Październik 2017

Ten dział widoczny jest tylko dla osób zarejestrowanych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Październik 2017

Post autor: Hadassa »

No i już październik...

I zaczął się mało przyjemnym wietrzyskiem.
Jak tam u Was??

My jutro jedziemy na imprezę chustową, a później pozałatwiać trochę we wrocku.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Re: Październik 2017

Post autor: Jaśmin »

Czesc Had. U mnie ciagle cieplo i sucho, podobno to najcieplejszy pazdziernik tego wieku, jestem w stanie w to uwierzyc, a nie padalo od maja... Ja sobie nakupowalam swetrow zimowych, w sklepach juz sa grube szaliki, kurtki z kozuchem a na zewnatrz 30 stopni, komedia.

Ja padam na twarz, ostatnio bardzo duzo pracujemy, trzeba udzwignac szklarnie we dwoje a to bardzo ciezkie, na cale szczescie rodzina troche nas ratuje. Kochani sa.

Milej soboty! Baw sie dobrze :)
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
paulina_frankowska93
Jestem tu nowa :)

Post autor: paulina_frankowska93 »

U mnie też zbyt przyjemnie nie jest... Jednak praca i obowiązki czekają :)
Magicznego dnia :*
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

Masakra jesień w tym roku... Moze tydzień bylo takiej złotej polsiej, chciałam sie zapisać na prawko ale totlanie nie mam energii :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jasmin nie dobijaj.. 30 stopni a u nas... no i dalej deszczowo.. choc weekend ma byc ladny to moze pojdziemy i ogarniemy dzialke..

Kusicielka no wlasnie takiej pieknej jesieni brakuje...

X w niemczech.... ja sama z Kuba... tylko cos jak by zakatarzony.. mam nadzieje ze to chwilowe
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Had, wszystko ma swoje plusy i minusy, my juz marzymy o deszczu bo cala trawa i kwiaty juz sa wyschniete na wior, przesadzilam moje male palemki z doniczki do ogrodu i jedna juz ususzona. Nawet drzewa podlewam bo tez juz ledwo daja rade. Zbiornik wodny z ktorego mamy wode juz ledwo zipie. Mogloby popadac ze dwa dni chociaz. No ale ciaglej pluchy tez nie zazdroszcze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jasmin teraz na szczescie kilka dni bez deszczu no i nawet slońce.. ale mimo iz jest niby cieplo to chlodny wiatr..
Ale brakuje takiej prawdziwej polskiej jesieni..

Jak tam sie czujesz jako mezatka??

A mi se udało.. bo X w niemczech.. a przyjechal nas odwiedzic znajomy z wawy.. i moj X mial niezla niespodzianke...

Ciekawe gdzie sie reszta podziewa...
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

hej hej :)

u mnie jako tako, multum spraw ale jakoś (ledwo) ogarniam. Fajnie że chociaż piękna pogoda jest
Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Ponury się zgłasza...obecny.
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Hej Ponuraku 8-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Had, mi mama wysylala wczoraj zdjecia pieknej zlotej jesieni na Slasku! :)

Jako mezatka czuje sie cudownie, w zyciu nie bylam tak szczesliwa jak teraz, to najlepsza epoka mojego zycia, moge przenosic gory i chocbysmy mieli problemy, takie jakie chyba ma kazdy w zyciu to jestesmy z tym razem i wspieramy sie zawsze i wszedzie, a to jest ogromnie wazne. Kiedys bylam ze wszystkim sama wiec to dla mnie ogromna odmiana, gdy wiem, ze ktos kto mnie kocha jest przy mnie :)

Jak sie macie? Co nowego u was?
Obrazek
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

hej hej

Hadassa piękne zdjęcie :)

Jasmin jak tam Brembo? (mam nadzieję że nie przekręciłam imienia)

mnie trochę choroba brała ale wyleżałam się przez weekend i chyba mi przechodzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Uff teraz chyba sie zaczyna epoka chorob, co?

Brembo juz zdrowy, wylizal sie, jeszcze siersc mu musi do konca odrosnac ale bedzie zyl :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie
Had Róża rośnie. Właśnie czeka nas szczepienie na 16 miesięcy. Kurczę jak to zleciało. Biega jak szalona, ma tyle energii, że ciężko za Nią nadążyć. :)
Ale Pociecha z Niej cudaśna :)
Budowa.. no to tak- dach jest, a teraz czekamy na okna i drzwi. Do 3 tygodni powinni zamontować :) tak się cieszę, że nie macie pojęcia :) a jak już zamkniemy to przez zimę prąd i kanalizację planujemy zrobić. Potem to się zobaczy jak z kasą będziemy stać. Mam nadzieję, że w miarę sie nam wszystko uda bo już można zwariować. Oby jak najszybciej.. heh

Hadzia to Twój Kubuś na zdjęciu?? Jaki blondynek :) no i duży się wydaje. :)
I ja Wam muszę moją młodą pokazać. Tylko aktualnie mi rozwaliła tel i mam takiego starego rupcia, że chyba poczekam z tym aż się zaopatrzę w coś nowego i wtedy może coś wrzucę :)
A co tam u Ciebie?? Ile już Kuba ma ??

Jaśmin zobaczysz, że sobie ze wszystkim dacie radę. Początki zawsze są ciężkie. Ważne że Wam się chce w tej szklarni pracować i macie jakiś pomysł. A jak jeszcze możecie liczyć na pomoc rodziny to już w ogóle super :)
Byliście gdzieś po ślubie??
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Sorry...ale jak można dać psu na imię Brembo????? Na cześć firmy produkującej zaciski hamulcowe??? Ja rozumiem ze można mieć świra na punkcie motoryzacji, sportu motorowego...ale to nawet dla mnie za dużo.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej Kochani, wpadam tylko na chwilę kontrolnie zobaczyć co u Was, na dniach postaram się odpisać :*
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Madlen pisze:Witajcie
Had Róża rośnie. Właśnie czeka nas szczepienie na 16 miesięcy. Kurczę jak to zleciało. Biega jak szalona, ma tyle energii, że ciężko za Nią nadążyć. :)
Ale Pociecha z Niej cudaśna :)
Budowa.. no to tak- dach jest, a teraz czekamy na okna i drzwi. Do 3 tygodni powinni zamontować :) tak się cieszę, że nie macie pojęcia :) a jak już zamkniemy to przez zimę prąd i kanalizację planujemy zrobić. Potem to się zobaczy jak z kasą będziemy stać. Mam nadzieję, że w miarę sie nam wszystko uda bo już można zwariować. Oby jak najszybciej.. heh

Hadzia to Twój Kubuś na zdjęciu?? Jaki blondynek :) no i duży się wydaje. :)
I ja Wam muszę moją młodą pokazać. Tylko aktualnie mi rozwaliła tel i mam takiego starego rupcia, że chyba poczekam z tym aż się zaopatrzę w coś nowego i wtedy może coś wrzucę :)
A co tam u Ciebie?? Ile już Kuba ma ??

Jaśmin zobaczysz, że sobie ze wszystkim dacie radę. Początki zawsze są ciężkie. Ważne że Wam się chce w tej szklarni pracować i macie jakiś pomysł. A jak jeszcze możecie liczyć na pomoc rodziny to już w ogóle super :)
Byliście gdzieś po ślubie??
Madlen, pokaz swoja coreczke jak bedziesz miala mozliwosc! :) Uwielbiam ogladac takie malenstwa :in love:

Nie bylismy niestety w podrozy poslubnej, mamy w planach poplynac promem do Maroka na kilka dni, ale odlozylismy to na czas kiedy juz bedzie po pomidorach i bedziemy mieli wiecej wolnego, wtedy pojedziemy i zrelaksujemy sie. A na razie lecimy na weekend do Barcelony, chcemy odwiedzic mojego przyjaciela, ktory mieszka w Castelldefels i nie bylismy jeszcze u niego. Nie moge sie doczekac, jedziemy 17 listopada.
redorange666 pisze:Sorry...ale jak można dać psu na imię Brembo????? Na cześć firmy produkującej zaciski hamulcowe??? Ja rozumiem ze można mieć świra na punkcie motoryzacji, sportu motorowego...ale to nawet dla mnie za dużo.
Jest oryginalne ;)

To imie ma swoja historie, bo José znalazl go pod maska swojego samochodu... Nie mamy pojecia jak tam wlazl, pewnie przez kolo, straz pozarna go stamtad wyciagala... w kazdym razie gdy probowal sie wyplatac z kabli to przegryzl lub zerwal mu jakis przewod hamulcowy. Stad imie Brembo ;) Nam sie podoba :)
Hadassa pisze:Hej Kochani, wpadam tylko na chwilę kontrolnie zobaczyć co u Was, na dniach postaram się odpisać :*
Czesc Had! U mnie do przodu. Bylam na Ferii slubnej i kosmetycznej w Maladze jako modelka, fajne doswiadczenie! A tak to praca - dom i tak w kolko. A co u Ciebie slychac?
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jaśmin coś tam widziałam, pogratulować ;)

My chorzy.. paskudna pogoda.. więc jest bleee...
Wszystko a przynajmniej większość rzeczy w biegu...
Ale ważne że do przodu. Mama moja wróciła. X chyba jeszcze w delegację będzie jechać..
Jakoś sie kręci...

MAdi, pokazuj małą :d w sumie już nie taką mała....
Awatar użytkownika
inek
Extra Kobietka

Post autor: inek »

Dzień dobry!

Pogoda faktycznie okropna... :(
Zaraz koniec października, ucieka ten czas strasznie szybko...
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Had, w takim razie zycze wam duzo zdrowia!!!
Taki niestety okres, ze wszyscy chodza przeziebieni... :(

Slyszalam ze byly bardzo mocne wichury i deszcze teraz w Polsce? Wszystko u was w porzadku?
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej

Inek co u Ciebie ??

Jaśmin, no były.. u nas ogólnie nic nie groźnego.. ot wygięło płotko-ścankę i poprzewracało kilka rzeczy...
ODPOWIEDZ