odchudzanie z książką w ręku
-
MJKJ
odchudzanie z książką w ręku
Dla tych, którzy szukają natchnienia do odchudzania, którzy wieżą że sami sobie poradzą z jedzeniowym nałogiem polecam „Krótką bajkę o odchudzaniu z happy endem” Magdaleny Jarzębowskiej. To rewelacyjna książka, napisana w formie bajki , z użyciem wielu metafor. W krótki i zwięzły sposób opowiada losy „dziewczynki” – a właściwie kobiety otyłej, której nieosiągalnym jak dotąd marzeniem jest zrzucenie zbędnych kilogramów. Ta książka odkrywa prawdy o nas samych, mówi jak walczymy, jak się nie udaje, jak się zniechęcamy i między słowami wspiera i pokazuje drogowskaz, jak samemu sobie poradzić.! Takiej formy zmotywowania siebie samej do walki z jedzeniowym nałogiem szukałam i polecam gorąco innym szukającym wsparcia!
-
a_gatka
Re: odchudzanie z książką w ręku
No ale od samego czytania dziewczyny nie schudna
Pewnie ta kobietka z ksiazki nie wiedziala, ze istnieje cos takiego jak dieta ostatniej szansy..
Jeśli same się za siebie nie weźmiemy,książka na nic się przyda. Sami musimy wiedzieć co i ile jeść. Jedynie nasza silna wola i mocne postanowienie,dadzą efekty, :rower
A mnie czasem zastanawia, czy osoby, które rejestrują się na forum, tylko po to żeby coś polecić, to osoby prawdziwe, czy autoreklama? 
No niestety coraz więcej jest osób robiących promocję swoim produktom.
http://jakszybkoschudnac.biz
-
dzo
w większości reklamaBaśka1971 pisze:A mnie czasem zastanawia, czy osoby, które rejestrują się na forum, tylko po to żeby coś polecić, to osoby prawdziwe, czy autoreklama?
ale czuwam i usuwam co mogę
Zgadzam się z powyższą opinią. A co do odchudzania,ale bez książki, nie należy się objadać słodyczami,kluseczkami,kluchami i sosami.Dużo ruchu też pomaga,jakiś sport,jogging.Picie wody niegazowanej i zielonej herbaty.Pozdrawiam.

zgadzam się podjadanie to wróg nr jeden w walce z nadwagą.
-
modelowaniesylwetki
- Jestem tu nowa :)
babeczka pisze:Zgadzam się z powyższą opinią. A co do odchudzania,ale bez książki, nie należy się objadać słodyczami,kluseczkami,kluchami i sosami.Dużo ruchu też pomaga,jakiś sport,jogging.Picie wody niegazowanej i zielonej herbaty.Pozdrawiam.![]()
Odpowiednia dawka aktywności fizycznej w ciągu tygodnia zapewni dobre samopoczucie i zdrowy wygląd. Regularne ćwiczenia przyspieszą redukcję kilogramów i pozwolą wyrzeźbić newralgiczne części ciała. Polecam wam poczytać sobie artykuły i zacząć działać
Ostatnio zmieniony czw lis 17, 2016 10:47 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: bez linków proszę
Powód: bez linków proszę
ruch ruch i jeszcze raz RUCH!
Ruch, ale warto go połączyć z dietą. Da się przejeść każdą ilość ćwiczeń.
Gdzie mogę kupić sneakersy adidas gazelle ? Wiesz - napisz do mnie na priv 
Ja biegam czasem z ebookiem, ale ciężko mi się jest zwykle skoncentrować.
Fitness - vitalityboutique.pl
Nie powiem, to by była idealna metoda jak dla mnie. Przyjemne z pożytecznym 
Estetic fitness -fitskc.pl
W przypadku mojego sposobu (wspinaczka) to mogłoby być trochę niebezpieczne.
Buty wspinaczkowe - A5sklep.pl
Ja jako idealną formę aktywności mogę polecić zajęcia Strong. Z dietą sobie bez problemu poradziłam z WygodnąDietą, bo przywożą mi wszystkei 5 dań ca cały dzień i nie musze się rzejmować co i ile zjeść. Do tego jedzenie jest najwyższej jakości więc też nie boje się o zatrucia czy coś 
krawężniki
quote="JoasiaCZ"]Ja jako idealną formę aktywności mogę polecić zajęcia Strong. Z dietą sobie bez problemu poradziłam z WygodnąDietą, bo przywożą mi wszystkei 5 dań ca cały dzień i nie musze się rzejmować co i ile zjeść. Do tego jedzenie jest najwyższej jakości więc też nie boje się o zatrucia czy coś
[/quote]
Popieram moją przedmówczynię! Te zajęcia naprawdę dają radę!
quote="JoasiaCZ"]Ja jako idealną formę aktywności mogę polecić zajęcia Strong. Z dietą sobie bez problemu poradziłam z WygodnąDietą, bo przywożą mi wszystkei 5 dań ca cały dzień i nie musze się rzejmować co i ile zjeść. Do tego jedzenie jest najwyższej jakości więc też nie boje się o zatrucia czy coś
Popieram moją przedmówczynię! Te zajęcia naprawdę dają radę!
Sami musisz zdecydować się na odchudzanie. Książka nie pomoże, jeśli nie mamy samozaparcia.
U mnie sprawdziły się metody tradycyjne czyli ruch i dieta. Jedzenie zamawiam sobie z Wygodnejdiety, do tego ćwiczę kilka razy w tygodniu i efekty są zadowalające.