Nimfomanka?
-
katarzyna95
- Jestem tu nowa :)
Nimfomanka?
Cześć Wam.. Mam taki "problem".. Postaram się krótko i zwięźle.. Od ok 3 miesięcy jestem ze swoim facetem. ok 1,5-2 m-ce z Nim sypiam.. wcześniej zdarzyło mi się myśleć o seksie i takich tam.. nawet zdarzyło mi się onanizować.. ale odkąd współżyję z moim facetem to wszystko się jakby powiększyło. chce mi się więcej i więcej.. podczas jednej nocy potrafię 4-5 razy nakłonić mojego faceta na seks.. widzę, że niekiedy to on już nawet nie może, a mi się nadal chce. ciągle myślę o seksie i mam różne myśli/fantazje erotyczne.. Już zaczęłam się zastanawiać czy ze mną jest wszystko w porządku i czy ja czasem nimfomanką nie zostałam. powiedzcie mi czy to jest normalne, też tak macie?
Re: Nimfomanka?
no.nie.wiem pisze:A dochodzisz za każdym razem?
W Twoim wieku to normalne - hormony buzują, ale owszem - możesz być nimfomanką.
P.S. Gratuluję chłopaka skoro może 4-5 razy w ciągu nocy!
-
katarzyna95
tak, praktycznie za każdym razem.no.nie.wiem pisze:A dochodzisz za każdym razem?
-
katarzyna95
no Dziękuję, ale widzę, że już on niekiedy nie może..Baśka1971 pisze:no.nie.wiem pisze:A dochodzisz za każdym razem?![]()
![]()
![]()
W Twoim wieku to normalne - hormony buzują, ale owszem - możesz być nimfomanką.
P.S. Gratuluję chłopaka skoro może 4-5 razy w ciągu nocy!
- quillathee
- Miła Kobietka
Mi też. Z tego, co wiem tzw. orgazm pochwowy ciężko osiągnąć i nie sądzę, aby młody chłopak, z którym stosunek trwa może 5min (oby) doprowadził kobietę do takiego orgazmu...dzo pisze:coś mi się wierzyć nie chce, że dochodzisz za każdym razem...
-
katarzyna95
No wierzcie lub nie ale na prawdę.. Np jak wczoraj robiliśmy to 3 razy (oczywiście z dość dużymi przerwami) to za każdym razem doszłam...
-
tusia25
hmmm...a mi się wydaję, że to przez to że to początki waszego związku itd. Zazwyczaj tak jest, że przez początkowy okres bycia razem chce się cały czas i najlepiej z łóżka by się nie wychodziło:)
Co do "dochodzenia" -też jakoś ciężko mi uwierzyć, zawsze Ci się to udaje. Ale jeśli tak rzeczywiście jest,to ok, podziwiam i zazdroszczę
Co do "dochodzenia" -też jakoś ciężko mi uwierzyć, zawsze Ci się to udaje. Ale jeśli tak rzeczywiście jest,to ok, podziwiam i zazdroszczę
Ja nadal gratuluję chłopkaka. Ciekawe czy on też dochodzi kilka razy w ciągu nocy. I kiedy wy śpicie? 
-
katarzyna95
Na razie oboje mamy wolne, więc spać nie musimy. w dzień śpimy dłużej.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
tez tak czasem mam;D Mogłabym kilka razy w ciągu nocy;p
A cała noc do rana ? Któraś z pań przeczyła coś takiego ?P.S. Gratuluję chłopaka skoro może 4-5 razy w ciągu nocy!
BTW w Twoim wieku to luzik później Ci przejdzie tylko się zabezpieczaj bo w ciąży nici z seksu
-
katarzyna95
tak, to mój rocznik... wiem właśnie, ale już nie raz sobie mówiłam, ze dość na jakiś czas, ale nie da się...
Czyli jednak jesteś nimfomanką. 
Po pierwsze, jesteś bardzo młoda, więc pożądanie jest silniejsze. Po drugie, to przecież początki związku, czas, kiedy wciąż myśli się tylko o jednym
. Jest też możliwe, że Twój partner tak bardzo Cię podnieca. Myślę, że dopóki uprawiasz seks ze stałym partnerem i nie szukasz przygodnego, wszystko jest w porządku. Nimfomania polega bardziej na zaspakajaniu potrzeb psychicznych, niekoniecznie łączy się z dużym temperamentem, stąd u Ciebie nie ma raczej zagrożenia. Korzystaj, bo to naprawdę piękny czas i cudowne doznania. Nie uważam też, że istnieje jakieś zagrożenie w kwestii dochodzenia do orgazmu. Skoro jest teraz, to pewnie będzie też później
.
pozycje miłosne
Witam hm,,, Dziewczyny to mozliwe !1 ja jestm w 8 miesiecznym zwiazku kochamy sie z chlopakiem dosc czesto nawet zdarza sie 3 ,4 razy w jedna noc i za kazdym razem dochodze ......
pozdrawiam
-
nina19
Mi się zdarza np. tak, że przez jeden cały miesiąc mam wielką ochotę i potrafimy się codziennie po pare razy kochać, no ale oczywiście nie za każdym razem dochodzę, bo to jest raczej nie możliwe ; ) .
Myślę, że u Ciebie to normalne.
To początek związku ; ) .
Myślę, że u Ciebie to normalne.
To początek związku ; ) .