Podziękowanie dla rodziców

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
iris01

Podziękowanie dla rodziców

Post autor: iris01 »

Hej dziewczyny :) Czy macie jakieś pomysły na prezent dl rodziców? Ja wciąż nie mam pomysłu, a nie chcemy podarować im oklepanych pucharów z grawerką itp.
iris01

Re: Podziękowanie dla rodziców

Post autor: iris01 »

Przypadkowo znalazłam coś takiego -........ Uważam, że drzewka są piękne i spodobają się rodzicom, to pamiątka na całe lata :D

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Ja bym najchętniej podarowała im coś praktycznego, coś z czego będa mogli skorzystać, a nie, tylko będzie stało i się kurzyło...ale nie wiem, co mogłoby to być :)
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

W zeszłą sobotę byłam na ślubie i rodzice w ramach podziękować dostali drzewka bonsai.
mimargo

Post autor: mimargo »

Na dotychczasowych weselach, w jakich miałam okazję uczestniczyć, rodzice dostawali antyramy ze swoimi zdjęciami, ze zdjęciami córki/syna, które brało ślub, kosze z winami i słodyczami, fotoalbumy. Pomysł z drzewkiem bonsai jest bardzo ciekawy :D.
malutka11

Post autor: malutka11 »

Na ostatnim weselu na jakim byłam rodzice państwa młodych otrzymali wycieczkę trzydniową do Rzymu. Wg mnie był to bardzo dobry pomysł.
THE_GABI

Post autor: THE_GABI »

a ja z mężem daliśmy kosz pełen słodyczy i wino, praktyczne i smaczne ;)
Konkordia

Post autor: Konkordia »

W kwietniu biorę ślub i z siostrą narzeczonego wymyśliłyśmy, że zrobimy technika Decoupage skrzyneczki na wino dla ojców, a dla mam herbaciarki. na wewnętrznej stronie pokrywy wypiszemy podziękowania. Naprawdę ślicznie to wygląda i jest praktyczne :D
dzo

Post autor: dzo »

Konkordia pisze:W kwietniu biorę ślub i z siostrą narzeczonego wymyśliłyśmy, że zrobimy technika Decoupage skrzyneczki na wino dla ojców, a dla mam herbaciarki. na wewnętrznej stronie pokrywy wypiszemy podziękowania. Naprawdę ślicznie to wygląda i jest praktyczne :D

a masz jakąś fotę ? 8-)
Konkordia

Post autor: Konkordia »

Jak na razie zajęłyśmy się zaproszeniami i ogólnie galanterią papierniczą, a podziękowania jakoś w styczniu zaczniemy produkować :) Jak coś już będę miała to się pochwale :D
lidka86

Post autor: lidka86 »

ja z chęcią chciałam rodzicom dać podziekowanie wygrawerowane np. w szkle czy w drewnie.. ale wyszło inaczej i w dniu ślubu daliśmy rodzicom kwiaty( a podziękowanie mieliśmy w domu- nie chcieli na sali - i nie chcieli żadnych łzawych piosenek)... zaraz po błogosławieństwie a przed wyjazdem do kościoła- podziękowaliśmy własnymi słowami za wychowanie, miłość, wsparcie i pomoc w przygotowaniu tego najważniejszego dnia w naszym życiu, daliśmy kwiaty.... kwiaty mieliśmy w takich dużych koszyczkach:)...
a po ślubie ok. 3 tygodni po- daliśmy rodzicom jako 2 część prezentu - album ze zdjęciami ślubnymi w pięknej zdobionej skórzanej okładce od naszego fotografa... ogromnie im ten prezent się podobał... :fallinlove
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

My daliśmy rodzicom Karykatury. Jeden odbraz przedstawiał mnie, meża i moich rodziców drugi natomiast mnie męża i jego rodziców.
Tematem karykatury był lot balonem (a tematów jest mnóstwo, mozesz też sama coś zasugerować), karykaturzystka umieściła nas w koszu (mój tata wspinał się po drabince :D )
a tuż pod nami w małym koszyczku powiewał nasz jamnik :lol:
Pod tym wszystkim był podpis "Jesteście Wspaniali. Dziękujemy"

Oprawiliśmy to wszystko w ładne rameczki, wyszło super. Rozluźniliśmy trochę atmosferę bo chcieliśmy uniknąć łez i rozczuleń.
Miło było patrzeć na śmiejących się rodziców :D
No i prezent nie zostanie zjedzony, wypity, nie będzie się kurzył gdzieś na półce wśród gratów tylko wisi sobie na ścianie i za każdym razem wywołuje na ich twarzach uśmiech :kwiatek
dzo

Post autor: dzo »

super pomysł z tymi karykaturami ;)
Dawid2003_pl
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dawid2003_pl »

fajnie sprawdza się jakas wspólna fotka nowożeńców. Do tego oczywiście kwaitki i sam gest. na pewno się ucieszą.
kasia1990

Post autor: kasia1990 »

ja dla rodziców mam już zamówione dyplomy ukończenia studiów rodzicielskich :) kwiaty oczywiście również będą, ale dyplom sam w sobie będzie fajną i zabawną pamiątką :) a dyplomy wyglądają tak SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 8:25 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
marcia6666

Post autor: marcia6666 »

Ja swój slub mialam juz 6 miesiecy temu , rodzicom kupilismy obrazy z pieknym krajobrazem.. :) a co do dyplomów, bylam na weselu koleznki ktora wlasnie takie dyplomy dalla rodzicom. Widac bylo, ze prezent sie spodobal:)
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Karykatury są super pomysłem, ale to świadectwo też fajnie wygląda, rozbawił mnie spis przedmiotów ;).
Miniczka

Post autor: Miniczka »

karykatury rzeczywiscie fajnny, oryginalny i smieszny pomysl bo takie zwykle zdjecia to oklepane..
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Chociaż w sumie zwykłe zdjęcie, jeśli jest wybrane jakieś śmieszne, zabawne, też może ucieszyć :).
creativegroup24

Post autor: creativegroup24 »

to na pewno niepowtarzalny pomysł na długie lata
SPAM

i jak?????
Ostatnio zmieniony sob paź 06, 2018 8:39 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Czytała regulamin ? SPAM
Karola_Gl

Post autor: Karola_Gl »

Ja zastanawiam się czy odpowiednia będzie nowa, firmowa porcelana ? Starą maja już zniszczoną, myślę że mieliby wspaniałą pamiątkę z mojego ślubu, a do tego praktyczną :)
Torby papierowe Kraków
Awatar użytkownika
CrystalCiTY

Post autor: CrystalCiTY »

A może statuetkę z podziękowaniami dla rodziców? Coś w tym stylu http://tinyurl.com/c7qlax5 Bardzo pięknie się prezentuje i na pewno zrobi na nich wrażenie. Polecam :)
Obrazek
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

My kupujemy kosze ze slodyczami,alkoholem itp a dodatkowo do srodka wkladamy akrylowe statuetki z podziekowaniem :)
jalola

Post autor: jalola »

Faktycznie porcelana to dobry pomysł. My daliśmy rodzicom ramki cyfrowe i wgraliśmy na nie nasze rodzinne zdjęcia sprzed lat. Postawiliśmy na oddzielnym stoliku i goście podchodzili oglądać. Wszystkim się bardzo podobało
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

iris01 pisze:Hej dziewczyny :) Czy macie jakieś pomysły na prezent dl rodziców? Ja wciąż nie mam pomysłu, a nie chcemy podarować im oklepanych pucharów z grawerką itp.
my z mezem nie dawalismy kwiatow,uznalismy ze to "oklepane"
zamowilsmy taką jakby ksiege z zyczeniami(dla rodzicow i chrzestnych)
]taką sama mielismy My
i na slubie prztyw były obraczki

ah odn podziekowan to o połnocy złozyl im zyczenia
i DJ puscił pios.CUDOWNYCH RODZICOW MAM
ODPOWIEDZ