Rajstopy na slub?
-
wiosenka26
Rajstopy na slub?
Dziewczynychce isc do slubu z golymi nogami, to bedzie pelnia lata i nie chce zakladac ani ponczoch ani rajstop, tym bardziej, ze bede miala buty z odkrytymi palcami. Czy to wypada?
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2011 12:16 pm przez wiosenka26, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Duśka
Re: Rajstopy na slub?
Ja bym radziła pończochy samonośne,będziesz czuła się bardziej komfortowo 
-
dzo
do odkrytych palców ?Duśka pisze:Ja bym radziła pończochy samonośne,będziesz czuła się bardziej komfortowo
to dopiero obciach
-
wiosenka26
Nie no gdzie, do odkrytych czolenek, ponczochy.... Wiocha
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Eleganckistyl_pl
Do odkrytych palców to nie bardzo,więc dlatego lepiej będzie iść z gołymi nogami. Tylko zastanów się czy aby napewno nie zmarzniesz w kościele podczas ślubu 
-
AnnaBabi
jeśli masz buty na paseczkach to ładniej z gołymi nogami ale z drugiej strony... buty założysz pierwszy raz żeby przetańczyć całą noc i możesz nabawić się otarć czy pęcherzy... w pończochach też będziesz dobrze się prezentować. na tą wyczerpującą noc możesz też sobie kupić VenoSpray- taka pianka jak do włosów która w momencie przyniesie ulgę i odświeżenie nogom. Naprawdę rewelacyjna na zmęczone i opuchnięte. można jej użyć będąc w rajstopach i do torebki Ci się zmieści (przypomina dezodorant). polecam też wkładki żelowe do butów- super trzymają stopę i trochę amortyzują:) Pamiętaj, że w tę noc nie będziesz tańczyć tylko z mężem więc uważaj na palce:)
napisz którą opcję wybrałaś
napisz którą opcję wybrałaś
-
grzmotna
jezeli ślub jest latem to jak naj bardziej pasuje isć bez rajstop mozesz nogi posmarować balsamem błyszczacym lub kupić rajstopy w spreju
-
SandiMeowMeow
nie jesli nalozysz przed ubraniem sie i dobrze wyschnazlote_runo pisze:A takie rajstopy nie zostawiają smug?
A czemu to nie wypada z gołymi nogami do ślubu.... E tam... lepiej tak niż rajstopy do odkrytych butów koszmarek jakiś
a co do rajstop w sprayu to podobno są genialne Sally Hansen. Ja nie miałam ale wiele zachwytów słyszałam na ich temat 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
Można iśc swobodnie bez rajstop czy pończoch ale jak masz buty nie wygodne to współczuje.
-
annacyrana
- Jestem tu nowa :)
Jeśli już to rajstopy w sprayu, ja nie ubierałabym żadnych
Zaproszenia weselne - Eleganckie zaproszenia na Twoją uroczystość ślubną
Łyżki do koparek - w naszym sklepie internetowym kupisz części do koparek najtaniej w Polsce!
Łyżki do koparek - w naszym sklepie internetowym kupisz części do koparek najtaniej w Polsce!
ja do normalnych czółenek ubieram ponczochy, do odkrytych palcow nie ubiera sie rajstop ani nic, natomiast weselny przesad mowi, ze mloda nie powinna miec butow bez palcow 
-
Gabriell
Ciekawy problem. Faktycznie do odkrytych butów lepiej jest iść bez rajstop, ale jeśli to ślub to całą noc jest się na nogach nie wspominając o zabawie i tańczeniu. Można nabawić się otarć. Ciekawe jak poradziła sobie bohaterka posta 
-
paula
ja myślę nad butami zapinanymi wokół kostki i zamkniętymi na palcach i z tyłu (a przez środek nogi odkryte) bo to jedyne tak naprawdę które mogę swobodnie nosić (mój rozmiar to 36,5. Niestety 37 mi są odrobinę za szerokie, a 36 są niby na długość dobre ale są mi za wąskie - mam dość szeroką stópkę). Do tego chciałabym pończoszki
i oczywiście niebieską podwiązkę
-
sun979
Też myślę o takich butach!paula.x111 pisze:ja myślę nad butami zapinanymi wokół kostki i zamkniętymi na palcach i z tyłu (a przez środek nogi odkryte) bo to jedyne tak naprawdę które mogę swobodnie nosić (mój rozmiar to 36,5. Niestety 37 mi są odrobinę za szerokie, a 36 są niby na długość dobre ale są mi za wąskie - mam dość szeroką stópkę). Do tego chciałabym pończoszkii oczywiście niebieską podwiązkę
Ps. Ja nie wiem, ale jesteśmy bardzo podobne w tych sprawach! ;D
Tylko jeszcze nie wiem czy pończochy czy rajstopy? :/ Mam nadzieję, że pończochy nie będą się tak zsuwać. Szczerze to nie lubię mieć coś naciągniętego pomiędzy nogami...
-
paula
ja zdecydowanie pończochy! niejednokrotnie chodziłam już w pończochach (nie tylko po mieszkaniu dla mojego ukochanego
) i NIGDY nie spadły. Prędzej (odpukać!) podwiązka ci spadnie aniżeli pończocha, chyba że kupisz za duży rozmiar..
ja noszę rozmiar 3 (w 2 też bym się zmieściła ale wolę troszkę luzu) i różnią się te rozmiary w pończochach tylko tym że są odrobinę dłuższe i ciut szersze to miejsce jest gdzie znajdują się silikony
ja noszę rozmiar 3 (w 2 też bym się zmieściła ale wolę troszkę luzu) i różnią się te rozmiary w pończochach tylko tym że są odrobinę dłuższe i ciut szersze to miejsce jest gdzie znajdują się silikony
Ponczochy efektowniejsze i wygodniejsze. Pomyśl sobie o sikaniu: podnieść całą kieckę do góry, poźniej zsunąć rajtki bleee za dużo męczenia 
-
paula
ja zawsze mam dziwne wrażenie że jak idę skorzystać z wc i siadam na muszlę właśnie w pończochach to będę cała mokra 
czy pończochy są wygodniejsze od rajtek? no chyba tylko właśnie gdy idziesz się załatwić.
Eleganckie niby też są ale jak masz suknię do podłogi to za dużo z nich nie widać
czy pończochy są wygodniejsze od rajtek? no chyba tylko właśnie gdy idziesz się załatwić.
Eleganckie niby też są ale jak masz suknię do podłogi to za dużo z nich nie widać