On szybko kończy. Co robić?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Odelie
Miła Kobietka

On szybko kończy. Co robić?

Post autor: Odelie »

Dziewczyny a co robić jeśli on szybko kończy? W sensie kilka ruchów koniec....
Lukta
Miła Kobietka

Re: On szybko kończy. Co robić?

Post autor: Lukta »

Niech to zrobi sam ze sobą przed seksem;) Drugi raz bezie dłuższy. A tak na serio to próbowaliście gumek na przedwczesny wytrysk?
Odelie
Miła Kobietka

Post autor: Odelie »

Próbowaliśmy ale jednak wolelibyśmy robić to bez prezerwatywy. Po pierwsze jest tak o wiele przyjemniej. Po drugie nie po to truję się tabletkami aby używać prezerwatyw :( Równie dobrze mogłabym z tabletek zrezygnować.
Lukta
Miła Kobietka

Post autor: Lukta »

Są inne opcje: Chusteczki Orgasm control Wipes - są nasączone środkiem, który znieczula lekko penisa i on jest w stanie dużo dłużej wytrzymać zanim skończy. Spray Orgasm control - z tej samej serii. Jest to jednak dość duża butelka tak wiec nie będziecie go mogli raczej zabrać ze sobą gdzieś w plener jeśli lubicie taki seksik
Arkadiusz
Jestem tu nowa :)

Post autor: Arkadiusz »

Cześć wszystkim. Powiem ze swoje strony że ja tez szybko kończyłem dziewczyna była załamana, ale zacząłem testować róznego rodzaju środki na wydłużenie stosunku i powiem że pomógł mi last longer po zastosowaniu mogę dłużej i kobieta zadowolona.
mielec24
Jestem tu nowa :)

Post autor: mielec24 »

"Niech to zrobi sam ze sobą przed seksem;) Drugi raz bezie dłuższy." - nie koniecznie tak musi być. Mi za drugim razem wcale nie chce stanąć poza tym mam członka w nasieniu a to nie jest bezpieczne, nawet jak się weźmie prysznic to jeszcze sperma długo się wydziela nawet po oddaniu moczu. Jak już to trzeba tak działać żeby za pierwszym razem nie dojść za szybko. Są specjalne tabletki na to jak Stud Pills niech sobie poszuka. U mnie wydłużają stosunek o dobre 20 - 30 minut jak wezmę przed.
QueenBee
Miła Kobietka

Post autor: QueenBee »

Niech idzie do seksuologa.
ODPOWIEDZ