dziwne miejsca??
-
ancydlo
dziwne miejsca??
W jakich najbardziej dziwnych miejscach lub sytuacjach sie kochaliście?? Pytam bo każda para ma jakąs swoja wyszukana historie i babska ciekawośc mi sie włączyła
-
marlena20
Re: dziwne miejsca??
Jak dla mnie to dziwnym miejscem jest samochód, tak nie wygodnie było. A na drugi dzień wszystko mi bolało. 
-
duane
W Czechach, w lesie czekaliśmy przy wiacie na kolejkę, a za wiatą stała jakaś dziewczyna;) Nie było nas widać, ale było to bardzo podniecające. Kolejka się spóźniała i jakoś tak z nudów;) Ale była adrenalina;)
-
Bielizna-Anna
Najbardziej podniecajace są miejsca publiczne i ten dodatkowy smaczek,że ktoś może nas nakryć
A próbowaliście w kinie?
-
Amelia
W kinie, w autobusie (dużo ludzi było;), w parku narodowym na polance, w lesie, nad rzeką, na balkonie otwartym na osiedle (nocą, ale i tak pewnie było widać), sporo tego było;)
-
kilofka
W piwnicy, na motocyklu, na podłodze, ale tak, żeby nikt nie widział bo jakoś to nam nie sprawia przyjemności jak ktos naś widzi ;P
-
ABCbielizny
Na prace jest wygodnie,gorzej jak wiruje:) W autobusie nigdy mi się nie zdarzyło,zresztą byłoby to zbyt krępujące dla wszystkich. Jedyne wspomnienia jakie mam,to oczywiście seks w samochodzie. Im większy tym lepiej,bo jest więcej miejsca z tyłu.
-
E-lejdis
W parku jeszcze się nie zdarzyło,nikt nas nie nakrył bo tego chyba najbardziej bym się obawiała. A w samochodzie jest całkiem przyjemnie,tak przytulnie:)
-
dzo
Cukiereczek19 pisze:Hm ostatnio toaleta w galerii handlowej ^^
o nieeee.... w publicznej toalecie bym tego nie zrobiła
hehehehhe alez wy to juz pozwiedzaliscie tych miejsc 
U mnie ostatnio było pod prysznicem
hehhe ale na pralce jeszcze tego nie robiłam....wiec co mówicie ze warto spróbowac??;*
U mnie ostatnio było pod prysznicem
-
Melisa
Na ławce w parku, w samochodzie, w krzokach
w jakiejs starej szopie
, na polance
Na wydmach, na plaży, w wodzie (świetna sprawa, wszyscy na plaży, niby każdy widzi, a jednak nic nie widać), w samochodzie, najbardziej podniecający jest jednak seks na masce samochodu, na kocu na polanie, w lesie (uwaga na kleszcze), w toalecie w szpitalu, na pralce super, bo są dodatkowe wibracje, tak banalnie na podłodze, ale to nie może być zaplanowane, podłoga jest zarezerwowana na spontaniczny seks. Seks w kuchni też jest bardzo podniecający, zwłaszcza, gdy w bezpośrednim kontekście gotowania i jedzenia.
pozycje miłosne
w herbaciarni, w przymierzalni w sklepie, i zwisajac z siodmego pietra w akademiku (ja przewieszona przez parapet, on mnie podtrzymuje zebym nie wypadla)... polecam przymierzalnie;)
moze niemadre ale przyznac musicie ze ciekawie
nam przyszła ochota jak wracaliśmy po imprezie ale nie byliśmy wtedy po wpływem. szliśmy między blokami i tak jakoś znaleźliśmy się w ciemnym zaułku
-
witaminka
O, po imprezie to zawsze bradzo chętnie
Tylko my jakoś zawsze zdążymy jakoś dojść do domu 
no musze przyznac ze niezle przygody macie;) ja skromnie, tylko kilka razy w aucie ale testowalimy wiele roznych pozycji,raz niele sie poobijalam;)
pozycje miłosne
Winda, pole golfowe, park, las, samochód, balkon (najwyższe piętro o 5 rano).
-
Cukiereczek19
Hah przypomniała mi się klatka schodowa w przypadkowym bloku w biały dzień ;D