Usuwanie makijażu permanentneg - gdzie w Warszawie?
Usuwanie makijażu permanentneg - gdzie w Warszawie?
Dziewczyny mam problem i proszę o pomoc. Mieszkam pod Warszawą i szukam w stolicy salonu gdzie mogłabym usunąć makijaż permanentny brwi. Czy możecie doradzić mi jaki salon zrobi mi to metodą laserową? Słyszałam, że taka metoda jest najlepsza, dlatego o nią pytam. Muszę to zrobić u specjalisty, ponieważ już nie wytrzymam jak znowu ktoś tak mnie zeszpeci. Mam nauczkę, bo chciałam zrobić szybko i tanio piękne brwi, a wyszło co wyszło
Proszę o radę.
Re: Usuwanie makijażu permanentneg - gdzie w Warszawie?
NIe jestem z Warszawy wiec nie doradze Ci.
Ale ogromnie Ci wspolczuje , ze padlas i to na wlasne zyczenie ,w rece ,,partacza,, urody.
Mysle, ze nawet jesli jakas usluga jest tania to niekoniecznie jest dobra.
Szkoda , ze musialas na wlasnej skorze sie o tym fakcie niemilo przekonac.
Ale ogromnie Ci wspolczuje , ze padlas i to na wlasne zyczenie ,w rece ,,partacza,, urody.
Mysle, ze nawet jesli jakas usluga jest tania to niekoniecznie jest dobra.
Szkoda , ze musialas na wlasnej skorze sie o tym fakcie niemilo przekonac.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Re: Usuwanie makijażu permanentneg - gdzie w Warszawie?
Myślę że wiele dziewczyn odczuło na własnej skórze czym jest taki makijaż oraz może się teraz wypowiedzieć czy warto go stosować bo moim zdaniem absolutnie nie. Co do konkretnego salonu w Warszawie to szukasz w danej dzielnicy czy ogólnie bez względu na dojazd? Bo znajoma zawsze zachwala jeden salon wiec mogę zapytać o szczegóły.