Manicure ślubny
-
KGoldenRose
- Jestem tu nowa :)
Manicure ślubny
W ostatnich latach dominującym trendem w ślubnym manicure był tradycyjny french, ew. z delikatnymi dodatkami, ostatnio panny młode coraz chętniej decydują się na odważniejsze stylizacje paznokci. A jakie sa Wasze typy? Manicure w stonowanych barwach, czy może bardziej krzykliwe kolory, lub brokaty?
Re: Manicure ślubny
mi sie wydaje że najbardziej jest odpowiedni normalny frencz ,ja też skorzystałam i na swoim ślubie miałam zrobiony przez mojego męża :)wyszedł doskonale miał chłop rekę do tego 
Ja sama miałam frencz z dodakami z steampunka...
moja siostra podobnie
moja siostra podobnie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Frencz był i delikatne ozdobienie 
-
paula
ja osobiście chcę mieć na swoim ślubie frenczyk z jakimiś delikatnymi zdobieniami.
Ale podobają mi się też takie delikatnie różowe z ozdobami
Ale podobają mi się też takie delikatnie różowe z ozdobami
Na pewno nie zdecyduje się na tipsy.
Więc pewnie jakies hybrydy z jakims dodatkiem białego frenczu..
Więc pewnie jakies hybrydy z jakims dodatkiem białego frenczu..
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Ja miałam frencz z dodatkami w kolorze kwiatów z bukietu.
Ja miałam french i wydaje mi się, że to najlepszy wybór
http://www.biletautobusowy.net
-
L...
french z kwiatkami one stroke albo jakimis diamencikami wystarczajacy bedzie 
-
Gumkadowlosow
- Miła Kobietka
to zależy od sukni i temperamentu panny młodej, ale ja bym się nie bała np czerwonego.
-
dariuszptak111
w białej to podobno tylko dzie.. i tym co ksiądz pozwoli. Ale to w dzisiejszych czasach, wszytkie powiiiny w czerwonej.
Korzystaliście z usług takich jak taniedruki do wysyłania paczek?
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
A ja polecam biały lakier piaskowy. Wygląda pięknie i elegancko, a na ślub jest idealny! Nie wiem, czy mogę tu zamieścić zdjęcie, więc na wszelki wypadek nie pokażę - wystarczy wpisać w google 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Ja zdecydowałam się na delikatny manicure z małymi zdobieniami i cyrkoniami
ja będę miała delikatne hybrydy w kolorze ecru plus właśnie jakieś delikatne zdobienie
już mam na oku wybrany lakier makear na których pracuje moja kosmetyczka. Niedawno rezerwowaliśmy termin a już zaraz ślub, czas leci nieubłaganie.
ja miałam delikatny, mleczny, bladoróżowy kolor ale bez cyrkoni, brotatu i kwiatuszków
Ja jestem zwolenniczką takich małych ekstrawagancji jak kolorowe buty, dodatki czy właśnie niestandardowe paznokcie, także jeśli chodzi o ślub. I o ile uważam, że biała, długa suknia to podstawa (zdania nie zmienię), tak jestem bardzo otwarta na wszelkie kolorystyczne akcenty w ślubnej stylizacji
Świetny pomysł i bardzo fajnie, że coraz więcej młodych dziewczyn się na to decyduje.
French niekoniecznie, ale ja stawiam jednak na jakiś neutralny kolor - beże, blady róż. Jeżeli miałby jakiś kolor to koniecznie na zadbanych, krótkich paznokciach, dopasowany do całej reszty stylizacji - np. paznokcie, tasiemka, usta i bukiet w tym samym kolorze.
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Francuski jest nieśmiertelny na paznokciach, zawsze można poszaleć ze zdobieniami i zrobić np efekt syrenki, ja miałam zrobione paznokcie fluorescencyjne na francuskim i super to wyglądalo wieczorem
grywalizacja na http://sanitera.pl
Jak dla mnie przede wszystkim z umiarem. Może być brokat, ale już brokat, jakieś przywieszki, rysuneczki i każdy paznokieć w innym kolorze to zbyt wiele. Sama jestem zwolenniczką minimalizmu.
-
grundkowsk
Teraz na pewno królują hybrydy, no i dobrze, bo się nie odgniecie, nie zepsuje tak łatwo, nie pokruszy. No i co chodzę na wesela, to Panny Młode raczej w kolorki idą - najczęściej wszelkie odcienie różu lub błękitu i bardzo mi się to podoba. Ombre też fajnie wygląda, bo dodaje wtedy delikatności np. biało - różowe 
Ja miałam klasyczny Francuski, chciałam zdobienia ale miałam dosyć mocno mieniącą bransoletkę i stwierdziłam w ostatniej chwili, że juz będzie za duzo. Moja kolezanka miała na ślubie czarne paznokcie, miała suknie z czarna szarfą, czarnymi butami i paznokcie. Ja bym sie nie odważyła a ona wyglądała rewelacyjnie
zalezy co komu pasuje 
Ostatnio właśnie mierzyłam białą sukienkę i miałam pomalowane paznokcie na czarno i faktycznie fajnie to wyglądało:) Ale mam wrażenie, że w naszej polskiej kulturze, panny młode raczej bronią się przed czymkolwiek czarnym na własnym ślubie, więc odważną masz koleżankęBrankala pisze:Ja miałam klasyczny Francuski, chciałam zdobienia ale miałam dosyć mocno mieniącą bransoletkę i stwierdziłam w ostatniej chwili, że juz będzie za duzo. Moja kolezanka miała na ślubie czarne paznokcie, miała suknie z czarna szarfą, czarnymi butami i paznokcie. Ja bym sie nie odważyła a ona wyglądała rewelacyjniezalezy co komu pasuje