Nowy program TV o zdradzie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
FireFilm
Jestem tu nowa :)

Nowy program TV o zdradzie

Post autor: FireFilm »

Czujesz, że Twój partner cię zdradza? Obserwujesz niepokojące przesłanki mogące świadczyć o jego skłonnościach do romansów? Sprawdź jego wierność! Jeżeli chcesz dowiedzieć się kim naprawdę jest Twój mąż, narzeczony albo chłopak, zgłoś się do nowego programu telewizyjnego. Napisz do nas, a poznasz więcej szczegółów.
[email protected]
kropeczka20

Re: Nowy program TV o zdradzie

Post autor: kropeczka20 »

a to ciekawe.. Na czym to polega?
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

akurat do telewizji w takiej kwestii to nie poszłabym, raczej do detektywa, to już prędzej, chociaż akurat mam wrażenie, że wystarczyłaby mi moja kobieca intuicja, aby coś takiego wybadać
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

W życiu bym nie poszła do tv z takim problemem. Grzmocić na całą Polskę, że podejrzewam partnera o zdradę? Nie ma mowy.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

takiego problemu jak zdrada nie poruszyłabym przez telewiaje . raczej wynajełabym detektywa aby miec dowod do rozwodu
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Detektyw jak dla mnie to w ostateczności. W sumie nie wiem czy w ogóle skorzystałabym z takiej pomocy. Musiałabym być naprawdę w czarnej dziurze żeby się na niego zdecydować.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

to sa rzeczy ktore robi sie w ostatecznosci , bo tak mało kto kozysta z takich form
mary_pink1664
Miła Kobietka

Post autor: mary_pink1664 »

zgadzam sie z Wami dziewczyny :) też bym nie chciała żeby cały kraj wiedział o miomch podejrzeniach... ale program może być ciekawy ;)
ODPOWIEDZ