Podoba mi się kobieta 13lat starsza w dodatku MOJA szefowa.

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
lukaszj
Jestem tu nowa :)

Podoba mi się kobieta 13lat starsza w dodatku MOJA szefowa.

Post autor: lukaszj »

Witam, mam 24 lata i pracuję już dłuższą chwile w firmie mojej szefowej. Jest ona singielką i jest ode mnie 13 lat starsza, ogólnie strasznie mi się podoba w dodatku jest mega inteligentna. Nie wiem jak zagadać na ten temat do niej, nie wiem jak się zachowa, boję się także, że od razu pomyśli o tym, że lecę ze względu na jej dobytek. Ogólnie często robi akcje typu woła mnie do siebie do biura i sobie rozmawiamy po 40min czasami nawet dłużej o rzeczach nie tylko związanych z pracą podróże, zdjęcia i nawet pokazuje mi memy. Często w firmie prowadzę prezentacje i zawsze wspomni, że jestem przystojniak.

Pytanie brzmi czy ja w ogóle mogę się jej podobać? Czy jest ona po prostu miła i nie wiem w ten sposób motywuje mnie do pracy? Boję się, że jak do niej zagadam to mnie z tego powodu wyrzuci z pracy czego w obecnym czasie wolałbym uniknąć. Czy jest tutaj osoba, która byłaby mi w stanie doradzić?
eemka703

Re: Podoba mi się kobieta 13lat starsza w dodatku MOJA szefo

Post autor: eemka703 »

Skoro ma 37 lat to nie powinna jeszcze czuć jakbyś był jej synem, starsza mogłaby mówić ,,przystojniak" w takim maminym stylu. Z drugiej strony, pokazywanie memów to raczej nie jest styl uwodzenia dojrzałej kobiety. To duża firma, czy raczej kameralna atmosfera i bliskie relacje między wszystkimi?
http://www.ema-fit.pl/
Julka Wiadomska

Post autor: Julka Wiadomska »

Umów się z panią na kawę i pogadaj jak facet ;) powodzenia
Buduj Swoje Życie Odważnie i Zuchwale
kkaassiiaa

Post autor: kkaassiiaa »

Miłość nie wybiera :)