Z racji, że dziś ma nockę w pracy to wczoraj chcieliśmy sobie odprawić Walentynki
A Wy lubicie tak eksperymentować w sypialni? Przebieracie się?
Przestań!paula.x111 pisze:jak mówiłam teścia nie mam, a teściowa wychodzi o 15.30 i wraca 21.30 (regularnie pon/śr/pt tak mamy). W związku z czym możemy poszaleć.
Tylko ze ja to sama zaproponowałam, a teraz mam trochę obawy. Mam ogromne kompleksy na swoim punkcie i uważam się za kobietę niedoskonałą i wstydzę się swojego ciała...
Ciężko czasem uwierzyć w siebie. Wiem po sobie... ale kocha Cię taką jaka jesteś i to najważniejsze. Będzie wiosna, lato to znów się schudniepaula.x111 pisze:no bo ja jestem chyba psychiczna!!!!
mój facet jest ode mnie 3 razy grubszy, niewiele wyższy i się tym nie przejmuje! a ja mam bzika na punkcie tego że kilogram kolejny doszedł do mojej wagi! MASAKRA!
dlatego on mnie już teraz powoli zmusza do tego bym się przestała wstydzić mojego ciała. Mówi mi że jestem seksowna, że mam super ciało, delikatną skórę, że jestem niesamowitą kobieta. Fajnie, miłe komplementy. Ale nie działają na mnie!!! ;/
a nie mowilam?paula.x111 pisze:dzisiaj mieliśmy wspólną kąpielmmmm baaardzo przyjemna i baaardzo gorąca
Ja wczoraj wieczorkiem wyszłam do sklepu na zakupy, po powrocie zaczęłam wypakowywać je w kuchni wtedy przyszedł mój misiek i zaczął mnie dotykać i szeptać do ucha ze mnie kocha itp od razu zrobiło mi się przyjemnie. Potem zaczęliśmy się namiętnie całować i zaciągną mnie do łazienki hihi zdjęcie ze mnie ubrania zajęło mu dosłownie kilka sekund a finał finałów pod prysznicem był naprawdę ekscytujący i mega cudownysun979 pisze:Wspólne kąpiele są najlepsze. Pamiętam jak na wakacjach się kochaliśmy namiętnie pod prysznicem. Było pięknie. Teraz nie mamy okazji. Musimy jeszcze na swoim piętrze zrobić łazienkę. To trochę może potrwać. A Wy mieszkacie już razem? Czy po prostu macie pusty dom jutro akurat?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość