2+1
-
Peggybrown
- Jestem tu nowa :)
Re: 2+1
Hmm.... Odpowiedz sobie tak szczerze, na jedno pytanie. Ok, on odejdzie od swojej żony, będziecie razem, będziesz potrafiła z tym żyć ??
Z tym, że dziecko wychowuje się bez ojca ??
Ja na pewno Ci nie powiem, że postępujesz źle... Bo liczy się szczęście każdego, istotnie jednak byś ze swoimi czynami potrafiła potem życ...
Z tym, że dziecko wychowuje się bez ojca ??
Ja na pewno Ci nie powiem, że postępujesz źle... Bo liczy się szczęście każdego, istotnie jednak byś ze swoimi czynami potrafiła potem życ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
MagdalenaF
- Jestem tu nowa :)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
takie posty powinniscie usuwac bo jeśli kolezanka się wycofala i wykasowala to po co to zasmieca
Jedno jest pewne... nie wolno budować swojego szczęścia, na nieszczęściu innych, a zwłaszcza jeśli w grę wchodzą dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci,które nie są niczemu winne. Dziecko zawsze powinno być brane pod uwagę,nie tylko przez rodziców, ale i przez tę drugą. Jest tylu wolnych, że można przebierać jak w ulęgałkach, czemu akurat żonaty, bo co - ładnie mówi,czaruje? do swojej żony też pewnie tak mówił i nadal mówi.A zapewniam,że zainteresowana, też kiedyś zostanie na lodzie,skoro facet lubi skoki w bok?