Pomocy...

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
andzia220789
Jestem tu nowa :)

Pomocy...

Post autor: andzia220789 »

j
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2013 9:29 pm przez andzia220789, łącznie zmieniany 1 raz.
G****

Re: Pomocy...

Post autor: G**** »

Poczekaj aż sie odezwie bo jak bardziej będziesz naciskac to moze sie do Ciebie zniechęcić.
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Trochę to dziwne, że tak bez słowa zerwał kontakt. Może przeczekaj kilka dni i spróbuj jeszcze raz. Ile ma lat?
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
andzia220789

Post autor: andzia220789 »

24
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

To trochę dziwne zachowanie, jak dzieciaka z piaskownicy. Czy przypadkiem nie współżyliście ostatnio?
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

ale dziwniejsze jest jej zachowanie bo usuneła post :?: chce rady chce pomocy . A tu niewiem na literke J mam odpowiadac ;) wiec zobie dziewczyna zaleciała :patyk
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

elzbieta45 pisze:ale dziwniejsze jest jej zachowanie bo usuneła post :?: chce rady chce pomocy . A tu niewiem na literke J mam odpowiadac ;) wiec zobie dziewczyna zaleciała :patyk
Może się obawia, że ktoś ją skojarzy? ;) Jest tyle podobnych i identycznych problemów, że nie sposób domyśleć się czy a nóż widelec znamy tą osobę.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

to tez prawda , ale wtedy tez powinna wczesniej o tym pomyslec zanim cos napisze . przeciez to nie jest obowiazek . ale widocznie sama nieszczera byla
ODPOWIEDZ