Nie mogę mogodzic sie ze studiami chlopaka
Nie mogę mogodzic sie ze studiami chlopaka
Hejka, mój chłopak od miesiąca studiuje w innym mieście. Do tej pory chodzilismy do szkoły w tym samym mieście wiec widywalismy sie codziennie. We wrześniu wyjechał za granice i przez miesiąc sie nie widzieliśmy. Kiedy wrócił zaczął studia i teraz widujemy sie tylko w weekendy. Dodatkowo mieszkamy 40 km od soebe wiec czasem nie możemy spotkać sie codziennie w weekend bo albo on jest zmęczony ciągłym jezdzeniem albo jest słabo z kasa żeby ciągle wydawać ją na dojazdy do siebie. Utrudnieniem są tez moi rodzice którzy nie pozwalają mi nocować u niego a jemu u mnie. Niemoge tez jeździć na noc do niego do mieszkania choć nawet nie mieszka sam w pokoju. Jestem w klasie maturalnej, powinnam sie skupić na nauce a po prostu nie mogę. Ciągle jestem smutna. Tesknie od razu kiedy sie z nim rozstane. Ciągle o nim myślę i nie mogę poradzić sobie z tym ze nie widzę go codziennie. Wszystko zaczęło sie od wyjazdu zA granicę od tamtej pory jestem tak uzależniona od niego ze nie radzie sobie z własnymi uczuciami. Czy to może doprowadzić mnie do jakiejś depresji? Powinnam zgłosić sie do kogoś?
-
Pletwa Reborn
Re: Nie mogę mogodzic sie ze studiami chlopaka
Normalka. Nie widzę powodów, żeby się zgłaszać do specjalisty. Wystarczy, że po zdaniu matury będziesz mogła do niego jeździć nocować np. po kilka dni w tygodniu pod rząd. Rodzice w tym wieku nie powinni wam tego zabraniać. Jeśli jest to wciąż nie możliwe i taki stan w którym widujecie się czasami w weekendy to powinnaś sobie dać spokój ileż można w samotności będąc z kimś trwać.
Re: Nie mogę mogodzic sie ze studiami chlopaka
Może po prostu powinnaś faktycznie skupić się na nauce.. cóż człowiek do dobrego się przyzwyczaja a jednak nie zawsze można się widywać tak często jak by się chciało
.. bo w oczach tkwi siła duszy...