odchudzanie a piersi
odchudzanie a piersi
Chciałam się Was zapyać drogie forumowiczki, czy po odchudzaniu "spadły" Wam piersi? chodzi o to, czy Wam zmalały??
Re: odchudzanie a piersi
jeśli masz dobrze dobrane ćwiczenia to biust powinien stać się bardziej jędrny. Trochę zmniejszył się po intensywnych ćwiczeniach, ale skóra stała się bardzo napięta i sprężysta. Ja ćwiczyłam w SPAM :rower
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 7:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
u mnie to nie ma co juz spadać
dobrze ze ktos wynalazł staniki pushup
To normalne, że gdy kobieta chudnie -zmniejszają się też piersi.
Dlatego do poprawienia sylwetki lepiej jest pokatować się ćwiczeniami niż samą dietą.
Dlatego do poprawienia sylwetki lepiej jest pokatować się ćwiczeniami niż samą dietą.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
U mnie niestety tragedia .Schudłam sporo i moje piersi schudły również sporo.Wiem że to moja wina bo powinnam ćwiczyć .No ale coż mi już teraz pomoże tylko operacja.
Piersi to gruczoły tłuszczowe, w pierwszej kolejności właśnie z nich chudniemy.
Dlaczego uważasz, że tylko operacja plastyczna pomoże Ci powiększyć piersi? To dość drastycznie brzmi.
Przytyjesz -piersi znów nabiorą rozmiaru a wtedy ćwiczenia.
Przytyjesz -piersi znów nabiorą rozmiaru a wtedy ćwiczenia.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ćwiczeniami możemy ujędrnić piersi. Czy ja wiem czy tycie po to, aby piersi nam urosły ma sens? Operacja plastyczna to naprawdę nie najlepsze rozwiązanie.
Niestety zawsze będą nam znikać cycki, ponieważ to gruczoł tłuszczowy, a chyba właśnie nam o to chodzi. 
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
To nieprawda, że zawsze chudnie się z piersi. Trzeba tylko odpowiednio rozpocząć treningi i diety.
-
Mysienkaaa
- Jestem tu nowa :)
Jeśli ćwiczymy, uprawiamy sport to podczas odchudzania z piersi zejdzie nam nieestetyczny tłuszcz a nasz biust się ujędrni.
U mnie niestety nie. Miałam naprawdę duży biust, jak schudłam, to liczyłam, że one schudną ze mną, ale niestety nic takiego się nie stało. W końcu poszłam na zabieg ich zmniejszenia, bo mój kręgosłup nie dawał sobie rady. Tak, jak niektórym przeszkadzają w swoim wyglądzie małe piersi, tak mi przeszkadzały duże. Redukcję przeprowadził bardzo dobry lekarz, chirurg Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu, gorąco go polecam. Dzięki temu, że był całkowicie profesjonalny, to nie wstydziłam się opowiedzieć o moim problemie. Redukcja się powiodła, piersi teraz mam mniejsze, choć wciąż pokaźne, do tego teraz są uniesione i wyglądają naprawdę ładnie
.
Moje schudły do takiego stanu, że płakać mi się chciało. Były mikroskopijne, a przecież jak przytyję, to na bank nie pójdzie w cycki. Nad operacją powiększenia piersi zastanawiałam się przez ponad rok i w końcu się, na nią zdecydowałam. Skorzystała z usług chirurga Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. To świetny specjalista, lekarz z ogromnym doświadczeniem. Na konsultacji omówiłam z nim różne opcje, omówiłam to, jak będzie wyglądał zabieg i najbliższe kilka miesięcy po. Piersi zoperował, efekt niesamowicie mi się podoba, bo nie są one wcale jakieś mocno duże, pasują mi w sam raz, dobrze się zagoiły, śladów po operacji nie widać.
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
jakie cwiczenia na biust polecacie?