Nowo poznany facet

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
nina90
Jestem tu nowa :)

Nowo poznany facet

Post autor: nina90 »

Witajcie. Poznalam ostatnio faceta na Tinderze. Pisalismy kilka dni, doszlo do spotkania. Pisal mi mile rzeczy, mowil ze jestem zajebista itp. Tylko, ze on ma wlasna firme w Niemczech. Podoba mi sie, ale nie chce cierpiec. Co mam zrobic ? Pomozcie

Przyznam ze jestem naiwna i glupiutka. Nie udaje mi sie w zwiazkach. Chcialabym poznac kogos normalnego.
klementyna

Re: Nowo poznany facet

Post autor: klementyna »

No nie wiem. Po prostu działaj może powoli...
Trudno tak coś doradzić.
Marzenna

Post autor: Marzenna »

Tinder - i wszystko jasne.
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

nina90 pisze:Witajcie. Poznalam ostatnio faceta na Tinderze. Pisalismy kilka dni, doszlo do spotkania. Pisal mi mile rzeczy, mowil ze jestem zajebista itp. Tylko, ze on ma wlasna firme w Niemczech. Podoba mi sie, ale nie chce cierpiec. Co mam zrobic ? Pomozcie

Przyznam ze jestem naiwna i glupiutka. Nie udaje mi sie w zwiazkach. Chcialabym poznac kogos normalnego.

I Ty uważasz, że facet który ma swoją firmę w Niemczech nie ma nikogo? Nie daj się omamić czułymi słówkami,bo to tylko pozory,ale faktem jest,że postępujesz bardzo naiwnie,skoro wierzysz temu facetowi.Na dobrą sprawę wcale go nie znasz,nie wiesz tak naprawdę jaki on jest ,czym się faktycznie zajmuje w tych Niemczech.Daj sobie z nim spokój i szukaj chłopaka na miejscu i nie przez Internet czy na Tinderze.
ODPOWIEDZ