Dieta bananowa
Dieta bananowa
Hej dziewczyny, znalazłam kiedyś na jakimś blogu informacje o diecie bananowej
Najbardziej odpowiadał by mi wariant 3 dniowy
czy któraś z Was już próbowała tej diety i ma jakieś doświadczenie w tej sprawie
będą wdzieczna za wszystkie podpowiedzi 
Re: Dieta bananowa
Mi dietetyk kiedyś odradzał jedzenie bananów, mówił, że nie mają praktycznie żadnych zalet, więc, że ogólnie nie ma to sensu.
No to chyba zależy na czym Ci zależy, jak na uzupełnieniu białka, to zdecydowaniw wskazana...
Ja za to słyszałam raczej o jabłkowej, gdzie 3 dni się je tylko jabłka, i pomaga to oczyścić organizm i pozbyć sie wody
Ja za to słyszałam raczej o jabłkowej, gdzie 3 dni się je tylko jabłka, i pomaga to oczyścić organizm i pozbyć sie wody
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
nie chcę studzić zapału, ale taka dieta nie ma większego sensu. woda zejdzie, kilogram na wadze też i równie szybko wróciangela.zz pisze:Hej dziewczyny, znalazłam kiedyś na jakimś blogu informacje o diecie bananowejNajbardziej odpowiadał by mi wariant 3 dniowy
czy któraś z Was już próbowała tej diety i ma jakieś doświadczenie w tej sprawie
będą wdzieczna za wszystkie podpowiedzi
Ta dieta to absolutna bzdura
Moja starsza siostra chciałą przetestować i jajco z tego wyszło
Może zleci kilogram, może 1,5kg, ale to za chwile wróci, bo będzie to upust wody
Jak moge coś doradzić, to odstaw mięso, nabiał i oleje na 2 tyg, jedz dużo cieciorki, fasolki, soczewicy, różnych ziaren, chleba i zobaczysz ze zleci Ci minimum 2kg
Może zleci kilogram, może 1,5kg, ale to za chwile wróci, bo będzie to upust wody
Jak moge coś doradzić, to odstaw mięso, nabiał i oleje na 2 tyg, jedz dużo cieciorki, fasolki, soczewicy, różnych ziaren, chleba i zobaczysz ze zleci Ci minimum 2kg
-
karinka897
- Jestem tu nowa :)
O diecie bananowej nie słyszałam, ale ja stosowałam dietę pomarańczową i całkiem spoko były efekty 
Raczej bym się na taką dietę nie zdecydowała, bo podejrzewam, że przez te 3 dni znienawidziłabym banany
Jak można jeść tylko jedną rzecz?
Ja też bym się chyba nie zdecydowała... 
Ta dieta przyszła z Japonii, podobno pomaga, ale ja znowu słyszałam, że banan jakiś super zdrowy nie jest. Zaufałabym czemuś sprawdzonemu, a nie takim wynalazkom.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
Dokładniealicja.m pisze:Ta dieta przyszła z Japonii, podobno pomaga, ale ja znowu słyszałam, że banan jakiś super zdrowy nie jest. Zaufałabym czemuś sprawdzonemu, a nie takim wynalazkom.
Też raczej nie jestem przekonana do takiej diety- lubię banany ale bez przesady;) Swoją dietę zamawiam z Wygodnejdiety, tam posiłki mam różnorodne i zdrowe a to dla mnie najważniejsze;)
to nie działa
Ja takiej diety jeszcze nigdy w życiu nie stosowałem.Z tego co widzę to wszystko jest przede mną.
Ja bym się nie poddała takiej diecie, bo uważam, że nie ma sensu. Bardzo lubię banany, ale uważam, że to kolejna „moda” i należy jeść po prostu zdrowo i rozsądnie, i będzie dobrze 
Do tego banany maja w sobie mnostwo cukrów, co tylko pogarsza sprawe.p@ula pisze:Mi dietetyk kiedyś odradzał jedzenie bananów, mówił, że nie mają praktycznie żadnych zalet, więc, że ogólnie nie ma to sensu.
-
abctechnika
- Jestem tu nowa :)
Raczej średnio widzę diete bananową, chyba że połączoną z dużą ilością ruchu
https://abctechnika.pl/
https://abctechnika.pl/
Ja akurat średnio widzę takie diety, które polegają na mało zróżnicowanych posiłkach. Według mnie dieta zróżnicowana, która dostarcza różnorodne składniki odżywcze to prawdziwy klucz do sukcesu, który zapewni efekty polegające na czymś więcej niż pozbyciu się wody.