Masz jakiegoś pupila? Chcesz się nim pochwalić? Nie wiesz jak go pielęgnować, czym karmić, kiedy zabrać do weterynarza? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania.
nie rób mu tego szczególnie, że takie są właśnie uroki szczeniaka- są głośnie. Po za tym nie zapominajmy że to zwierzęta i mozemy je szkolic i uczyc ale w zasadzie to my musimy zmienic swój tryb myslenia dla nich bo to tylko zwierzaki
José zamówił tę obroże dla naszego ale fail straszny... Ubraliśmy mu to ale pikało jak zwierzak potrząsnął głową albo mocniej odetchnął... nawet nie zaszczekał. Jak dostał wyładowanie to prawie zwariował ze strachu, zaczął skakać, skomleć, wić się na podłodze i nie wiedział gdzie uciekać... Józek się prawie popłakał ze śmiechu, ja mu to od razu ściągnęłam i wyrzuciłam, na José się obraziłam a później przesiedziałam z psem pod stołem kwadrans, żeby się uspokoił. José też chwyciło za serce i siedział pod stołem razem z nami. Tyle po tej obroży...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Moze poszukaj sobie tutaj https://kissthedog.pl/collections/obroze maja fajny wybór obrozy, oryginalne wzory, wiec na pewno cos odpowiedniego uda sie wybrac
Wielu miłośników czworonogów wybiera spośród obroży zapinanych na plastikowy zatrzask lub metalową sprzączkę. Pierwszy typ charakteryzuje się bezproblemowym i szybkim zapięciem. Ten wariant zatrzasku stosowany jest szczególnie w obrożach wykonanych np. z nylonu. Sprzączka zaś (podobna do tych znanych z klasycznych pasków do spodni) może wydłużyć nieco czas potrzebny do przygotowania pupila na spacer. Ten rodzaj zapięcia mają w szczególności obroże dla psów wykonane ze skóry ekologicznej lub te z uroczą i kolorową bandanką.