Od pewnego czasu mega modne są wśród dziewczyn biustonosze samonosne z wiazaniem z przodu.. tzn nie takie zwykle zapiecie,tylko taki hm...jakby gorset? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Poki co widze,ze wlasnie ta firma jest najbardziej popularna . czesc dziewczyn sie "jara" chyba glownie dlatego,ze sciaga piersi do siebie,jednak jestem ciekawa jak to sie trzyma? Kupilam na zalando sukienke na sylwka, ma dosyc duzy dekolt wiec chcialabym aby piersi ladnie sie uksztaltowaly,ale ma gleboki tez dekolt z tyłu - wiec bez samonosnego sie nie obejdzie;/ Bede wdzieczna za opinie,bo
MyWonderBra opinie - warto? ktoś miał?
- nikita200wwa
- Jestem tu nowa :)
MyWonderBra opinie - warto? ktoś miał?
Heloł
Od pewnego czasu mega modne są wśród dziewczyn biustonosze samonosne z wiazaniem z przodu.. tzn nie takie zwykle zapiecie,tylko taki hm...jakby gorset? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Poki co widze,ze wlasnie ta firma jest najbardziej popularna . czesc dziewczyn sie "jara" chyba glownie dlatego,ze sciaga piersi do siebie,jednak jestem ciekawa jak to sie trzyma? Kupilam na zalando sukienke na sylwka, ma dosyc duzy dekolt wiec chcialabym aby piersi ladnie sie uksztaltowaly,ale ma gleboki tez dekolt z tyłu - wiec bez samonosnego sie nie obejdzie;/ Bede wdzieczna za opinie,bo

-
VeraWercia12
- Jestem tu nowa :)
Re: MyWonderBra opinie - warto? ktoś miał?
Oj też chętnie się dowiem , jak to jest z tym biustonoszem. Ciekawe,czy HIT czy KIT 
Nie wszystko przecież co jest modne w necie jest skuteczne
widziałam filmik z dziewczyną jak pociąga za te sznurki no to rzeczywiście zebrało jej biust na maxa... ale sama nie wiem ... mniejszy biuścik z pewnością jest prościej okiełznać takim biustonoszem , ale ja mam D więc nie wiem czy to by się sprawdziło 
Nie wszystko przecież co jest modne w necie jest skuteczne
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Re: MyWonderBra opinie - warto? ktoś miał?
Zaciekawiłyście mnie tą firma. Czekam na jakieś recenzjeVeraWercia12 pisze:Oj też chętnie się dowiem , jak to jest z tym biustonoszem. Ciekawe,czy HIT czy KIT
Nie wszystko przecież co jest modne w necie jest skutecznewidziałam filmik z dziewczyną jak pociąga za te sznurki no to rzeczywiście zebrało jej biust na maxa... ale sama nie wiem ... mniejszy biuścik z pewnością jest prościej okiełznać takim biustonoszem , ale ja mam D więc nie wiem czy to by się sprawdziło