Podróż poślubna

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
Melisa

Re: Podróż poślubna

Post autor: Melisa »

zawsze marzyłam, żeby jechać do Egiptu w podróż poślubną, jak miałam 8 lat juz tak mówiłam :P ale.. biore ślub w egipcie lol wiec odpada :P
Marzy mi się Australia, ale to nie na naszą kieszeń.
Chciałabym do Hiszpanii :)
Viki91

Post autor: Viki91 »

Moim marzeniem jest Hiszpania ale na razie jest nierealna i w podroż po ślubna wybierzemy się raczej gdzieś w polsce w góry albo nad morze ja osobiście wole morze a wy jak myslicie?
eDom

Post autor: eDom »

Polecamy wybrać się w podróż poślubną do wymarzonego miejsca, w którym wynajmiecie uroczy domek tylko dla waszej dwójki. Nikt Wam nie będzie przeszkadzał i z pewnością znajdziecie czas aby nacieszyć się sobą. W naszej ofercie mamy aż 150.000 różnych domków na świecie
she336

Post autor: she336 »

Też zastanawiam się gdzie by było fajnie pojechać w podróż poślubną. Szczerze jestem mile zaskoczona, że jednak są osoby, które mówią o Polsce. My nie mamy za dużo pieniędzy, więc zastanawiam się nad tym pomysłem. Faktycznie jest u nas tyle pięknych miejsc, które warto zobaczyć. Chciałabym po prostu jechać w jakieś malownicze, spokojne miejsce, najlepiej na łonie natury, gdzie skupilibyśmy się tylko na sobie... I myślę, że tylko na weekend. Możecie takie miejsce polecić? A jeśli chodzi o zagranicę to, które państwa są najtańsze?
Viki91

Post autor: Viki91 »

właśnie z tego powodu ze pieniędzy nie mamy za dużo to jedziemy gdzieś w Polsce nie wiem gdzie można by się wybrać myśmy myśleli o morzu ale mamy ślub 14 września także nie wiem czy nad morze będzie się opłacało jechać w tedy może być już zimno. Mój narzeczony wspomniał coś o Spa ale jakby taki domek nie był drogi to można my się nad tym zastanowić
pagat
Jestem tu nowa :)

Post autor: pagat »

Viki91 my tez nie mielismy zbyt duzo pieniazkow, dlatego wraz z narzeczonym (juz niedlugo mezem - czerwiec slub!:)) postanowilismy zarezerwowac sobie podroz z jakims tanszym biurem podrozy i lecimy do Turcji, jej egejskiej czesci, z Funclubem. Dzieki temu, ze mamy tu dojazd autokarem, oszczedzilismy na ogromnych kosztach biletow lotniczych...:(A autokary sa na tyle luksusowe (wiem, bo juz nie raz z nimi podrozowalam), ze podroz mi nie straszna!:)
corinn

Post autor: corinn »

Ja bym chciała wyruszyć w podróż albo do Nowej Zelandii albo na pojezierze brodnickie do Głęboczka :) Zakochałam się w tym miejscu przeglądają tylko zdjęcia :) Jest tam możliwość nauczenia się nurkowania, wykapania w winie i nauczenia się poprawnej degustacji tego trunku. Jak dla mnie bardzo dobre miejsce na poślubny wypad jeśli ktoś nie ma czasu na długie wypady.
ODPOWIEDZ