MOLIERA2 ARCHIVE SALE

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
anita_an
Miła Kobietka

MOLIERA2 ARCHIVE SALE

Post autor: anita_an »

Hej, słyszałyście o wydarzeniu MOLIERA2 ARCHIVE SALE? Będą rabaty do -80% na luksusowe maki. Do wygrania karty prezentowe o wartości 10.000 PLN! 5-8 grudnia w Galerii Szyb Wilson, więcej informacji na stornie moliera2.
donatka
Fajna Kobietka

Re: MOLIERA2 ARCHIVE SALE

Post autor: donatka »

o mam w planach się tam wybrać, widziałam, że będzie konkurs dla uczestników na zdjęcie i własnie do wygrania będą te karty prezentowe, mam kilka rzeczy, które chciałabym kupić i jeśli bedą takie promocje to się na pewno opłaci
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Super sprawa. Nie dość, że można kupić ubrania w świetnych cenach, to jeszcze można wziąć udział w konkursie. Faktycznie nagrody aż kuszą, a zadanie nie jest trudne - wystarczy zrobić sobie zdjęcie w stylizacji stworzonej z ubrań i dodatków dostępnych właśnie na tym evencie :)
surykatka2
Miła Kobietka

Post autor: surykatka2 »

Macie gdzieś więcej info na temat tej wyprzedaży Moliera2 i konkursu?
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Na profilach w mediach społecznościowych mają wszystkie potrzebne informacje i warunki jakie trzeba spełniac, żeby wziąć udział w konkursie, więc zerknij sobie na instagram i facebook
ODPOWIEDZ