Zegarek na prezent?
Zegarek na prezent?
Hej
mam pytanie, chcę kupić mojej siostrze prezent na urodziny. Ona lubi takie rzeczy vintage. Wpadłam na taki zegarek http://shushu.pl/dodatki/zegarek-vintage Myślicie, że jest wart swojej ceny i że je ładny? Spodoba się jej skoro ona lubi takie rzeczy vintage?
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: Zegarek na prezent?
Jeśli ona lubi takie rzeczy i jesteś pewna, że jej się spodoba to spraw jej taki zegarek ale nie na tej stronce. Ja uważam, że zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. Zobacz na innych stronach albo może na Allegro.
Amantium irae amoris integratio.
zegarek bardzo ładny, myślę, ze każdej dziewczynie mógłby sie spodobać
-
kobietka1234
- Miła Kobietka
ostatnio kupilam swientny zegarek kolezance w parfouis i jest bardzo zadowolona, duzy wybor, cena przystepna i efekt niesamowity 
-
izabelaw29
- Jestem tu nowa :)
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Muszę przyznać,że dosyć ciekawy wzór zegarka i jeżeli tylko jesteś pewna,że spodoba się także Twojej siostrze- myślę,że jak najbardziej warto się nim interesować. Może coś jeszcze z biżuterii,jak np: łańcuszek czy kolczyki?
Zegarek bardzo ciekawy, nietypowy, dla indywidualistki. Ale cena powala
Za tę kwotę można na prawdę kupić piękny klasyczny zegarek z bransoletką (będzie na pewno solidniej wyglądał niż ten).
www.kuferart.pl Galeria Artystyczna - w dodatku mamy fantazję...
-
wiktoria_w_mieście
Też szukam jakiegoś ciekawego prezentu, ale dla przyjaciółki. Wydaje mi się, ze ma już wszystko… szukam jakiegoś drobnego dodatku, ładnego, ale praktycznego. Macie jakieś pomysły?
Zegarek super, kupuj 
-
wiktoria_w_mieście
a co myślicie o jakimś kobiecym gadżecie?
-
wiktoria_w_mieście
Przeglądam Internet wzdłuż i wszerz i nadal nie mam pomysłu… pomóżcie! Niedawno dostała śliczny zegarek od chłopaka, muszę jej znaleźć coś innego, ale w podobnym stylu- czyli praktycznego, ale ładnego. Może lusterko lub puderniczkę, to zawsze by miała przy sobie?
-
wiktoria_w_mieście
Już znalazłam! Patrzcie jakie fajne! http://troika.com.pl/produkty/produkt/id/2023/kat/6 lub to http://troika.com.pl/produkty/produkt/id/2072/kat/5 ładne prawda?
Lubię zegarki i często kupuję
Ostanio przeglądając strony widziałm gdzieś zegarek z tarczą nawiązującą do "staroci", cyfry były rzymskie i pasek z ćwiekami, owijany kilka razy wokół ręki. Nie był chyba jakiś markowy czy drogi, podobał mi się ale teraz nie mogę na niego natrafić. Czy któraś z Was kojarzy taki zegarek?
tak 

kupiłam ostatnio na allegro.. prezentuje się bosko
i jest w kilku kolorach, podejżewam, że jak poszukać odpowiednich pasków, to tylo paski można by wymieniac

i jest w kilku kolorach, podejżewam, że jak poszukać odpowiednich pasków, to tylo paski można by wymieniac
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dzięki, już też znalazłam i kupiłam. Taniutkie są więc nie wiem jak długo wytrzyma, ale ładny
-
joleczka55
Ja ostatnio kupiłam prezent siostrze na 17 urodzinki i wybrałam dla niejdamski zegarek bon prix, oraz wiosenny szalik. Prezent jej się spodobał, a tak prawdę mówiąc to nie wiem, czy sama sobie takiej chusty nie zamówię, bo jest naprawdę ładna, no i praktyczna. 
Ostatnio zmieniony wt kwie 16, 2013 8:29 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
- robimyinternety
każdy człowiek ma inne przywiązanie do zegarków. dla mnie np. zegarek jest rzeczą bardzo intymną/prywatną i nie przestałabym nosić starego gdyby ktoś kupił mi nowy.
-
olivvia
Zegarki to świetna sprawa - funkcjonalność i piękno - w sumie tak bym je określiła
Osobiście uwielbiam zegarki, ale na rynku jest ich mnóstwo i trudno się zdecydować, dlatego też wydaje mi się, że przy wyborze zegarków warto korzystać z porównywarki ofert sklepów internetowych i stacjonarnych - SPAM dzięki niej wiem gdzie sa najlepsze oferty i tam się udaje
Mozna powiedzieć, że kolekcjonowanie zegarków to moje hobby
Ostatnio zmieniony śr lut 26, 2014 1:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszeknowak
Moja żona by się raczej ucieszyła z zegarka ale złotego, ale jeśli twoja siostra lubi rzeczy vintage to na pewno tego typu zegarek przypadnie jej do gustu.
Blog o przeprowadzkach i transporcie
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Chyba każda kobieta ucieszyłaby się z takiego prezentu,akurat tego jestem pewna:0 Sam model ciekawy i będzie pasował do wielu rzeczy jako ozdoba oraz biżuteria.
www.WszystkozAmeryki.com
Kurcze, fajny!Kayira pisze:tak
Witajcie,
unikam kupowania zegarków na prezent, ktoś kiedyś powiedział mi, że dając komuś zegarek uruchamiasz odmierzanie czasu do rozstania... W sumie nie wierze w zabobony, ale co do zasady jak nie wiem co kupić, kupuje coś z biżuterii. Zazwyczaj wyszukuje czegoś niekomercyjnego niepowtarzalnego np. wyjątkowych i unikatowych kolczyków czy pierścionków. Ostatnio odkryłam olbrzymią paletę wzorów i niesłychanie oryginalnych modeli, a to kolczyki w Biżutiku. Są niesamowite i na dodatek zwykle tylko w 1 egzemplarzu:)
unikam kupowania zegarków na prezent, ktoś kiedyś powiedział mi, że dając komuś zegarek uruchamiasz odmierzanie czasu do rozstania... W sumie nie wierze w zabobony, ale co do zasady jak nie wiem co kupić, kupuje coś z biżuterii. Zazwyczaj wyszukuje czegoś niekomercyjnego niepowtarzalnego np. wyjątkowych i unikatowych kolczyków czy pierścionków. Ostatnio odkryłam olbrzymią paletę wzorów i niesłychanie oryginalnych modeli, a to kolczyki w Biżutiku. Są niesamowite i na dodatek zwykle tylko w 1 egzemplarzu:)
Ostatnio zmieniony wt mar 25, 2014 10:06 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
a moim zdaniem zegarek prezent jak każdy inny, ważne żeby był praktyczny (dla osoby, która ma go dostać), natomiast biżuteria zawsze była i zawsze będzie idealnym prezentem, więc tutaj myślę troszeczkę bezpieczniej jest 
torebki sklep
sprawdź zegarki Fossil. są stylizowane na vintage (amerykańskie lata 50). moim zdaniem znajdziesz wśród nich zegarek dla każdego, bardziej elegancki, sportowy. dodaj do tego grawerowanie to prezent zyska na wartości 
Ostatnio zmieniony czw kwie 03, 2014 7:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiecie co, ja choruję od jakiegoś czasu na zegarki Michaela Korsa... I naprawdę bym się nie obraziła, gdyby ktoś mi takie cacuszko podarował w prezencie...