Witam,
wiem, że niektóre z Was są po porodzie, wstydzą się swojego ciała, boją się wzroku innych na siłowni lub po prostu nie mają czasu na dojazd na siłownię, trening i powrót do domu, bo z godziny, robią się nagle dwie. Teraz moje pytanie do Was, czy jeśli by była taka możliwość, to chciałybyście mieć treningi z profesjonalnymi trenerami personalnymi przez kamerkę internetową w swoim domu? Wiadomo jak to jest z motywacją do treningu samej w domu, a też nie zawsze mamy pewność, że wykonujemy poprawnie te ćwiczenia. Czekam na Wasze odpowiedzi. Ciekawi mnie też ile byście były w stanie zapłacić za taką usługę?
Ćwiczenia z trenerem personalnym przez kamerkę internetową
-
fitkobieta26
- Jestem tu nowa :)
Re: Ćwiczenia z trenerem personalnym przez kamerkę interneto
Bardziej zależy to wszystko od możliwości finansowych niż ile ktoś jest w stanie. Ty możesz sobie pozwolić na 100 zł za trening a ktoś inny jedynie 30 zł bo zwyczajnie nie ma na to pieniędzy. W każdym razie warto jest ćwiczyć z kimś kto może nam pokazać jak co robić poprawnie.
Trenerzy personalni ze Szczecina -> http://trener-personalny-szczecin.pl/
-
Alexanderja88
nie rozumiem tego, jak można wstydzić się chodzić na siłownię? Przecież na siłownię nie chodzą tylko szczupli i piękni! Dziewczyny, same siebie ograniczacie takim myśleniem! I jeszcze wpędzacie się w kompleksy!
Rozumiem natomiast, ze nie każdego stać na stać na siłownię lub... nie każdy ma na nią czas. Ok, dojazdy robią swoje. Dlatego uważam, że ćwiczenie z trenerem personalnym online, to całkiem fajna sprawa. Na pewno bardziej się zmotywujesz do ćwiczeń, jak ktoś będzie miał nad Tobą "pieczę". Osobiście wolę siłownie, ale jeśli z jakiś powodów nie mogłabym na nią chodzić, to tak - wolałabym, trenera online. Sama w domu bym się tak nie zmotywowała do ćwiczeń.
Rozumiem natomiast, ze nie każdego stać na stać na siłownię lub... nie każdy ma na nią czas. Ok, dojazdy robią swoje. Dlatego uważam, że ćwiczenie z trenerem personalnym online, to całkiem fajna sprawa. Na pewno bardziej się zmotywujesz do ćwiczeń, jak ktoś będzie miał nad Tobą "pieczę". Osobiście wolę siłownie, ale jeśli z jakiś powodów nie mogłabym na nią chodzić, to tak - wolałabym, trenera online. Sama w domu bym się tak nie zmotywowała do ćwiczeń.
-
Doomiiniika
Ćwiczenia przez internet to żaden problem! Sama w takich uczestniczę! Należy jednak pamiętać, że najważniejsze jest odzywianie, szczególnie teraz!
80% ODŻYWIANIE 20% TRENING
100% ZDROWIE!!!
Zapraszam do wypełnienia formularza kontaktowego, a skontaktuję się i o wszystkim opowiem.
https://forms.gle/DL19zC66EZ565yhF7
80% ODŻYWIANIE 20% TRENING
100% ZDROWIE!!!
Zapraszam do wypełnienia formularza kontaktowego, a skontaktuję się i o wszystkim opowiem.
https://forms.gle/DL19zC66EZ565yhF7
Hej. Ja też ćwiczę przez internet, bo jest to dla mnie bardzo wygodne i poświęcam czas jedynie na trening bez tracenia go na dojazdy, a jak się znajdzie odpowiednie ćwiczenia czy też świetnego trenera, to super efekty można osiągnąć również w domu.
Dla wielu osób ich wygląd stanowi naprawdę dużą barierę i boją się oceniania przez osoby z większym stażem na zajęciach fitness czy siłowni.
Dla wielu osób ich wygląd stanowi naprawdę dużą barierę i boją się oceniania przez osoby z większym stażem na zajęciach fitness czy siłowni.