Nowy program TV o zdradzie
Nowy program TV o zdradzie
Czujesz, że Twój partner cię zdradza? Obserwujesz niepokojące przesłanki mogące świadczyć o jego skłonnościach do romansów? Sprawdź jego wierność! Jeżeli chcesz dowiedzieć się kim naprawdę jest Twój mąż, narzeczony albo chłopak, zgłoś się do nowego programu telewizyjnego. Napisz do nas, a poznasz więcej szczegółów.
[email protected]
[email protected]
Re: Nowy program TV o zdradzie
akurat do telewizji w takiej kwestii to nie poszłabym, raczej do detektywa, to już prędzej, chociaż akurat mam wrażenie, że wystarczyłaby mi moja kobieca intuicja, aby coś takiego wybadać
W życiu bym nie poszła do tv z takim problemem. Grzmocić na całą Polskę, że podejrzewam partnera o zdradę? Nie ma mowy.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
takiego problemu jak zdrada nie poruszyłabym przez telewiaje . raczej wynajełabym detektywa aby miec dowod do rozwodu
Detektyw jak dla mnie to w ostateczności. W sumie nie wiem czy w ogóle skorzystałabym z takiej pomocy. Musiałabym być naprawdę w czarnej dziurze żeby się na niego zdecydować.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to sa rzeczy ktore robi sie w ostatecznosci , bo tak mało kto kozysta z takich form
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
zgadzam sie z Wami dziewczyny
też bym nie chciała żeby cały kraj wiedział o miomch podejrzeniach... ale program może być ciekawy