Pomocy...
-
andzia220789
- Jestem tu nowa :)
Pomocy...
j
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2013 9:29 pm przez andzia220789, łącznie zmieniany 1 raz.
-
G****
Re: Pomocy...
Poczekaj aż sie odezwie bo jak bardziej będziesz naciskac to moze sie do Ciebie zniechęcić.
Trochę to dziwne, że tak bez słowa zerwał kontakt. Może przeczekaj kilka dni i spróbuj jeszcze raz. Ile ma lat?
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
-
andzia220789
- Jestem tu nowa :)
To trochę dziwne zachowanie, jak dzieciaka z piaskownicy. Czy przypadkiem nie współżyliście ostatnio?
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale dziwniejsze jest jej zachowanie bo usuneła post
chce rady chce pomocy . A tu niewiem na literke J mam odpowiadac
wiec zobie dziewczyna zaleciała :patyk
Może się obawia, że ktoś ją skojarzy?elzbieta45 pisze:ale dziwniejsze jest jej zachowanie bo usuneła postchce rady chce pomocy . A tu niewiem na literke J mam odpowiadac
wiec zobie dziewczyna zaleciała :patyk
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to tez prawda , ale wtedy tez powinna wczesniej o tym pomyslec zanim cos napisze . przeciez to nie jest obowiazek . ale widocznie sama nieszczera byla