Zakładam ten wątek, bo od dłuższego czasu zbieram się do tego, żeby w końcu zrobić porządek ze swoim odżywianiem i wagą. Próbowałem już różnych "diet cud" z internetu na własną rękę, ale zazwyczaj po dwóch tygodniach wracałem do starych nawyków. Brakowało mi motywacji, a i z bilansowaniem posiłków radziłem sobie średnio. Stwierdziłem, że nie ma co eksperymentować na własnym zdrowiu i czas najwyższy oddać się w ręce profesjonalisty, który oceni dotychczasowe nawyki i zrobi analizę składu ciała.
Zacząłem trochę szukać w sieci i wpadła mi w oko ta oferta: cds-dieta.pl/nasze-uslugi/. Wygląda na to, że mają tam kompleksowe podejście, pomagają zarówno przy zrzucaniu kilogramów, jak i przy zmianie stylu życia czy diecie dla sportowców. Stałe wsparcie eksperta to chyba dokładnie to, czego mi teraz brakuje, żeby znowu nie odpuścić po kilkunastu dniach.
Czy ktoś z Was korzystał może z ich pomocy albo ogólnie brał udział w takich konsultacjach? Chętnie poznam Wasze opinie i wrażenia, zanim ostatecznie się zapiszę.
konsultacja dietetyczna
Re: konsultacja dietetyczna
Ja od siebie mega polecam Centrum Respo, bo sama u nich jestem i w końcu widzę efekty. Wcześniej nie byłam u żadnego innego dietetyka więc nie mam zbytnio porównania, ale dla mnie to był strzał w dziesiątkę. Też miałam tak, że po 2 tygodniach rzucałam inne diety z neta bo były nudne albo ciągle byłam głodna.
W Respo podoba mi się to, że jedzenie jest normalne i proste, a jak czegoś nie lubię to jednym kliknięciem wymieniam w aplikacji na inny przepis. Masz też stały kontakt z opiekunem na czacie, więc jak przychodzi kryzys albo nie wiesz co kupić w sklepie to odpisują w ciągu ok. dnia i to bardzo motywuje żeby nie odpuścić po kilkunastu dniach. Jak szukasz czegoś profesjonalnego ze stałym wsparciem to sprawdź sobie ich stronę, bo naprawdę warto dać im szanse.
W Respo podoba mi się to, że jedzenie jest normalne i proste, a jak czegoś nie lubię to jednym kliknięciem wymieniam w aplikacji na inny przepis. Masz też stały kontakt z opiekunem na czacie, więc jak przychodzi kryzys albo nie wiesz co kupić w sklepie to odpisują w ciągu ok. dnia i to bardzo motywuje żeby nie odpuścić po kilkunastu dniach. Jak szukasz czegoś profesjonalnego ze stałym wsparciem to sprawdź sobie ich stronę, bo naprawdę warto dać im szanse.