Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Seks pod każdą postacią ma swój urok;)
A pod prysznicem to zależy jak kto woli bo niektórym to może nieodpowiadać dla mnie jest boski Na takie igraszki mogą sobie pozwolić dziewczyny które mają mocnych facetów bo jak wiadomo muszą nas przytrzymywać... Warto spróbować najwyżej jak wam nie pójdzie zrobicie to np. na pralce ;P
Kiedyś próbowałam i szczerze mówiąc to zostało mi wspomnienie w postaci siniaka na głowie:) Nie jest jak na filmach,miejsca jest zdecydowanie mniej i trzeba bardzo uważać:) Ale doznania są nie do opisania...
Może ten link dostarczy Ci wyczerpującej odpowiedzi na ten temat babskiesprawy.pl/post5242.html#p5242" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post5242.html#p5242
Coś niesamowitego, polecam bardzo!:)) Tylko trzeba mieć mimo wszystko sporą kabinę prysznicową, żeby w niej móc cokolwiek więcej niż tylko od tyłu na stojąco. No i zakręcić gorącą wodę, żeby w głowie się nie zakręciło w trakcie;)
Ej a co z zabezpieczeniem?;p przeciez chyba jak zawsze jest prawdopodobieństwo zajscia w ciąże.. prezerwatywa przecież odpada bo co to za seks pod prysznicem z gumką nie?;p
no chyba że tabletki antykoncepcyjne ...
Z doświadczenia mogę powiedzieć,że seks pod prysznicem z prezerwatywą nie daje takiej satysfakcji i doznań. Jeżeli już,to lepszym rozwiązaniem będą tabletki antykoncepcyjne. Chyba ze planujemy tylko jednorazowy wyskok pod prysznic,wtedy rozumiem:)
Zawsze sobie wyobrażałam taki sposób uprawiania seksu jako bardzo romantyczny..w końcu w tylu filmach się on pojawiał Jednak film swoje, a rzeczywistość swoje. Bo przeważnie nikt nie ma tak dużych kabin, żeby we dwójkę było tam wygodnie, a dodatkowo potrzebna jest antypoślizgowa powierzchnia..i w taki sposób romantyzm szlak trafia
To racja A poza tym lejąca się woda po twarzy bardzo przeszkadza,chociaż może i jest na swój sposób romantyczna. Jednak pozostaje problem tej kabiny,na taki sex można liczyć tylko w USA
Trzeba mieć pozytywne nastawienie do seksu pod prysznicem i wtedy wszystko będzie romantyczne i przyjemne. Ja mam świetne przeżycia jeżeli chodzi o prysznic. Także spróbować nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie. Może się spodobać.
Nikt nie powiedział,że może się nie podobać,bo pewnie przeżycia są fajne,a najbardziej romantyczne są siniaki po takiej sesji prysznicowej:) Ale to też ma swój urok na pewien sposób. Musze kiedyś znowu spróbować:)
Mokre ciało jest bardziej sexy, ale swoją drogą, to trzeba mieć jakiś duży prysznic, co by się mogły te dwie osoby swobodnie zmieścić, szkoda, że ja takiego nie mam. )
Swoją drogą wanna też nie jest złym pomysłem, chociaż nigdy nie próbowałam tego typu igraszek, ale może czas... szkoda tylko, że moja wanna nie jest tak duża...
seks pod prysznicem..super przeżycie piana ,woda,męskie ciało koło ciebie namydlone,on myje ciebie ,ty jego męskie kształty nie zapomniane chwile cudowne