w co się jutro ubrac? (Dzien Wszystkich Świętych)
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
w co się jutro ubrac? (Dzien Wszystkich Świętych)
patrząc na pogode mam mieszane uczucia. poradzcie.
Re: w co się jutro ubrac? (Dzien Wszystkich Świętych)
Jesienny płaszcz / kurtka. Jesienne buty / kozaczki bez ocieplenia. Ewentualnie kapelusz.
Od dzieciństwa interesuje się modą, dlatego założyłam sklep http://portfelowo.pl, który oferuje portfele, teczki, torebki i galanterię skórzaną. Zapraszam, na pewno będziesz zadowolona z zakupów
Ja byłam ubrana w płaszczyk beżowy, butki emu i było okej;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Przede wszystkim ciepło i wygodnie,a poruszam ten wątek ponieważ można by od razu napisac jak ubieramy się na Święta Bożego Narodzenia,które przecież zbliżają się wielkimi krokami.
www.WszystkozAmeryki.com
teraz to trzeba myslec co ubrac na swieta hehe
-
apollo
Hehe... znowu będzie wesoło
A ja tak jak niżej. Wiem, że na pewno będę miała sąsiadkę, która zakłada takie ciuchy, żeby ją było widać na drugiej stronie cmentarza.

Ja się boję tej rewii mody w tym roku ;/
Nie dziwie Ci sie , ze tak myslisz , bo szczerze mowiac to pomyslowosc wielu ludzi w sensie negatywnym ,
nie ma granic.
To smutne , ale prawdziwe.
Wiele osob traktuje odwiedziny na cmentarzu jak miejsce prezezntacji na wybiegu.
Nie ma co komentowac , bo taki sposob postepowania niestety jest chyba zakodowany na stale w mentalnosci okreslonej grupy ludzi i nie ma nadziei na jego zmiane.
Chyba , ze stanie sie jakis ,,cud,,.
W co szczerze watpie.
nie ma granic.
To smutne , ale prawdziwe.
Wiele osob traktuje odwiedziny na cmentarzu jak miejsce prezezntacji na wybiegu.
Nie ma co komentowac , bo taki sposob postepowania niestety jest chyba zakodowany na stale w mentalnosci okreslonej grupy ludzi i nie ma nadziei na jego zmiane.
Chyba , ze stanie sie jakis ,,cud,,.
W co szczerze watpie.
Załóż nie tyle strój galowy ile ciepły,jesienny tak aby nie zmarznąć będąc na cmentarzu. Właśnie w tym rzecz aby nie traktować tego jako prezencji i pokazania się wśród bliskich,ale raczej jako dzień do zadumy i refleksji. Ja idę skromnie: kozaki,płaszcz,torebka i chyba tyle:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Pewnie czarne spodnie, kozaki, płaczczyk zimowy czarny z kapturem i rękawiczki.Pod płaszczykiem ciepły sweterek granatowy. Nic specjalnego. Normalnie nie wyróżniająco się
A moze po prostu nalezy sie w tym Dniu ubrac odpowiednio i adekwatnie do wymowy i nastroju tego
Swieta , gdzie nasze mysli skierowane sa na wspomnienia o tych ktorzy odeszli , a byli nam drodzy i bliscy.
Swieta , gdzie nasze mysli skierowane sa na wspomnienia o tych ktorzy odeszli , a byli nam drodzy i bliscy.
-
nataliapstryk
- Jestem tu nowa :)
ja na takie okazje wybieram klasykę, płaszcz długi czarny, spodnie eleganckie bądź spódnicę dłuższą stonowane kolory, możesz takie ubrania znaleźć na stronie SPAM. Ja tam kupuję wiele rzeczy, w tym również ubrania na różne okazje i jestem ze swych wyborów bardzo zadowolona. 
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Jakie Święta...? Kochana teraz nawet pogrzeb stał się rewią mody.Astra pisze:A moze po prostu nalezy sie w tym Dniu ubrac odpowiednio i adekwatnie do wymowy i nastroju tego
Spora część ludzi zapomniała, że na pogrzebach żegna się zmarłego a nie idzie się pokazać. Niestety zamiast skupiając się na tych, którzy odeszli -skupiają się na tym co na siebie założyć.
Daruję sobie dalszą część wypowiedzi.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...