wrocławiu??
Re: powiekszanie biustu tłuszczem
Kobiety! Zaakceptujcie swoje piersi takimi jakie są!!!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Dobrze piszesz! Ja mam... zdecydowanie bardzo małe B... i uwielbiam swój biust podobnie jak mój narzeczony. Kochana, taka się urodziłaś i taką Cię powinni wszyscy kochać. Ty też siebie pokochaj i inwestuj w rozwijanie swoich zainteresowań i pasji zamiast zmieniać swoje piersi.Adidasowa pisze:Kobiety! Zaakceptujcie swoje piersi takimi jakie są!!!
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
małe jest piękne, wiele facetów tak twierdzi. Lepsze takie niż napompowane ala Pamela - puste w środku. Stanik push up i rozreklamować swoje atuty, a nie kombinować.

-
a_gatka
Uwierzcie mi, że nadmiar wcale taki fajny nie jest 
-
kasiakasia333
- Jestem tu nowa :)
też miałam b, powiedzmy b/c, a od kiedy biorę tabletki anty, to mi urosły do e
to jest 70e, więc nie żadna pamela, ale zdecydowanie je widać 
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
W sposób naturalny można biust "przypakować" tłuszczem. Kwestia tego, czego oczekujemy od rzeczywistości.
-
magdasobczak
- Jestem tu nowa :)
Mnie do spróbowania Bust Up Line (bust-up.pl) przekonała koleżanka, po tym jak ją spotkałam po wakacjach i zobaczyłam jak jej biust się przez ten czas zmienił. Spróbowałam i również byłam mocno zaskoczona tym jak mój biust niesamowicie się może zmienić. Faktycznie jeśli szukacie suplementów, które mogą odmienić wasze piersi to będzie doskonały wybór.
Ja mam doświadczenie, korzystałam z usług chirurga Michała Knakiewicza z Knack Clinic we Wrocławiu. Miałam lipotransfer, czyli właśnie ten tłuszczyk mi zabrano z niektórych partii i powędrował on w piersi. Wszystko podczas jednego zabiegu, który przebiegł bezproblemowo. Wcześniej chirurg opisywał mi ten zabieg i tłumaczył co i jak, wiec wiedziałam, jak przebiegnie rekonwalescencja. Lekarza gorąco polecam, jest najlepszy. Co do waszych wypowiedzi dziewczyny, no nie wszystkie sytuacje są takie same. Ja na przykład chciałam mieć taki biust, jaki miałam przed ciążami i wykarmianiem trójki dzieci, nie chodziło o powiększenie piersi, tylko ich wymodelowanie i powrót do dawnej świetności
.
No mi nadmiar na tyle przeszkadzał, że ja akurat byłam na pomniejszeniu piersi. Nareszcie są proporcjonalne do mojego ciała. Jakbyś kiedyś myślała o redukcji, to zostawiam ci namiary na mojego chirurga, to dr Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju, możesz go wygooglować. Jest bardzo sympatyczny, ma lata doświadczenia, fajne podejście, no i operację przeprowadził książkowo. Piersi są mniejsze, kształtne, jestem wybredna w tym zakresie, a w pełni mi się podobająa_gatka pisze:Uwierzcie mi, że nadmiar wcale taki fajny nie jest