Niepewnosc w lozku - trude poczatki :-/
-
Camillka 25
- Jestem tu nowa :)
Niepewnosc w lozku - trude poczatki :-/
Jestem z facetem ponad 2 lata i od jakiegoś czasu zaczęliśmy ze sobą sypiać, tylko że ja nie mogę czuć się super w łóżku, bo ciągle myślę o tym, że on robił pewne rzeczy w przeszłości z innymi w związku, ale seks zaczynał się po krótkim czasie. W jednym przypadku to były 4 dni, w innym sypiał z przyjaciółką, z którą potem po 3 mies. seksu zostali parą, i gdzie tu wyjątkowość? Mówi mi, że jeśli nie ma miłości na samym początku, to może być seks, a miłość się pojawi potem. Ja byłam dziewicą zanim go poznałam i seks jest dla mnie bardzo ważny, zwłaszcza pierwszy raz, który on nota bene miał z kumpelą, jak oboje byli pijani. Chciałabym zyskać pewność siebie w łóżku, ale paraliżują mnie myśli, że miał takie gorące laski przede mną a ja chciałabym coś wyjątkowego mu i sobie dać :/ jak sie przelamac ??? 
-
Camillka 25
Re: Niepewnosc w lozku - trude poczatki :-/
kurcze nikt nic nie doradzi?? :/
-
myszencja
No ale co tu doradzić, przecież nie zmienisz przeszłości ani nie wyczyścisz pamięci sobie czy jemu. Możesz to tylko zaakceptować i tyle, co się stało to się nie odstanie. Jesteście teraz szczęsliwie razem i na tym powinnaś się skupić. Już przecież wasz związek jest dla niego bardzo wyjątkowy (bo nie zrobiliście tego od razu), więc z tego powinnaś się cieszyć i czuć się wyróżniona 
-
Camillka 25
czuje sie yrozniona ale wiem ze jak bedziemy cos w lozku probowac to pewnie on bedzie chcial to co nauczyla go ex a co on lubi :/ ja sama nie chce nizego inicjowac bo soe zawsze zastanawiam czy ona juz tego nie robila a ja tak bardzo chcialaby uslyszej od niego WOOW
-
lia23
moim zdaniem nie masz się co tak martwić, faceci wprost uwielbiają wprowadzać jako pierwsi partnerkę w życie seksualne, pokazywać jej jak coś się robi, dla nich to jest satysfakcja, że on będzie Cię miał jako pierwszy i że to z nim będziesz miała pierwsze swoje doznania seksualne i że on czegoś Cię nauczy, pokaże:) faceci od gorącej laski, którą przeleciało kilku już facetów i która zna się na rzeczy wolą dziewicę, która jeszcze nie wie jak się to robi, także myślę, że jest to dla Ciebie ogromna zaleta! a Ty się martwisz:)poza tym on będzie tak zaaferowany tym wszystkim, że nie będzie myślał nawet o tym co jakaś inna laska mu robiła i co z nim robiła,facet nie ma tak podzielnej uwagi jak kobieta i będzie myślał o Tobie;)
- truskawkowa
A jest ta miłość między Wami czy tylko seks i fascynacja?Camillka 25 pisze:Jestem z facetem ponad 2 lata i od jakiegoś czasu zaczęliśmy ze sobą sypiać, tylko że ja nie mogę czuć się super w łóżku, bo ciągle myślę o tym, że on robił pewne rzeczy w przeszłości z innymi w związku, ale seks zaczynał się po krótkim czasie. W jednym przypadku to były 4 dni, w innym sypiał z przyjaciółką, z którą potem po 3 mies. seksu zostali parą, i gdzie tu wyjątkowość? Mówi mi, że jeśli nie ma miłości na samym początku, to może być seks, a miłość się pojawi potem. Ja byłam dziewicą zanim go poznałam i seks jest dla mnie bardzo ważny, zwłaszcza pierwszy raz, który on nota bene miał z kumpelą, jak oboje byli pijani. Chciałabym zyskać pewność siebie w łóżku, ale paraliżują mnie myśli, że miał takie gorące laski przede mną a ja chciałabym coś wyjątkowego mu i sobie dać :/ jak sie przelamac ???
Jeśli chcę być z Tobą w łóżku, toznaczy że jesteś dla niego atrakcyjna i to że nie potrafisz zbyt wiele
Zapytaj go wprosst - co lubi, jak masz to zrobić aby było mu przyjemnie. To są normalne, dojrzałe pytania, nie zrobisz z siebie głupeczka tym, nie przejmuj się
Ja na początku wiele razy pytałam swojego Ukochanego, czy np tym sprawiam mu przyjemność, a może czymś innym, a czy ten dotyk jest miły? Albo czy może mi powiedzieć wprost co chce bym zrobiła.
Rozmowa też jest ważna pamiętaj
Zaufanie i szacunek - i nie przejmuj się niczym
Skoro mam siłę, żeby tego pragnąć, mam też siłę, żeby to zrobić.
-
ula87
ale jak wczesniej seks mial ot tak, na wyciagniecie reki, a z Toba był 2 lata bez seksu, to chyba pokazał, ze mu zalezy na Tobie i jestes dla niego wazna:)
-
Camillka 25
W sumie fakt, czekal ale mowia ze jak facet kocha to poczeka :p wiec wyboru nie mial :p Poza tym wlasnie brakuje mi tej satysfakcji wprowadzanai faceta w swiat seksu tez :/ on ma radosc ja nie mam zadnej z tego :/ nie nie laczy nas tylko seks tylko milosc ale podobno milosc to nie wszystko :/
-
myszencja
Ale wiesz, że w życiu nie można mieć wszystkiego? I naprawdę juz chyba nie wiesz, jaki problem wymyslić
-
Robert22YY
Chcesz zdobyć faceta seksem? O matko... Nie szanujesz się wcale.
Fototapety - mój poradnik 
Rozmowa, rozmowa, rozmowa. Przede wszystkim musisz być gotowa na to i być tego w 100% pewna. Nic na siłę. Jeśli poczekał tyle czasu, poczekałby i następne.
Jak pisały dziewczyny wyżej - facet lubi mieć kobietę jako pierwszy, której nikt nigdy wcześniej nie miał i to on wprowadzi ją w to życie seksualne, nauczy ją.
Ja swój pierwszy raz miałam ze swoim obecnym facetem, który swój pierwszy raz miał ze mną
Po prostu czekał na osobę, której chciał siebie oddać w całości, a ja podchodziłam do tego tak samo.
Jak pisały dziewczyny wyżej - facet lubi mieć kobietę jako pierwszy, której nikt nigdy wcześniej nie miał i to on wprowadzi ją w to życie seksualne, nauczy ją.
Ja swój pierwszy raz miałam ze swoim obecnym facetem, który swój pierwszy raz miał ze mną
Ja tak jak wyżej. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić ze mojego K. mialaby inna. Jeżeli wiedziałas od początku trzeba sie było wycofać. Nie wiem czy oddalabym sie komuś kto już ma to za sobą. I to jeszcze pierwszy raz. Jeżeli ja byłam w stanie dochować czystości dla niego on tez powinien. Taka drobna sugestia..
I ok, nie cofne czasu. Dlatego wybieram takiego, który może mi to ofiarowac. I już. Kobiety raczej nie lubią "doświadczonych".
I ok, nie cofne czasu. Dlatego wybieram takiego, który może mi to ofiarowac. I już. Kobiety raczej nie lubią "doświadczonych".
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
A moim zdaniem powinnas sie cieszyc ze mial kobiety przed toba poniewaz znam wielu facetow ktorzy uprawiali sex tylko z jedna dziewczyna z ktora byli w zwiazku, a pozniej chcieli zobaczyc jak to jest z innymi dziewczynami
w twoim przypadku ma juz to za soba, wiec macie sZanse zbudowac cos prawdziwego bez jego irytacji ze mial tylko jedna partnerke. Wiekszosci factow jedna partnerka sexualna niestety nie wystarczy.
Po pierwsze nie wolno Ci myśleć w taki sposób o jego przeszłości. Nie znał Ciebie wtedy więc nie możesz mieć pretensji do niego o jego wcześniejsze kobiety. Po drugie seks i satysfakacja z niego nie przychodzą od razu. Z czasem będziesz czuła się bardziej swobodnie a tak naprawdę inne kobiety które Twój facet miał do tej pory i tak przestaną mieć znaczenie i pewnie i tak dla niego nie mają. Do póki Ty będziesz miała do niego pretensje wasze pożycie raczej nie przejdzie na kolejny etap - rozluźnienia i zaufania. To, że Ty byłaś dziewicą nie zobowiązuje reszty świata to wstrzemiężliwości seksualnej. Pamiętaj o tym, że to też był twój wybór i mogłaś uprawiać seks wcześniej przecież nie czekałąś na niego cały czas wiedząc że będzieci razem. Moja rada: zapomnij o przeszłości i patrz w przyszłość bo nigdy nei zrobisz ani jednego kroku do przodu tylko będziesz się cofać a co za tym idzie Twój związek też!:)
Żyć! Nie umierać
-
dobroslawa
Najważniejsze w związku jest wzajemne zaufanie oprócz miłości czy fascynacji, szczególnie dla kobiety. Jeśli nie masz zaufania do swoejgo mężczyzny(nienawidzę określenia facet), to nigdy nie będziesz mieć satysfakcji z seksu. Ideały nie istnieją, a w związku liczy się teraźniejszość i przyszłość, a nie przeszłość. Związki zakończone należy uznać za niebyłe.
-
niewidzialnawrozka
Co z teg, że maił wiele parterek w zyciu?
Róznie ludzie ukladaja sobie zycie, roznie to bywa, ty wybrałaś czystosc az do momentu kiedy spotkałaś tego jedynego wg Ciebie.
Istotne jest niewatpliwie to, ze wybrał Ciebie i jest z Toba tak długo...
Pomysl sama skoro z innymi tak szybko lądował w łóżku z z Toba jest od tak dawna i ciągle czeka, tzn ze w tym przypadku to nie jest wyznacznikiem dla niego ( mowa o sexie)
W tej kwesti nie szukaj porady tylko własnego serc i przestan zadreczac sie JEGO PRZESZLOSCIA - to niszczy zwiazek, On Ciebie wtedy nie znał
http://komdax.com
Róznie ludzie ukladaja sobie zycie, roznie to bywa, ty wybrałaś czystosc az do momentu kiedy spotkałaś tego jedynego wg Ciebie.
Istotne jest niewatpliwie to, ze wybrał Ciebie i jest z Toba tak długo...
Pomysl sama skoro z innymi tak szybko lądował w łóżku z z Toba jest od tak dawna i ciągle czeka, tzn ze w tym przypadku to nie jest wyznacznikiem dla niego ( mowa o sexie)
W tej kwesti nie szukaj porady tylko własnego serc i przestan zadreczac sie JEGO PRZESZLOSCIA - to niszczy zwiazek, On Ciebie wtedy nie znał
http://komdax.com
-
belle_rose
Ciesz się tym, co masz i tym, co możesz mieć. Odkrywaj samą siebie i odkrywaj nowe rzeczy w relacji z nim.
W sumie dla niego zawsze będziesz nowa. Każda kobieta jest nowa dla faceta, jeśli chodzi o seks (bo każda jest inna, prawda?).
Ciesz się tym.
I rozmawiaj z nim o tym. Otwarcie i bez zahamowań.
Jeśli chcesz, to znajdź jakiś dobry magazyn dla kobiet i spróbuj się nim zainspirować. (Czasem piszą tam naprawdę niegłupie rzeczy).
W sumie dla niego zawsze będziesz nowa. Każda kobieta jest nowa dla faceta, jeśli chodzi o seks (bo każda jest inna, prawda?).
Ciesz się tym.
I rozmawiaj z nim o tym. Otwarcie i bez zahamowań.
Jeśli chcesz, to znajdź jakiś dobry magazyn dla kobiet i spróbuj się nim zainspirować. (Czasem piszą tam naprawdę niegłupie rzeczy).
Ostatnio zmieniony wt lip 30, 2013 3:03 pm przez belle_rose, łącznie zmieniany 1 raz.
kanapa rozkładana