Problemy z erekcją u chłopaka
Problemy z erekcją u chłopaka
Nie znalazłam takiego wątku więc zakładam nowy - mój chłopak ma dopiero 24 lata a ostatnio zdarza się, że nie staje na wysokości zadania. Bardzo chce mu pomóc, ale kompletnie nie mam pomysłu. Może coś podpowiecie? Widzę jak się męczy z tym problemem.
Re: problemy z erekcją u chłopaka
Ten problem dotyczy nie tylko Twojego chłopaka, mój mąż też miał z tym swego czasu kłopoty. Widziałam, że się męczy i chciałam mu pomóc, zgłębiłam więc nieco temat. Zacznij może od pogrzebania w internecie za jakimiś wartościowymi informacjami na ten temat, także opiniami ze strony lekarzy.
Faktycznie sporo poszperałam i informacji jest sporo. Nie wiem więc od czego zacząć. Co Ty zrobiłaś żeby pomóc swojemu mężowi?
polecam L-argininę.
Przede wszystkim dużo z nim rozmawiałam. Najpierw musiałam go przekonać do pewnych kwestii i uświadomić, że to nie jedgo wina, co naprawdę nie było łatwe. Ale jak już to zrozumiał dyskretnie podsunęłam suplement - Maksimus Forte. Drastycznie zmieniłam też dietę. I nazałam sport, co chyba bolało najbardziej hehasia_23 pisze:Faktycznie sporo poszperałam i informacji jest sporo. Nie wiem więc od czego zacząć. Co Ty zrobiłaś żeby pomóc swojemu mężowi?
Dieta..mam powiedzieć młodemu facetowi żeby przeszedł na dietę? Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić.Daria_W pisze:Przede wszystkim dużo z nim rozmawiałam. Najpierw musiałam go przekonać do pewnych kwestii i uświadomić, że to nie jedgo wina, co naprawdę nie było łatwe. Ale jak już to zrozumiał dyskretnie podsunęłam suplement - Maksimus Forte. Drastycznie zmieniłam też dietę. I nazałam sport, co chyba bolało najbardziej hehasia_23 pisze:Faktycznie sporo poszperałam i informacji jest sporo. Nie wiem więc od czego zacząć. Co Ty zrobiłaś żeby pomóc swojemu mężowi?
asia, jak Cię kocha i zależy mu nie tylko na sobie, ale również na Tobie to z pewnością nie będzie miał nic przeciwko temu. Trzeba tylko delikatnie i taktownie podejść do tematu bo inaczej faktycznie może się obrazić. Ale jak uświadomisz mu, że pewnie jest zdrowy, ale robi po prostu pewne błędy to myślę, że jakoś to przeboleje i się za siebie zabierze.
Może masz rację. A powiedz mi w zasadzie na jaką dietę kazałaś mu przejść? Bo nie bardzo mam pojęcia jaki sposób odżywiania mógłby mu w tym pomóc.Daria_W pisze:asia, jak Cię kocha i zależy mu nie tylko na sobie, ale również na Tobie to z pewnością nie będzie miał nic przeciwko temu. Trzeba tylko delikatnie i taktownie podejść do tematu bo inaczej faktycznie może się obrazić. Ale jak uświadomisz mu, że pewnie jest zdrowy, ale robi po prostu pewne błędy to myślę, że jakoś to przeboleje i się za siebie zabierze.
Oj zdrowy, racjonalny sposób odżywiania – tak jak lekarze zalecają odżywiać się wszystkim. Tak żeby mu trochę cholesterol spadł, żeby trochę schudł. Oczywiście zdrowo jedliśmy oboje. Czerwone mięsko prawie w ogóle zniknęło z naszego stołu. Zamiast tego pojawiły się dużo ryb i drobiu. Zamieniliśmy jasne pieczywo i makarony na ciemne, a ryż na kaszę gryczaną. Do tego ogromne ilości warzyw, owoców. Efekty szybko było widać. Ale musisz pamiętać, że dieta to nie wszystko.
Nie brzmi źle. Pewnie przysłużyłoby się to nam obojgu. A alkohol? Słyszałam, że też może utrudniać „te sprawy”. Co jeszcze oprócz diety?Daria_W pisze:Oj zdrowy, racjonalny sposób odżywiania – tak jak lekarze zalecają odżywiać się wszystkim. Tak żeby mu trochę cholesterol spadł, żeby trochę schudł. Oczywiście zdrowo jedliśmy oboje. Czerwone mięsko prawie w ogóle zniknęło z naszego stołu. Zamiast tego pojawiły się dużo ryb i drobiu. Zamieniliśmy jasne pieczywo i makarony na ciemne, a ryż na kaszę gryczaną. Do tego ogromne ilości warzyw, owoców. Efekty szybko było widać. Ale musisz pamiętać, że dieta to nie wszystko.
No tak, z alkoholu też lepiej zrezygnować, zwłaszcza jak facet już ma problem. A poza dietą. No cóż, trzeba się zdrowo wyluzować. Mojemu mężowi pomogło jak nauczył się bardziej cieszyć seksem w takim zabawowym tego słowa znaczeniu. Jak przestał traktować to zadaniowo, zaczął się śmiać, cieszyć to od razu wszystko było lepiej.
No tak, u mojego chłopka też jest ten problem. Dopóki nie pojawił się problem to był w łózku radosny, spontaniczny. A wystarczyło, że raz mu nie wyszło i podchodzi do tego..nie wiem..jak do wyniku, który trzeba osiągnąć. Szczerze – strasznie mnie to wkurza.
-
Amaretto
Niestety ale czasami tak się zdarza .Często powodem jest nieodpowiedni tryb życia : stres, złe odżywianie się.
Może warto byłoby również wybrać się do specjalisty. Seksuolodzy specjalizują się często w takich problemach i na pewno wizyta powinna pomóc. My również jakiś czas temu skorzystaliśmy z takiej wizyty. Gdybyś była zainteresowana to pomogła nam pani Monika Rudy, która aktualnie pracuje w gabinecie psychologicznym w Warszawie, przy ulicy Gocławskiej (tutaj masz do niej kontakt:SPAM)
Może warto byłoby również wybrać się do specjalisty. Seksuolodzy specjalizują się często w takich problemach i na pewno wizyta powinna pomóc. My również jakiś czas temu skorzystaliśmy z takiej wizyty. Gdybyś była zainteresowana to pomogła nam pani Monika Rudy, która aktualnie pracuje w gabinecie psychologicznym w Warszawie, przy ulicy Gocławskiej (tutaj masz do niej kontakt:SPAM)
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 9:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
- redorange666
- Samiec
Jako facet.
wpływ na erekcję ma alkohol (nie mówię o małych ilościach tylko o piciu częstym i gęstym), nikotyna czyli palimy min paczuszkę dziennie, dieta... jak Pan jest otyły i do tego pochłania ogromne ilości tłuszczów no to mu urządzonko na pewno nie będzie sprawnie działało.
Nie jestem lekarzem i jak na razie nie mam z tym problemów ale wiem że stres ma ogromny wpływ na problemy z erekcją.
Pierwsze pytanie... czy ma poranny wzwód??? Jeżeli tak to nie jest to problem fizyczny a psychiczny... i tutaj diety nie pomogą...
wpływ na erekcję ma alkohol (nie mówię o małych ilościach tylko o piciu częstym i gęstym), nikotyna czyli palimy min paczuszkę dziennie, dieta... jak Pan jest otyły i do tego pochłania ogromne ilości tłuszczów no to mu urządzonko na pewno nie będzie sprawnie działało.
Nie jestem lekarzem i jak na razie nie mam z tym problemów ale wiem że stres ma ogromny wpływ na problemy z erekcją.
Pierwsze pytanie... czy ma poranny wzwód??? Jeżeli tak to nie jest to problem fizyczny a psychiczny... i tutaj diety nie pomogą...
Poranny wzwód powinien mieć każdy zdrowy facet
Bo po całej nocy ładuje się testosteronem co powaduje poranne sztywnienie

- redorange666
- Samiec
Powinien a nie każdy ma i nie zawsze go ma...
czasem tak jest tylko na tle nerwowym
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Re: Problemy z erekcją u chłopaka
Bardzo często to nic innego jak nerwy i stres,dlatego jedno co moge polecić to maksymalne rozluźnienie,a jest to możliwe jeżeli ufamy swojemu partnerowi i on nam,wtedy kiedy nikt nie czuje się skrępowany.
Spróbuj rozładować w nim napięcie jakimś miłym gestem bądź np po prostu rozśmiesz go czymś i nie dopuszczaj do tego by myślał o seksie jak o ("maturze") że albo zda albo nie zda i będzie uziemiony
Bo to powoduję u niego dyskomfort psychiczny i ma spory wpływ na jego "sprzęt" :)i jakość podczas stosunku 
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
I jak teraz wygląda sytuacja,czy coś zmieniło się na plus? Daj znać w miarę możliwości poza tym sexi bielizna też na pewno tutaj nie zaszkodzi:)
witam, domyślam się, że chodzi o zbyt wczesny wytrysk, ja i mój chłopak też mieliśmy z tym problemy.. Nic nam nie pomagalo, cwiczenia, próbowaliśmy nawet po kilka razy, z każdym kolejnym bylo troche lepiej, jednak nie na tyle na ile byśmy chcieli. Sadze, że gdybym wtedy nie przeczytała o jednym specyfiku to do dziś byśmy się z tym nie mogli uporać. Kupiłam mu takie tabletki które sprawiają, że stosunek trwa dłużej.. Jeśli kogoś to interesuje to moge podać linka. Do tego jest taki żel który powoduje cos jak lekkie miejscowe znieczulenie.. Pomaga oswoić się i tak szybko nie wybuchać. Tabletki daja zaś długotrwały efekt, jest jednak jeden skutek uboczny - facet ma zwiekszoną chcice i czasami może przypominać królika
dla mnie bylo to dobre. Polecam
jesli moglabys podac ten link to byłoby super, nie chce mi sie zbytnio szukac a jesli masz cos sprawdzonego to chetnie bym to sprawdzila, mam pieniadze wiec cena nie gra zbytnio roli, najbardziej na swiecie zalezy mi na rozwiazaniu jakos tego problemu i zrobie to bo tak sobie postanowilam 
nie spodziewalam się tak szybkiej odpowiedzi. SPAM proszę Cie bardzo i mam nadzieje, że pomoże, tak jak pomoglo nam 
Ostatnio zmieniony czw paź 16, 2014 10:45 am przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: A ja proszę Cię bardzo nie spamuj! Następnym razem dostaniesz bana.
Powód: A ja proszę Cię bardzo nie spamuj! Następnym razem dostaniesz bana.
wystarczy w wyszukiwarce wpisać np. Kamagra - to chyba najpopularniejszy środek.
e-minimini.pl
-
krejzolka2
- Jestem tu nowa :)
Jest młody i nie powinien mieć z tym problemu. Tylko lekarz może pomóc