Pierwsza noc u chłopaka
-
wisieneczka
Pierwsza noc u chłopaka
Cześć dziewczyny !
Najbliższy weekend mam spędzić u chłopaka.To będzie w zasadzie pierwszy raz,kiedy będziemy spali razem,seksu też jeszcze nie uprawialiśmy.Moje pytanie brzmi : co mam wziąć ze sobą(a konkretniej co spakować,w grę wchodzą prawie 3 dni),jak się nastawić,czego się spodziewać ?Proszę o jakieś porady.Z góry dzięki !
Najbliższy weekend mam spędzić u chłopaka.To będzie w zasadzie pierwszy raz,kiedy będziemy spali razem,seksu też jeszcze nie uprawialiśmy.Moje pytanie brzmi : co mam wziąć ze sobą(a konkretniej co spakować,w grę wchodzą prawie 3 dni),jak się nastawić,czego się spodziewać ?Proszę o jakieś porady.Z góry dzięki !
-
Patrycja1863
Re: Pierwsza noc u chłopaka
zabierz ze soba bielizne,zabezpieczeni jesli macie zamiar.......a przedewszystkim dobry humor i dobre nastawienie;D
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Wszystko zależy od ciebie...wisieneczka pisze:Cześć dziewczyny !
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
-
blondynkamalinka
- Jestem tu nowa :)
www.oncam.tv/pl/pp/NormalnaPsychopatka
Szcoteczkę do zębów i kwestie higieniczne 
Jak jesteś dziewicą - nie śpiesz się z sexem, bynajmniej nie w pierwszą noc
Poczeka to bardziej doceni
Jak jesteś dziewicą - nie śpiesz się z sexem, bynajmniej nie w pierwszą noc
Poczeka to bardziej doceni
http://www.brzydkaprawda.pl
3 pary czystych majtek, albo jedne i trochę proszkuwisieneczka pisze:Cześć dziewczyny !
co mam wziąć ze sobą(a konkretniej co spakować,w grę wchodzą prawie 3 dni)
trudno powiedzieć, nie znając upodobań chłopaka, może na pieska? z czterema literkami wypiętymi?wisieneczka pisze:jak się nastawić
małego ptaszka? godzilli? misia uszatka? wszystkiegowisieneczka pisze:czego się spodziewać ?
Profesjonalne doradztwo Chiny, albo firmy szkoleniowe. Kliknij w to czego poszukujesz.
hehe...super, ze ktoś odkopał wątek sprzed roku...ciekawe czy ta dziewczyna jest jeszcze dalej na forum...i jak zakończyły się te 3 dni u chłopaka

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
bettti86 wysmiewac sie z innych potrafisz tego ucza na studiach
-
jagna29
Spokojnie, to że razem będziecie spać (leżeć obok siebie) nie znaczy od razu jak myśli wielu rodziców, że będą uprawiać seks. Wyluzujcie!
-
ktoska10111
- Jestem tu nowa :)
No nie sądze by lezeli koło siebie i patrzyli sie po
prostu 
ALe porady dostałas ;o) hihihihih Wszystko sie zgadza, a co bedzie zalezy wszystko od Was i od sytułacji jaka bedzie tam panowała 
Wiesz gdzie znaleźć drzwi drewniane ?
Nie stresować się a wrazie czego bądż przaszykowana i zabezieczona.