Nie zabezpieczamy się
-
błękitnooka
- Jestem tu nowa :)
Nie zabezpieczamy się
Ja i mój partner od jakiegoś czasu nie zabezpieczamy się, nigdy nie kończy we mnie stąd moje pytanie, czy mogę zajść w ciążę w ten sposób? Czy któraś z was również się nie zabezpiecza z partnerem?
- redorange666
- Samiec
Re: Nie zabezpieczamy się
Oczywiście że możesz zajść w ciążę. Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji. Zapraszamy na zajęcia z Wiedzy Do Życia w Rodzinie w klasie 8 Szkoły podstawowej.
-
błękitnooka
Niestety nie uczono nas w szkole niczego na ten tematredorange666 pisze:Oczywiście że możesz zajść w ciążę. Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji. Zapraszamy na zajęcia z Wiedzy Do Życia w Rodzinie w klasie 8 Szkoły podstawowej.
Jasne! To nie jest metoda antykoncepcji, szczególnie dla kogoś kto nie planuje póki co dzieci. Ja biorę Vibin mini-mniej inwazyjny bo mniejsza dawka hormonów więc czuje się komfortowo i bezpiecznie.
Oczywiście że możesz
to całkiem prawdopodobne
Gdybyśmy się nie zabezpieczali, to nie odczuwałabym żadnej przyjemności z seksu. Po prostu bym się stresowała i tyle. Raz w trakcie, a po to już całkiem. To nie dla mnie. Dlatego stosuję belarę, tabletki. Mam spokój to raz, a dwa zniknął problem pms, który co miesiąc był dla mnie uciążliwy bardzo.
no oczywiście, że ciąża przy stosunku przerywanym jest jak najbardziej prawdopodobna. Ciekawe czy nie chcesz zacząć stosować tabletek anty. Ja stosuję Vibin - opakowanie 28 tabletek w tym 7 plecebo. Tabletki to dla mnie po prostu wolna od stresu głowa podczas sexu no i oczywiście zabezpieczenie przed ciążą
- malykurczak
Stosunek przerywany to mit... Nie lepiej udać się do lekarza i załatwić sobie antykoncepcję hormonalną? 
Jesteśmy odzwierciedleniem pięciu osób, z którymi spędzamy najwięcej czasu. To oni nas motywują, doradzają, krytykują. Przyjrzyj się, z kim Ty przestajesz.
- Nancy Drew
- Nancy Drew
Ja zabezpieczam się zawsze- zakładam diafragme caya. Jeśli lubisz ryzykowny seks to ok, ale pamiętaj że ryzyko zapłodnienia jest zawsze, również z finałem poza.