Ołówkowe czy rozkloszowane?
-
shigga_girl
- Jestem tu nowa :)
Ołówkowe czy rozkloszowane?
Wolicie ołówkowe czy rozkloszowane? Ja wolę te pierwsze, jak te z SPAM - ołówkowe z apliakcjami 
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2015 11:22 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: SPAM
Re: spódnice, sukienki?
Ja uwielbiam rozkloszowane sukienki i już czekam na lato, gdy będę mogła z szafy wyciągnąć swoje ulubione stroje 
Rozkloszowane, te potrafią więcej ukryć 
-
nataliapstryk
Ja uwielbiam rozkloszowane, tulipan. Czuję się w nich bardzo dobrze, kobieco przede wszystkim. Swoje kreacje kupuję na SPAM
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
e-shaman_pl
To też zależy od naszej figury,ale moim zdaniem te rozkloszowane prezentują się po prostu ładniej i przypadły mi do gustu. Poza tym jak słusznie wspomniałaś-potrafią ukryć wiele rzeczy:)
rozkloszowane takie kobiece <3
Jakos nie przepadam za takimi fasonami.
Rozkloszowana sukienka czy spodnica kojarzy mi sie, z bardzo nielubianymi sukienkami z dziecinstwa.
Natomiast bardzo lubie sukienki i spodnice olowkowe ,ktore fantastycznie mozna komponowac z roznymi zakietami , nadaja sie do pracy czy inne wypady.
Dla mnie sa swietne pod kazdym wzgledem.
Ale to kwestia upodoban , bo kazda z nas ma inny gust.
Rozkloszowana sukienka czy spodnica kojarzy mi sie, z bardzo nielubianymi sukienkami z dziecinstwa.
Natomiast bardzo lubie sukienki i spodnice olowkowe ,ktore fantastycznie mozna komponowac z roznymi zakietami , nadaja sie do pracy czy inne wypady.
Dla mnie sa swietne pod kazdym wzgledem.
Ale to kwestia upodoban , bo kazda z nas ma inny gust.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zależy na jaką okazję, ale zdecydowanie bardziej lubię ołówkowe 
aluglobal.eu
-
białalilija
rozkloszowane, szyte z koła, uwielbiam po prostu 
http://www.gryo.pl/ polecam
Spódnice ołówkowe kojarzą mi się z biurową sztywnością i nie są moim zdaniem zbyt wygodne. Rozkloszowane spódnice za to lubi podwiewać wiatr. Trudny wybór.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Wszystko zależy od okazji jednak jakby trzeba było wybierać to wolę rozkloszowane
Też wolęrozkloszowane. Uważam że dodają dziewczęcego uroku 
ołówkowe
Ja w rozkloszowanej czuję sie za grubo
dlatego wybieram ołówkowe =, wąskie- one optycznie wyszczuplają i wydłużaja sylwetkę i nie wszystkie sa sztywne i biurowe - np taka jak na fotce która ostatnio wyczaiłam w sklepiku Rabarbar ( Bialcon) do biura sie nie nadaje - dla mnie jest bardzo sexi 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rozkloszowane uwielbiam, a z kolei ołówkowe chyba mnie pogrubiaja 
E tam, zacznijmy od tego że w biurze wcale nie musi być sztywno 
aluglobal.eu
Kochana , wszystko zalezy od tego gdzie pracujesz i jaka prace wykonujesz,
Czasami wrecz ,, sztywny,, stroj jest koniecznym wymogiem bez ktorego dana praca nie moglaby byc wykonywana.
Czyli roznie to moze byc z naszym ubiorem a nawet wzorem.
Czasami wrecz ,, sztywny,, stroj jest koniecznym wymogiem bez ktorego dana praca nie moglaby byc wykonywana.
Czyli roznie to moze byc z naszym ubiorem a nawet wzorem.
Dobrze, ze ja nie musze chodzic ubrana "na sztywniaka" do pracy, bo nie zniosłabym tego 
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Mnie odwrotnie- ołówkowe wyszczuplają a rozkloszowane pogrubiają,dlatego też unikam ich jak tylko mogę,chociaż ta powyżej bardzo ładnie się prezentuje:)
www.WszystkozAmeryki.com
Ja też tylko ołówkowe, mam straszne kompleksy - a piękna czarna ołówkwa kiecka tak naprawdę pacuje do wszystkiego
<3
jedne i drugie, zależy od okazji:) ostatnio mam chęć uszyć sobie spódnice z koła, tylko musze znaleźć jakiś fajny materiał.
Ołówkowe są najpiękniejsze <3
może i rozkloszowane mogą coś ukryć, ale w przypadku szczupłych kobiet wręcz trochę je poszerzyć ... ja wybieram ołówkowe 
Ostatnio w sklepach ciągle widzę rozkloszowane spódnice, a ja osobiście wolę ołówkowe - lepiej leżą na sylwetce:)
większość rzeczy w życiu układa się sama 
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
To zależy raz od naszego gustu,a dwa od sylwetki jaką mamy. Osobiście uważam że teraz te rozkloszowane są po prostu modne,zobaczymy tylko jakie kolory będą najczęściej wybierane tegorocznej wiosny:)