Podróż poślubna
-
deborah83
Podróż poślubna
Gdzie sie wybieracie w podroz poslubna i dlaczego akurat w to miejsce? Wybieracie wakacje z biurem podrozy czy sami cos organizujecie?
-
Luśka
Re: Podróż poślubna
ja z moim przyszłym mężem ruszamy na wyspę Rodos do Grecji:)
dlaczego tam..hmmm.....bo nie trzeba paszportu hehehe
a tak na poważnie, ma być ciepło i nie w Afryce:P
dlaczego tam..hmmm.....bo nie trzeba paszportu hehehe
a tak na poważnie, ma być ciepło i nie w Afryce:P
-
dione
moim zdaniem te wszystkie wyjazdy zagraniczne są bardzo przereklamowane. Ja jednak chciałabym mieć po prostu trochę spokoju po tej całej bieganinie i potrzebny nam będzie porządny wypoczynek, dlatego wybieram po prostu wyjazd do SPA. Najprawdopodobniej wybiorę hotel Primavera SPA, gdzie jest bardzo duży wybór zabiegów, a okolica jest malownicza. W takim miejscu na pewno będziemy mogli trochę odpocząć.
-
roksanna
dione - Primavera jest w Jastrzębiej Górze a to są naprawdę ładne tereny i bardzo blisko nad morze
Tak więc trochę zazdroszczę
Zwłaszcza, że bardzo lubię te okolice i często je odwiedzam 
-
justyna1981
Zgadzam się z dione:) jest tyle pięknych miejsc w Polsce więc stwierdzam, że nie ma sensu pchać się za granicę.
-
Eleganckistyl_pl
No tutaj już są opinie bardzo podzielone,bo niektórzy wolą wyjechać za granice,natomiast inni pozostać w naszym kraju,gdzie jest przecież tyle pięknych miejsc i atrakcji do zwiedzenia. A która z tych opcji jest tańsza? Chyba jednak podróż poślubna gdzieś w naszym kraju.
-
Japaneczka
Ja z mężem nigdzie nie wyjechaliśmy bo akurat zbliżała się sesja na studiach. Ale gdybym miała wybierać to z pewnością padłoby na jakieś ciepłe kraje, blisko morza:)
-
eveline
Znajomi wrócili niedawno z podróży do... Meksyku! Też bym tak chciała... 
-
koralowadama
Na pewno ja ją zorganizuję. Tak lubię najbardziej. A gdzie? Jakieś góry i dużo po nich chodzenia 
-
zlote_runo
o jaaaaaaaaa, też marzę o Meksykueveline pisze:Znajomi wrócili niedawno z podróży do... Meksyku! Też bym tak chciała...
-
Konkordia
Ja wymyśliłam podróż po Polsce. Dwa tygodnie z miejsca na miejsce - jest tyle miejsc, których nie widziałam. Nigdy nie byłam na Mazurach
nie zwiedziłam muzeum Warszawskiego itp. Po prostu plecak na plecy, mapa Polski z zaznaczonymi miejscami które chcemy zobaczyć i w drogę!
Uważam, że nigdy więcej taka okazja się nie zdarzy, a i pomysł oryginalny 
-
deborah83
ojjj Meksyk - naprawdę zazdroszczę. My w końcu zdecydowaliśmy się na podróż poślubną z funclubem w Chorwacji. Totalnie wykosztowaliśmy się na wesele, a oni mieli naprawdę super oferty w niskiej cenie. Tak nam się spodobało, że w przyszłym roku na naszą pierwszą rocznicę zarezerwowaliśmy sobie z nimi pobyt w Hiszpanii - Lloret de Mar:)) Oby było tak samo romantycznie, jak w podróży...
-
oOosylwiaoOo
Też bym tak chciała:D Ale na razie o zaręczynach i podróży poślubnej mogę sobie pomarzyć:DKonkordia pisze:Ja wymyśliłam podróż po Polsce. Dwa tygodnie z miejsca na miejsce - jest tyle miejsc, których nie widziałam. Nigdy nie byłam na Mazurachnie zwiedziłam muzeum Warszawskiego itp. Po prostu plecak na plecy, mapa Polski z zaznaczonymi miejscami które chcemy zobaczyć i w drogę!
Uważam, że nigdy więcej taka okazja się nie zdarzy, a i pomysł oryginalny
Przyznam, że masz świetny pomysł:)
Ja też wolałabym zwiedzić Polskę:) Bo tu są naprawdę super miejsca:)
-
Luśka
a ja nie żałuję że wyjechaliśmy za granicę do Grecji.. mieliśmy zapewnioną pogodę, a w Polsce non stop padało 
a myślę że koszty wyszłyby nawet takie same, a nawet w Polsce sobie więcej liczą niż za granicą
a myślę że koszty wyszłyby nawet takie same, a nawet w Polsce sobie więcej liczą niż za granicą
-
gohusia
Ale to jest prawda. Często nad naszym Polskim morzem jest o wiele drożej a i pogoda niepewna. Ostatnio moi znajomi w Itace znaleźli niezłą ofertę last minute i nawet się nie zastanawiali. w PL wyszło by ich drożej a że to był wrzesień to pogoda wiadomo jaka..
-
zlote_runo
No własnie nie rozumiem fenomenu polskiego morza. Ani tam ładnie, ani tanio.
-
veryAnka
A co powiecie na taki pomysl? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... nowozencow
-
Tusia
wszystko zależy czy para ma na wyjazd tylko weekennd i uwazam ze opcja fajna, zreszta byłam z nimi. A jeśli coś dłuższego to polecałabym jakieś Kanary z Itaką może albo Cypr, no kwestia w sumie ilosci mozliwego czasu.
-
a_gatka
A gdzie byłaś z Unity? Jak podobali Ci się organizacyjnie? Wszystko ok?
-
Tusia
taaak, bardzo dobra organizacja, pamiętam niesamowitą opiekę i szczególne wypytywanie czy ktoś nie ma problemów z chorobą morską
A płynęlismy do Ystad 
-
sialala
mi by coś takiego bardzo przypadło do gustu, uwielbiam Skandynawie... skaliste plaże, niesamowita przyroda i baaardzo świeże, morskie powietrze. Romantycznie jak nicveryAnka pisze:A co powiecie na taki pomysl? http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... nowozencow