U nas dzis o dziwo słońce
Redzik.. no niestety obecny rzad nie liczy sie ze zdaniem wielu osob...
Jasmin.. wlasnie mi sie zachcialo dobrej rolady...
Milego i smacznego dnia

Red, ja juz dawno sie odcielam od polityki, krew mnie zalewa gdy podejmuje ten temat wiec wole zyc w slodkiej niewiedzy i starac sie byc jak najbardziej niezalezna od tego cyrku...redorange666 pisze:A nie słyszałaś co mówią pisowcy o ludziach którzy są slazakami, tym którym nie podoba się pseudo dobra zmiana??? Czy szerzenie nienawiści do osób które nie są wyznania katolickiego, są odmiennej orientacji seksualnej lub chcą lub poczęli dziecko invitro to Cie nie obraża??? Nie dostałaś w pysk tym ze lekarz może odmówić ci pomocy ponieważ jego poglądy i wiara jest ponad twoje zdrowie???

No niestety, sama nie wiedzialam jaka to harowka zanim sie tutaj nie znalazlam i nie zaczelam mu pomagac... Chocby przy tych plastikach, niby nic ale trzeba sie schylic kilkaset razy, do tego dzwigac ciezkie rolki (ja nawet ich nie podniose, to wszystko robi Jose), zasypywac plastik piachem lopata. Na poczatku nogi mi odmawialy posluszenstwa, po stu przysiadach juz nie moglam sie podniesc, ale nie zostawie go z tym samego wiec chwila przerwy i z powrotem. Dodam ze ja sie urodzilam w miescie i cale zycie mieszkalam w duzych miastach, kolo wsi nawet nie stalam... Ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i nauczyc.BlackWolf pisze:Jaśmin ile...? 4000m2?
Pracy oboje macie nie mało.
Ciężko. Niektórym wydaje się, że prowadzenie gospodarstwa jest takie proste.
Do tego potrzeba nie tylko chęci, ale i sił.
Wytrwałości także.
Nowy avatar....![]()
Wiesz co, najwazniejsze ze Ty wiesz jaka jest prawda i to Twoje zycie i Twoje szczescie. Jesli przy nim jest Ci dobrze to na nic i na nikogo sie nie ogladaj.BlackWolf pisze:Nie dziękuję...Nie zapeszam.
W zasadzie jeszcze niedowierzam.
Nie spodziewałam się skoku w jakikolwiek związek zwłaszcza teraz. I zwłaszcza z nim.
Wiem co powie na to rodzina Y i przyjaciele.
Stwierdzą, że szybko znalazłam sobie "pocieszyciela" i wyjdę na tą najgorszą.
Szczerze? Zniosę to, bo to nie oni za mnie życie przeżyją.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość