Możecie się śmiać
-
króliczek8982
Możecie się śmiać
Hej możecie się śmiać albo uważać mnie i mojego narzeczonego za zdeweściałych ludzi,ale oboje uważamy że jeśli ma się życiowego partnera z którym chcesz spędzić resztę życia to nie należy robić skoku w bok bo jeśli tak to po co być razem przez resztę swojego życia.
-
jagoda
Re: Możecie się śmiać
a z czego tu sie smiać skoro to jest ideał? ja też tak uważam i mój przyszły też
-
marta_wiga
Ja myślę, że większość z nas tak uważa.
Moim zdaniem ludzie, którzy żyją w tzw. 'otwartych związkach' trochę sami siebie oszukują. Może mężczyżni inaczej na to patrzą, ale myślę, że każdej kobiecie to w końcu wyjdzie bokiem i przestanie się podobać.
Moim zdaniem ludzie, którzy żyją w tzw. 'otwartych związkach' trochę sami siebie oszukują. Może mężczyżni inaczej na to patrzą, ale myślę, że każdej kobiecie to w końcu wyjdzie bokiem i przestanie się podobać.
-
pisarka
Ja z moim takze uwazamy ze skoki w bok nie maja prawa bytu, jesli sie chce byc cale zycie tylko z ta jedyna/jedynym. w otwartych zwiazkach partnerzy sami siebie oszukują.
-
candy201
Wiesz myślę że mało osób powiedziałoby swojemu partnerowi że za jakiś czas zamierza zrobić skok w bok. Jednak oczywiście pochwalam waszą postawę i gdy i ja będę z kimś w związku to też tak będę postępować.
-
Amira
-
pstro
Przecież to jak najbardziej normalne! I dla mnie to też ideał - ale do zrealizowania.
A to, że czasem nie wychodzi, bywa. Trzeba zrobić wszystko, żeby się udało, jeśli obu stronom zależy.
A to, że czasem nie wychodzi, bywa. Trzeba zrobić wszystko, żeby się udało, jeśli obu stronom zależy.
-
króliczek8982
Wybacz że mówię tak o twojej przyjaciółce ale uważam że ona jest głupia twierdząc coś takiego to wychodzi że jak będzie mieć męża lub chłopaka to będzie go zdradzać i się puszczać na lewo i prawo
-
znajomek
TO jest piękne mieć stałego mężczyznę kochać sie wzajemnie, uzupełniać sie 
Jak jest dobrze to po cholerę skakać w bok czy też z kwiatka na kwiatek
Jak jest dobrze to po cholerę skakać w bok czy też z kwiatka na kwiatek
-
WeselneZaplecze
Jeśli kocha się kogoś szczerze to chyba nawet nie ma czasu na myślenie o skoku w bok. Po co psuć coś co daje nam radość, szczęście, poczucie bezpieczeństwa i przede wszystkim dużo miłości.
-
Maniana
To jest logiczne ale co w sytuacji, w której np. facet jest zakochany ale kobietę boli głowa przez większość roku mhm ? wszyscy mamy swoje potrzeby, a prawda jest taka, że jak kobieta nie walczy z brakiem libido to facet w końcu nie wytrzyma i skoczy w bok, nawet jeśli bardzo kocha... tak mi się przynajmniej wydaje
-
oOosylwiaoOo
Popieram Twoje zdanieWeselneZaplecze pisze:Jeśli kocha się kogoś szczerze to chyba nawet nie ma czasu na myślenie o skoku w bok. Po co psuć coś co daje nam radość, szczęście, poczucie bezpieczeństwa i przede wszystkim dużo miłości.
-
WeselneZaplecze
O nie z tym się zgodzić nie mogę!Maniana pisze:facet w końcu nie wytrzyma i skoczy w bok, nawet jeśli bardzo kocha
-
mika537
nie ma się tu z czego śmiać. Jeżeli ktoś naprawdę kocha to nie odczuwa potrzeby "skoku w bok" moim zdaniem jeżeli dwójka ludzi się ze sobą wiąże to nie po to, żeby się zdradzać nawzajem, a po to żeby być ze sobą i z nikim więcej
-
Cukiereczek19
To może jest coś z facetem nie tak że kobietę często głowa boliManiana pisze:To jest logiczne ale co w sytuacji, w której np. facet jest zakochany ale kobietę boli głowa przez większość roku mhm ? wszyscy mamy swoje potrzeby, a prawda jest taka, że jak kobieta nie walczy z brakiem libido to facet w końcu nie wytrzyma i skoczy w bok, nawet jeśli bardzo kocha... tak mi się przynajmniej wydaje
-
dzo
ja bym tutaj nie usprawiedliwiała tylko kobiety
dla mnie oczywistym jest, że facet ma swoje potrzeby seksualne i prędzej czy później jeśli sobie nie ulży przy jednej kobiecie to pójdzie do drugiej
mam na myśli już skrajne przypadki gdzie kobieta z własnego "widzi mi się" powtarza ciągle, że ją głowa boli
dla mnie oczywistym jest, że facet ma swoje potrzeby seksualne i prędzej czy później jeśli sobie nie ulży przy jednej kobiecie to pójdzie do drugiej
mam na myśli już skrajne przypadki gdzie kobieta z własnego "widzi mi się" powtarza ciągle, że ją głowa boli