Żaden, bo wolę biżuterię artystyczną, wyjątkową i jedyną w swoim rodzaju:) Jeśli takiej szukacie to polecam Wam raczej zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt - świetne dodatki - modne, ale też ponadczasowe i niepowtarzalne:)
Fajna biżuteria ale ja gustuję w subtelnej i delikatnej biżuterii. Ostatnio kupiłam sobie naszyjnik o delikatnym splocie z My Way Jewellery z kollekcji Love Life. Taką biżutertie mogę nosić na codzień i od okazji.
A ja wolę inne kamienie szlachetne jak bursztyn czy rubin,są nieco rzadziej spotykane,ale w naszyjnikach prezentują się naprawdę bardzo elegancko:-) Nie mam też nic przeciwko biżuterii artystycznej czy tej hand made- niektóre dzieła są śliczne.
jak dla mnie 2 i 3, dużo ciekawych naszyjników widziałam ostatnio na SPAM to jakis nowy serwis z tego co widze zdobywa z dnia na dzien wiekszą popularność, znacie moze ten sklep? jakies opinie na jego temat?z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam was wszystkie gorąco:)
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2014 8:57 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Ja widziałam na SPAM złoty z kryształkami. Bardzo elegancki i kobiecy. Coś w stylu "kołnierzyków" również widziałam - i to w różnych kolorach. Świetne do koszuli lub do sukienki bez ramiączek.
Ostatnio zmieniony wt mar 25, 2014 10:28 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
W takim razie napisz chociaż ile kosztował bo w sumie to jest bardzo istotne. Osobiście nie lubię zbytniej przesady jeżeli chodzi o biżuterię,wolę raczej skromne naszyjniki oraz kolczyki.