piesek w domu

Masz jakiegoś pupila? Chcesz się nim pochwalić? Nie wiesz jak go pielęgnować, czym karmić, kiedy zabrać do weterynarza? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania.
ODPOWIEDZ
Luśka

piesek w domu

Post autor: Luśka »

macie pieska w domu? co sądzicie na temat małych piesków do mieszkań? ja z moim chłopakiem planujemy zakup pieska ale w przyszłym roku na wakacje i rozważamy wszystkie za i przeciw :D
evka

Re: piesek w domu

Post autor: evka »

Niby fajny pomysl pod warunkiem ze bywacie w domu a nie jestescie goscmi licz sie z tym ze piecho sika wszedzie nim pojmie ze trzeba wyjsc , gryzie buciory, boze ale was wystraszylam przepraszam .Piecho w domu niestety to duzo obowiazku ale tez fajna zecz jak sie juz go wszystkiego nauczy to tylko sama przyjemnosc ;)
Luniak

Post autor: Luniak »

Ja mam w domu pieska, który już ma 3 lata i pamiętam jak to było jak jeszcze nic nie rozumiał. Mimo, że trzeba się było troszkę namęczyć to cieszę się, że mam psa, bo jak mi źle to mogę się do niego przytulić, albo mu się wyżalić :P ... On nigdy nie protestuje :D . A tak poza tym to nawet jak piesek jest mały to jest razem z nim dużo śmiechu. Naprawde polecam każdemu zakup psa :D .
meredith

Post autor: meredith »

Nigdy więcej psa w domu, a raczej w mieszkaniu, bo jak się ma swój dom to już zupełnie inna sprawwa...
Luśka

a czemu nigdy więcej psa w mieszkaniu?:)
meredith

Bo mieszkam na 4 piętrze bez windy :D wychodzenie z nim pózną jesienią o 4-5 rano było cuuudne ;)
agat

Post autor: agat »

A ja mam pieska, a właściwie suczkę labradora i mieszkam w bloku. Piesek jest członkiem rodziny i jakoś nie wyobrażam sobie jak będzie pusto w mieszkaniu gdy jej zabraknie. Jest już starawa bo ma 7 lat a psy tej rasy nie są długowieczne.

Obrazek

Obrazek
Luśka

no i jednak będzie piesek..za tydzień:) który bardziej wam się podoba?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jagoda

Post autor: jagoda »

oba :happy śliczniusie są ;)
Luśka

ehhh...ale ja mogę mieć tylko jednego:( ...
evka

slicznosci a jaka to rasa ? moze ten ciemniejszy? sliczne oba :piesek
Luśka

to jest połączenie ratlerka z chiuahuaha:)
hanka32

Post autor: hanka32 »

Oba te psiaki są ładne ale ja bym wybrała tego jaśniejszego :piesek
Luśka

no i jest piesio:) ten ciemniejszy:) później dodam fotkę:)
evka

Swietnie :)
meredith

he he a miał być w przyszłym roku na wakacje :D ten ciemniejszy jest prześliczny :)
dione

Post autor: dione »

ja mam za to od niedawna beagla..jest najsłodszym psem na świecie, ale nie spodziewałam się, że taki jeden mały piesek przysparza tylu wydatków..na szczepieniach czy weterynarzu nie ma co oszczędzać, także staram się przynajmniej karmę kupować taniej, ale przy tym nie kupować niczego złej jakości, dlatego wolę kupować karmę przez internet niż w zwykłych sklepach zoologicznych, na e-karma.pl za Taste of the Wild płacę 109 zł, a w tradycyjnych zoologikach ta karma kosztuje nawet 30 zł drożej, a że mojemu Hakerowi smakuje to chociaż w taki sposób mam możliwość oszczędzisz trochę pieniędzy
kaska8787

Post autor: kaska8787 »

długo marzyłam o psie, miałam kupić dopiero na wakacje ale już od pół roku mam pięknego goldena! jeżeli ktoś lubi spacery to pies jest super kompanem, ja nie wyobrażam sobie życia bez niego :)
Malwa100
Miła Kobietka

Post autor: Malwa100 »

Ja sobie bez psiaka zycia nie wyobrażam - mam dwa :D
Awatar użytkownika
kova *_*
Jestem tu nowa :)

Post autor: kova *_* »

Zawsze marzyłam, żeby mieć pieska. Mieszkając w bloku miałam jednego. Od kiedy mieszkamy w domu to mam teraz trzy psiaki. Uwielbiam je :D .
Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy..., gdy dowiadujemy się, że Ktoś nas kocha.
julia090901
Jestem tu nowa :)

Post autor: julia090901 »

My też mamy pieska-pekińczyka jest słodki ,i bardzo rozpieszczony :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Ja mam pieska w domu, fakt sika gdzie popadnie kiedy zostanie sam no i jest to obowiązek, gryzie wszystko co napotka na swojej drodze;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Adidasowa pisze:Ja mam pieska w domu, fakt sika gdzie popadnie kiedy zostanie sam no i jest to obowiązek, gryzie wszystko co napotka na swojej drodze;)
Wyrośnie z tego, oduczysz go. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Oby bo mnie szlag trafi jak w nowym mieszkaniu będzie lał i będzie mi śmierdziało moczem :o
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

A wyobrażasz sobie dorosłego psa sikającego w domu? :P
No wlaśnie, takich przypadków tak naprawdę nie ma. Wyrośnie z tego jeszcze jest mały więc to normalne.
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
ODPOWIEDZ