Rajstopy na slub?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
wiosenka26

Rajstopy na slub?

Post autor: wiosenka26 »

Dziewczynychce isc do slubu z golymi nogami, to bedzie pelnia lata i nie chce zakladac ani ponczoch ani rajstop, tym bardziej, ze bede miala buty z odkrytymi palcami. Czy to wypada?

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2011 12:16 pm przez wiosenka26, łącznie zmieniany 1 raz.
dzo

Re: Rajstopy na slub?

Post autor: dzo »

wypada
Duśka

Post autor: Duśka »

Ja bym radziła pończochy samonośne,będziesz czuła się bardziej komfortowo :)
dzo

Post autor: dzo »

Duśka pisze:Ja bym radziła pończochy samonośne,będziesz czuła się bardziej komfortowo :)
do odkrytych palców ?

to dopiero obciach :twisted:
wiosenka26

Post autor: wiosenka26 »

Nie no gdzie, do odkrytych czolenek, ponczochy.... Wiocha

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Eleganckistyl_pl

Post autor: Eleganckistyl_pl »

Do odkrytych palców to nie bardzo,więc dlatego lepiej będzie iść z gołymi nogami. Tylko zastanów się czy aby napewno nie zmarzniesz w kościele podczas ślubu :)
AnnaBabi

Post autor: AnnaBabi »

jeśli masz buty na paseczkach to ładniej z gołymi nogami ale z drugiej strony... buty założysz pierwszy raz żeby przetańczyć całą noc i możesz nabawić się otarć czy pęcherzy... w pończochach też będziesz dobrze się prezentować. na tą wyczerpującą noc możesz też sobie kupić VenoSpray- taka pianka jak do włosów która w momencie przyniesie ulgę i odświeżenie nogom. Naprawdę rewelacyjna na zmęczone i opuchnięte. można jej użyć będąc w rajstopach i do torebki Ci się zmieści (przypomina dezodorant). polecam też wkładki żelowe do butów- super trzymają stopę i trochę amortyzują:) Pamiętaj, że w tę noc nie będziesz tańczyć tylko z mężem więc uważaj na palce:)
napisz którą opcję wybrałaś
grzmotna

Post autor: grzmotna »

jezeli ślub jest latem to jak naj bardziej pasuje isć bez rajstop mozesz nogi posmarować balsamem błyszczacym lub kupić rajstopy w spreju
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Jak najbardziej możesz iść z odkrytymi palcami!
Zorka

Post autor: Zorka »

Ja miała rajstopy w sprayu właśnie, wyglada bardzo dobrze !
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

A takie rajstopy nie zostawiają smug?
SandiMeowMeow

Post autor: SandiMeowMeow »

zlote_runo pisze:A takie rajstopy nie zostawiają smug?
nie jesli nalozysz przed ubraniem sie i dobrze wyschna
tusia25

Post autor: tusia25 »

lepiej zainwestuj w ponczochy:) sa bardziej sexy;)
Miniczka

Post autor: Miniczka »

rajstopy w sprayu? wow niezle:)) musze wyprobowac;D
Awatar użytkownika
wiolkaMA
Jestem tu nowa :)

Post autor: wiolkaMA »

Ja zakładam pończochy :P
Obrazek
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

A czemu to nie wypada z gołymi nogami do ślubu.... E tam... lepiej tak niż rajstopy do odkrytych butów koszmarek jakiś :) a co do rajstop w sprayu to podobno są genialne Sally Hansen. Ja nie miałam ale wiele zachwytów słyszałam na ich temat :)
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Można iśc swobodnie bez rajstop czy pończoch ale jak masz buty nie wygodne to współczuje.
Obrazek
Obrazek
annacyrana
Jestem tu nowa :)

Post autor: annacyrana »

Jeśli już to rajstopy w sprayu, ja nie ubierałabym żadnych
Zaproszenia weselne - Eleganckie zaproszenia na Twoją uroczystość ślubną
Łyżki do koparek - w naszym sklepie internetowym kupisz części do koparek najtaniej w Polsce!
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

ja do normalnych czółenek ubieram ponczochy, do odkrytych palcow nie ubiera sie rajstop ani nic, natomiast weselny przesad mowi, ze mloda nie powinna miec butow bez palcow ;)
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Ciekawy problem. Faktycznie do odkrytych butów lepiej jest iść bez rajstop, ale jeśli to ślub to całą noc jest się na nogach nie wspominając o zabawie i tańczeniu. Można nabawić się otarć. Ciekawe jak poradziła sobie bohaterka posta :)
paula

Post autor: paula »

ja myślę nad butami zapinanymi wokół kostki i zamkniętymi na palcach i z tyłu (a przez środek nogi odkryte) bo to jedyne tak naprawdę które mogę swobodnie nosić (mój rozmiar to 36,5. Niestety 37 mi są odrobinę za szerokie, a 36 są niby na długość dobre ale są mi za wąskie - mam dość szeroką stópkę). Do tego chciałabym pończoszki ;) i oczywiście niebieską podwiązkę
sun979

Post autor: sun979 »

paula.x111 pisze:ja myślę nad butami zapinanymi wokół kostki i zamkniętymi na palcach i z tyłu (a przez środek nogi odkryte) bo to jedyne tak naprawdę które mogę swobodnie nosić (mój rozmiar to 36,5. Niestety 37 mi są odrobinę za szerokie, a 36 są niby na długość dobre ale są mi za wąskie - mam dość szeroką stópkę). Do tego chciałabym pończoszki ;) i oczywiście niebieską podwiązkę
Też myślę o takich butach!

Ps. Ja nie wiem, ale jesteśmy bardzo podobne w tych sprawach! ;D

Tylko jeszcze nie wiem czy pończochy czy rajstopy? :/ Mam nadzieję, że pończochy nie będą się tak zsuwać. Szczerze to nie lubię mieć coś naciągniętego pomiędzy nogami... :D
paula

ja zdecydowanie pończochy! niejednokrotnie chodziłam już w pończochach (nie tylko po mieszkaniu dla mojego ukochanego ;)) i NIGDY nie spadły. Prędzej (odpukać!) podwiązka ci spadnie aniżeli pończocha, chyba że kupisz za duży rozmiar..
ja noszę rozmiar 3 (w 2 też bym się zmieściła ale wolę troszkę luzu) i różnią się te rozmiary w pończochach tylko tym że są odrobinę dłuższe i ciut szersze to miejsce jest gdzie znajdują się silikony ;)
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Ponczochy efektowniejsze i wygodniejsze. Pomyśl sobie o sikaniu: podnieść całą kieckę do góry, poźniej zsunąć rajtki bleee za dużo męczenia ;)
paula

ja zawsze mam dziwne wrażenie że jak idę skorzystać z wc i siadam na muszlę właśnie w pończochach to będę cała mokra :D
czy pończochy są wygodniejsze od rajtek? no chyba tylko właśnie gdy idziesz się załatwić.
Eleganckie niby też są ale jak masz suknię do podłogi to za dużo z nich nie widać :D
ODPOWIEDZ