Krem na noc

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
a_gatka

Re: Krem na noc

Post autor: a_gatka »

A ja ostatnio wróciłam do Vichy. :)
ap3
Jestem tu nowa :)

Post autor: ap3 »

A ja używam La Roche Posay z vit.C:-) i dla mnie jest super, cera napięta i wypoczęta:-)
jola1239

Post autor: jola1239 »

używam zwykłego bambino ;)
Awatar użytkownika
RadioProtect

Post autor: RadioProtect »

Kiedy śpimy skóra wydala z organizmu toksyny, a dzięki zgromadzonym w ciągu dnia składnikom odżywczym, regeneruje się i odnawia. Aby regeneracja była możliwa, skóra musi być dobrze oczyszczona, a pory odblokowane.

Dlatego stosując tłuste kosmetyki na noc, utrudniamy skórze oddychanie. Zablokowane pory oczywiście mogą przyczyniać się także do zaskórników, stanów zapalnych czy przedwczesnych zmarszczek.
ap3

Post autor: ap3 »

Ja używam na noc kremy z vitaminą C marki LRP jest lekki i świetnie się wchłania, polecam!
Awatar użytkownika
Demeter
Fajna Kobietka

Post autor: Demeter »

Ja dostałam od koleżanki krem z vichy idealie, bardzo fajny, mi pasuje.
poli

Post autor: poli »

A ja nic nie stosują na noc. Może to i błąd, ale nie chcę cały czas używać kosmetyków bo to niezdrowe..
Karboksyterapia - Special Day Spa
joanna890

Post autor: joanna890 »

Przeważnie stosuję odżywczy z vianka aczkolwiek dostałam kilka próbek odżywczego z resibo i petarda jak moje zapasy się skończą to napewno kupię <3
88Mariolka
Fajna Kobietka

Post autor: 88Mariolka »

Ja bardzo lubie Class A Collagen na noc, jest lekki, bezzapachowy i bardzo dobrze sie wchlania.
sama natura :D
madona
Miła Kobietka

Post autor: madona »

Krem na noc musi być bardziej treściwy, napakowany substancjami odżywczymi, ja polecam kosmetyki profesjonalne. Przejrzyjcie sobie na przykład hurtownię kosmetyczną Mimari, tam znajdziecie sporo kosmetyków dobrych jakościowo, ale w przystępnych cenach. Według mnie warto inwestować w droższe kosmetyki, po prostu będą skuteczniejsze.
Mireczka

Post autor: Mireczka »

Ja mam lano krem z Zaiji, tani jest, a całkiem spoczko. On jedyny mnie tak nie zapycha i nie jestem wysypana po 3 dniach używania.
larx

Post autor: larx »

ostatnio duzo marek eko sie pojawiło. testuje je własnie ale zawsze lubię sobie dodac do kremu klika kropel olejku, które kupuje w drogeriach;)
Doniczki kwadratowe - Hemp.pl
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

O widzisz, nie wpadłam na to żeby olejku dodawać a może to dobry sposób. A może sprawdzi się też krem na noc bielendy z serii lift?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Moja mama jeszcze czasem dodaje witaminy do kremów
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
barbaros.pio.70
Miła Kobietka

Post autor: barbaros.pio.70 »

Ja metodą prób dopasowałam do swojej cery krem shea z trójpeptydem firmy Nacomi -eco.Najważniejsze ,że nie podrażnia oczu.
Ludwika

Post autor: Ludwika »

O, to ja akurat unikam tych naturalnych, wyjątkowo nie służą mojej cerze.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Teraz mam z avonu i działa świetnie.
Annnon

Post autor: Annnon »

ja zamiast kremów wolę serum. Jakos mam wrażenie, że serum jest lżejsze i lepiej się wchłania. Używam serum Dermomedica Hydra B5 . Super się rozsmarowuje, jest wydajne i nie pozostawia tłustej skóry. Można je nawet na dzień pod makijaż stosować. Ja jestem bardzo zadowolona. Poza tym, że super nawilża to także działa przeciwzmarszczkowo bo ma w składzie kwas hialuronowy i prowitaminę B5 . I co dla mnie ważne - nie podrażnia skóry. Ja mam skłonność do alergii a to serum mnie w ogóle nie uczula. Możecie teraz je kupić z rabatem 5% na stronie sklepu medikan.pl. Wystarczy wpisać kod MEDIKANB5 przy zakupie aby zyskać zniżkę.
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Ludwika pisze:O, to ja akurat unikam tych naturalnych, wyjątkowo nie służą mojej cerze.
Podobnie jak ja, jestem uczulona na niektóre naturalne składniki, nie mogę stosować np tych z ogórkiem ale też kwas hialuronowy mi nie odpowiada więc w zasadzie jak znajdę kosmetyk który mi pasuje to się go uczepię i stosuję aż skóra się w końcu przyzwyczaja i muszę zmienić :( A dobry krem na noc do cery mieszanej to moim zdaniem zielona herbata bielendy, czasem go jeszcze używam
halinamii

Post autor: halinamii »

Hydrain3 krem- żel najlepszy jaki miałam :) Jestem zadowolona i nie zauważyłam żadnych minusów
sareneczka

Post autor: sareneczka »

na noc to ja używam kremów nawilżających. A i czasem jakąś maseczkę sobie na noc zrobię. Rano odkąd zauważyłam worki pod oczami to nakładam krem Remescar, którego wystarczy odrobinę wetrzeć i daję naprawdę takie dobre efekty, że chyba operacja takich nie da :)
AnnaBB

Post autor: AnnaBB »

A czy zdarza się wam zamiast kremów na noc stosować jakieś oleje lub olejki? Ja jeszcze nie zdecydowałam się na taką formę pielęgnacji, ale wydaje mi się ciekawą i co najważniejsze naturalną formą pielęgnacji.
beauty lashes
annamazik78

Post autor: annamazik78 »

a znacie jakiś na zmarszczki po 40?
;)
ODPOWIEDZ