Podziękowanie dla rodziców
-
wiola89_opo
- Jestem tu nowa :)
Re: Podziękowanie dla rodziców
Na moim ślubie sami zaśpiewaliścmy "Cudownych rodziców" i to był najlepszy prezent 
Ubrania, obuwie, trendy mody - avanti
My chcemy aby podczas podziękowań w tle leciała "Modlitwa" Nalepy, rodzice uwielbiają tą piosenkę.
My też nie daliśmy kwiatów - kwiaty zwiędną i tyle z nich pożytku. Wybraliśmy statuetki, bo są fajną pamiątką. Do tego koszyk ze słodyczami i winem. U nas leciała piosenka Kochani Rodzice. No i do mikrofona gadaliśmy życzenia
fotograf ślubny warszawa
Rodzice na pewno ucieszyliby się z wycieczki, tylko trochę dużo tych wydatków w jednym czasie 
CrystalCiTY pisze:A może statuetkę z podziękowaniami dla rodziców? Coś w tym stylu http://tinyurl.com/c7qlax5 Bardzo pięknie się prezentuje i na pewno zrobi na nich wrażenie. Polecam
My na podziękowanie również dawaliśmy takie statuetki 3D z grawerem. Rodzice byli bardzo zadowoleni, teraz mają miłą pamiątkę na meblach z wierszykiem, naszym zdjęciem i datą ślubu.
-
sun979
Ja jestem przed wyborem podziękowań dla rodziców. Na ostatnim weselu brat dawał już koszyk z alkoholem i ze słodyczami + dyplom. Nie chce się powtarzać i myślę nad czymś takim:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja znalazłam fajne podziękowania .Oskary za najlepszych rodziców 

Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:21 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: brak opcji img
Powód: brak opcji img
fotograf ślubny warszawa
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Kasiu, świetny pomysł!kasia1990 pisze:ja dla rodziców mam już zamówione dyplomy ukończenia studiów rodzicielskichkwiaty oczywiście również będą, ale dyplom sam w sobie będzie fajną i zabawną pamiątką
a dyplomy wyglądają tak http://www.podziekowaniadlarodzicow.pl/
Ja mam jednak problem innej natury niż samo wybranie upominku.
Otóż, ja i mój przyszły mąż mieszkamy razem od roku i wychowyujemy mojego synka z poprzedniego związku. Ślub będzie cywilny w urzędzie, a po nim uroczysty obiad z tańcami i alkoholem, czyli można powiedzieć, że przyjęcie dla najbliższych bez poprawin. Od moich rodziców dostaliśmy pełne wyposażenie mieszkania, tj. meble, sprzęt RTV i AGD. W podziękowaniu podarowaliśmy im piękną księgę ozdobioną kwiatami, na stojaku, z wypisanym wierszem o miłości i rodzinnym cieple. W zorganizowaniu ślubu nie będą pomagać, czyli zostają podziękowania za trud wychowania panny młodej. Mąż jednak nie dostał od swoich rodziców nic, nie będzie też ich angażował w pomoc przy ślubie, zaś wychowywał się z babką (która na podziękowania nie zasługuje), bo mama pracowała za granicą a ojciec alkoholik nawet nie będzie zaproszony na ceremonię. Czy w takim razie rozsądnie byłoby podziękować moim rodzicom i jego mamie za wychowanie? I jaki wówczas dać prezent, same kwiaty? A może po prostu zrezygnować z podziękowań?
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Panna_Mysia: Zawsze warto podziękować rodzicom, w końcu to oni nas wychowali i ukształtowali w jakiś sposób.
My z mężem daliśmy kryształowe statuetki. Wybraliśmy Różę Miłości:

Piękne, indywidualne podziękowania i róża- kwiat pełen miłości. Rodzice byli zachwyceni i wyraźnie wzruszeni.
My z mężem daliśmy kryształowe statuetki. Wybraliśmy Różę Miłości:

Piękne, indywidualne podziękowania i róża- kwiat pełen miłości. Rodzice byli zachwyceni i wyraźnie wzruszeni.
Ostatnio zmieniony wt wrz 03, 2013 8:39 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Podziękowania dla rodziców są najważniejsze w całej tej ceremonii.
Ja jak brałam ślub to razem z mężem podarowaliśmy rodzicom taką fotoksiążkę SPAM ze zdjęciami z naszego ślubu
prezent bardzo im się podobał, byli zachwyceni 
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:55 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie takie statuetki całkiem ok bo zostaje pamiątka na lata.
Bo w życiu ważne są tylko chwile...
-
fajna babka
My wręczyliśmy zdjęcie usg naszego przyszłego potomka w ramkach
półtorej miesiąca przed weselem dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Pierwszy wyczekiwany wnuk u moich rodziców, łezka się w oku kręciła. Oprócz tego podarowaliśmy im weekend w SPA . Zakupiliśmy voucher na Grouponie i cena wyszła niewiele większa jak za kosz z kwiatami i jakiś alkohol do tego. Cała czwórka była bardzo zadowolona. Możecie też spróbować poszukać czegoś w tym sklepie, jest sporo ciekawych propozycji dostosowanych pod konkretną okazję czy wiek SPAM
PODZIEKUJEMY ZA LINK
PODZIEKUJEMY ZA LINK
-
TillTheEnd
Ja robię podziękowania w formie 3 minutowego filmu, na którym przyczepiamy to sznurka nasze zdjęcia z dzieciństwa, uśmiechamy się, w tle leci ed sheeran 'photograph' i pojawiają się wstawki z tym za co dziękujemy rodzicom. Mam nadzieję, że wypali. Trzymajcie kciuki xDD
-
zrozpaczonazona
U nas nie będzie żadnego podziękowania dla rodziców. Ojciec mojego narzeczonego jest alkoholikiem i nawet nie wiemy czy będzie zaproszony, i nie mamy zbyt dobrych kontaktów z matkami. Poza tym, podziękowanie dla rodziców jest za wychowanie i "oddanie" dziecka, a to się trochę mija z celem, jak się wyprowadziłam ponad rok temu i mieszkam z mężem.
My z narzeczonym długo szukaliśmy idealnego prezentu - koleżanka fotografka poleciła nam Printu. Umówiliśmy się na sesję narzeczeńską i zrobiliśmy fotoksiążkę. Rodzice byli zachwyceni! Do dziś pokazują! Wykorzystaliśmy co prawda gotowy szablon ale maja naprawdę fajne wzory, dodaliśmy daty, imiona i po tygodniu mieliśmy prezent. Polecamy z całego serducha LINK
DZIEKUJEMY ZA SPAM
DZIEKUJEMY ZA SPAM
My podziękowania dla rodziców będziemy mieć w formie filmiku który puścimy już na ślubie
. Czekamy tylko na cieplejszy tydzień by móc go nagrać z kamerzystami 
"Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota”.
pamiątkowa księga, kosz delikatesowy z winem, kawa itp najczęściej spotykałam na weselach
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
My podarowaliśmy duże, ręcznie malowane obrazy naszych rodziców z ich dnia ślubu.
Byli zachwyceni
Byli zachwyceni
Bliżej natury ->kosmetyki naturalne
Mamy zamowione obrazy z drzewami, liscie maja w ksztalcie serc, a na tych lisciach wypisane za co im dziekujemy. Dodatkowo dekoratorka zrobi nam skrzynke z kwiatami do ktorej wlozymy jeszcze jakis alkohol.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
dla mnie super pomysłem jest zrobienie czegoś szalonego dla rodzicó, zaśpiewanie im piosenki, zatańczenie dla nich, albo jakiś zabawny filmik. A do tego kwiaty- ostatnio modne s atakie kwiatowe boxy;)
Przewodnik po Krakowie - krakow-zwiedzanie.pl
Nie cierpię tej piosenki "cudownych rodziców mam" ;| Tak mi się nie podoba, że nie wiem. U nas na podziękowania były kwiaty - ale nie cięte, tylko w skrzynkach, ze można przesadzić, i takie koszyki z prezentami - kawa, herbata, słodycze (takie z górnej półki troche). A co myślicie o podobnym podziekowaniu dla świadków?
Na zniszczone włosy bez połysku polecam mój ulubiony salon fryzjerki Fryzjer Konin - w salonie Health & Beuaty.
Myślę, że dla świadków to powinien być symboliczny prezent lub po prostu podziękowania. Raczej nie przesadzałabym z tymi podarunkami ..sreberko pisze:Nie cierpię tej piosenki "cudownych rodziców mam" ;| Tak mi się nie podoba, że nie wiem. U nas na podziękowania były kwiaty - ale nie cięte, tylko w skrzynkach, ze można przesadzić, i takie koszyki z prezentami - kawa, herbata, słodycze (takie z górnej półki troche). A co myślicie o podobnym podziekowaniu dla świadków?
Zależy jaki ma się budżet - my chcieliśmy odwdzięczyć się czymś droższym, ponieważ rodzice mieli bardzo duży wkład finansowy w nasze wesele. Ja wybrałam dla swoich rodziców robota kuchennego magimix od Ronic'a , bo od dawna o nim mówiła. Czasem warto posłuchać czego rodzice po prostu potrzebują w domu 
-
malwinka146
Ja jednak myślę, że prezent dla rodziców z takiej okazji powinien być wzruszający i skłaniający do wspomnień. Nowy robot kuchenny wydaje mi się jakiś taki... niedopasowany
no ale każdy ma swoje preferencje. Nasi rodzice dostali od nas po bukiecie kwiatów (kremowe róże przewiązane czerwoną wstążką, wyglądały elegancko i schludnie, inaczej niż wszechobecne wypakowane kwieciem po brzegi kosze) i po drewnianym albumie na zdjęcia ze specjalną dedykacją. Zależało nam na tym, by mieli ciekawą pamiątkę, ale żeby nie był to zbieracz kurzu