Manicure ślubny
- DorotaNowicka
- Jestem tu nowa :)
Re: Manicure ślubny
Ja jestem zwolenniczką naturalnych kolorów na ślub z jakimś fajnym akcentem i z cyrkonią. Preferuję oczywiście hybrydy bo na pewno będą się trzymały i nie odprysną przy pierwszej lepszej okazji. Ja osobiście robiłam u kosmetyczki i robiła mi kolorem 508 makear. Bardzo ładnie wyglądał. Tak delikatnie. A na serdecznym palcu miałam jakieś kwiatka w kolorze fuksji i cyrkonię na środku
Bestia niestety w polsce ogolnie wiele rzeczy jest tradycyjnych...
Ale ja np mialam brazowy gorset
skorzany na dodatek 
Ale ja np mialam brazowy gorset
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hadassa, masz może jakąś fotkę swoich paznokci ślubnych? Ciekawi mnie co to paznokcie steampunk 
Ja raczej nie przepadam za frenchem, będę miała najprawdopodobniej paznokcie w jakimś zgaszonym, jasnym kolorze, i nie przesadnie długie. Jednokolorowe i bez ozdób, tak jak lubię.
Ja raczej nie przepadam za frenchem, będę miała najprawdopodobniej paznokcie w jakimś zgaszonym, jasnym kolorze, i nie przesadnie długie. Jednokolorowe i bez ozdób, tak jak lubię.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Musiala bym na kompie poszukać. Po prostu trybiki byly wtopione w żel
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
a ja lubię kontrastowe zestawiania. Dlaczego do suknie ślubnej nie zrobić kolorowego manicure? np. w kolorze butów lub szminki?;)
Fryzury ślubne - abcslubu.pl
Również dokładam się do french, zwłaszcza, że wrócił do mody. Jeszcze nie brałam ślubu ale jeśli już bym miała to zainwestuję w hybrydę.
W koncu mialam takie. Dlugo nie moglam sie zdecydowac i do konca nie bylam przekonana ale nic lepszego nie przyszlo mi do glowy.

-
karpandzia11
- Miła Kobietka
a ja uważam że coraz częściej odchodzi się od tradycyjnego french, ja na weselu miałam ecru z dodatkiem kryształków swarovskiego na jednym palcu u każdej dłoni co wyglądało pięknie 
katalog pożyczek
Tez fajny pomysl, mi sie takie paznokcie z krysztalkami podobaly ale mialam mocno naladowana suknie wiec ostatecznie postawilam na skromne paznokcie i bardzo delikatne dodatki by nie wygladac jak choinka
U mnie to suknia zrobila robote...

- KwiatLotosu
Postawiłabym na zwykłe hybrydy, ewentualnie z jakimś wzorkiem i tyle.
Mój manicure ślubny wykonała moja przyjaciółka. Zrobiła mi hybrydy a'la french manicure.
Myślę, że warto się w tym temacie doradzić znajomych. Na pewno bedą w stanie pomóc 
... Fakt, że żyjemy oznacza, że powinniśmy żyć – spierał się (Adrian). – Zwłaszcza, jeśli i tak dostaliśmy dodatkowy czas.
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Ja miałam naturalne paznokcie i francuski maniciure. Co do hybryd to wolałam nie ryzykować.
Moja pasja moim życiem!
Jesli chodzi o manicure ślubny to postawiłabym na paznokcie w kolorze nude (największy jak dla mnie wybór pięknych odcieni ma marka Makear) lub modny ostatnio babyboomer , poniewaz takie stylizacje paznokci nie odciągną uwagi od urody panny młodej i jej sukni
ja pracuję na lakierach makear u siebie w salonie:) muszę przyznać, że panny młode najcześciej stawiają na dyskretny manicure, wspomniany babyboomer, french, czasem dodają ozdobne cyrkonie:) rzadko się zdarza panna młoda, ktora prosi o kontarstowy kolor:)
-
aleksandra
Myslę, że zależy od całej stylizacji panny młodej. Ja miałam delikatne, pastelowe kolory na paznokciach, zrobiłam sobie sama, bo kupiłam LINK. Były bardzo eleganckie i trzymały się na długo po ślubie.
O a więc ktoś jeszcze robi sam, ja właśnie też pomyślałam, że zrobię sobie sama, choć nie jestem profesjonalistką. Kupiłam lampę led do paznokci LINK no i teraz zawzięcie ćwiczę [emoji14] Na sobie koleżanka i rodzinie, nie jest źle, mam nadzieję do ślubu dojść do perfekcji. Ale warto było zainwestować tak ,czy owak, bo oszczędzam sporo, a czasem jak komuyś robie to jeszcze jakiś grosz wpadnie
Ja bym postawiła na tradycyjny french
ja bym zaszalała z jakimś mocniejszym kolorem np pod kolor butów lub krawata Pana Młodego hehe 
WK Serwis - Samsung