Prezenty na walentynki
-
paula
Prezenty na walentynki
Drogie panie - chwalcie się, co kupiłyście, zrobiłyście, co planujecie dla ukochanego na walentynki? 
-
G****
Re: Prezenty na walentynki
Ja zamierzam mojego mezczyzne zabrac do kina, a potem na jakas kolacyjke do restauracji,a jak nie wyjdzie to sama zrobie cos dobrego 
-
paula
a ja mojemu dam prezent po części przeze mnie zrobiony - jak skończę to wam pokażę.
A do tego dostanie mnóstwo mandarynek - sam sobie tego zażyczył, a na każdą nakleję karteczkę z jakimś miłym napisem
A do tego dostanie mnóstwo mandarynek - sam sobie tego zażyczył, a na każdą nakleję karteczkę z jakimś miłym napisem
-
G****
Ciekawe co moj mezczyzna wymysli
Moze ja poczekam na jego ruch 
-
paula
my jakoś nie obchodzimy tego "święta" bardzo hucznie. Co roku chcę raczej to samo od mojego chłopaka - serduszko z milki
do tego zawsze dostaję śliczną kartkę i coś jeszcze. Np. rok temu zamiast kwiatka dostałam.. jabłko z napisem "kocham cię":D
my mamy walentynki dość często, zwłaszcza wtedy gdy razem wyjeżdżamy także ten 14.02 to po prostu tylko okazja do dania sobie czegoś fajnego
my mamy walentynki dość często, zwłaszcza wtedy gdy razem wyjeżdżamy także ten 14.02 to po prostu tylko okazja do dania sobie czegoś fajnego
-
G****
Ja pewnie zrobie cos dobrego, jakies swieczki, winko i beda walentynki 
-
paula
nie kupujemy też sobie jakichś strasznie drogich prezentów. Rok temu dałam mojemu mężczyźnie brelok do auta z moim zdjęciem
po prostu oboje twierdzimy że szkoda wydawać kupę kasy na drogie prezenty skoro właśnie takie drobnostki są fajniejsze 
-
G****
Ja jedynie na urodziny i swieta kupuje juz taki lepszy prezent.
-
paula
dokładnie ja tak samo. A zważywszy na to że mój facet ma za 2 tygodnie urodziny (a ja za miesiąc) to raczej tych wydatków jest dość dużo i naprawdę nie warto wydawać na serduszka kasy. A uwierz mi! takie pierdołki jak np. jabłko zamiast kwiatka są fajniejsze aniżeli bardzo droga kolacja w knajpce. Noo wiadomo że każda z nas o tym marzy - ale póki po ślubie nie jesteśmy to chciałabym spędzać ten dzień właśnie w taki luźny sposób 
-
G****
No my jestesmy malzenstwem i rzadko wychodzimy wiec to jest jakas okazja na jakies wyjscie 
-
paula
dokładnie. Po ślubie to już człowiek nie ma czasu na robienie czegoś specjalnie dla ukochanego. Już nie do końca człowieka cieszą pluszowe serduszka. Dlatego po ślubie takie walentynki są odrobinę droższe niż przed.
A ja jak mówiłam - kupię w czwartek (albo raczej w piątek bo nasze walentynki odwleką się o jeden dzień) reklamówkę mandarynek i pomarańcz, ponaklejam na nie taśmą klejącą jakieś serduszka z napisami. Do tego zrobiłam podusię w krateczkę. Także koszt całkowity prezentu to koszt zakupienia owoców
A ja jak mówiłam - kupię w czwartek (albo raczej w piątek bo nasze walentynki odwleką się o jeden dzień) reklamówkę mandarynek i pomarańcz, ponaklejam na nie taśmą klejącą jakieś serduszka z napisami. Do tego zrobiłam podusię w krateczkę. Także koszt całkowity prezentu to koszt zakupienia owoców
-
paula93
My też sobie nie robimy prezentów, wolimy te pieniądze które miały pójść na ten prezent przeznaczyć na pójście do kina czy np. kupić winko i wypić w domu 
-
paula
oo widzę że nie jestem sama w tym "spokojnym" świętowaniu tego dnia
co mnie bardzo cieszy 
Jeśli zastanawiasz się, gdzie znaleźć prezent, który zaskoczy obdarowaną osobę, to koniecznie sprawdź ofertę sklepu https://edibazzar.pl/ Mają wiele oryginalnych propozycji, które na pewno przypadną do gustu każdemu, kto szuka niebanalnych prezentów.