Krem na noc
- kolorowe_kredki
- Miła Kobietka
Krem na noc
Witam, poszukuję kremu nawilżającego na noc, tylko żeby był lekki i łatwo wchłaniał się. Na co dzień używam Ziaji Rumiankowej.
Re: Krem na noc
Jak dla mnie póki co najlepszy był i jest vichy ideal skin na noc.
moja mama chwaliła garnier miracle na noc
moja mama chwaliła garnier miracle na noc
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
widzę, że vichy w łaskach
ja zwyczajnie ufam tej marce. moja mama upodobała sobie liftactiv supreme i tylko jak pytam, żeby mi podsunęła pomysł na prezent to zawsze pokazuje, że pudełeczko prawie puste 
-
fajna.babka
- Jestem tu nowa :)
a próbowałaś kremy sylveco. Są w dwóch wersjach: lekkiej i tradycyjnej. Bardzo fajne produkty. Polecam krem brzozowy i rokitnikowy. Fajnie nawilżają
-
sejkzbrodos
Krem rozmarynowy HB, kojarzycie? To głównie pod cerę tłustą, zwęża pory, ale również poprawia wygląd. Skóra jest przyjemniejsza w dotyku. No i oczywiście stosuje się na noc.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Akurat tego kremu nie kojarzę,ale poczytam więcej odnośnie samych opinii. Warto byłoby poznać również jego skład,bo to pewien wyznacznik jakości oraz tego czy faktycznie jest naturalny.
Krem na noc powinien głęboko nawilżać skórę i dbać o jej wygładzenie.
Pracuję w hurtowni ze zdrową żywnością http://BioIndygo.PL
(polecam super ceny!)
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Dla osób z forum kod rabatowy "babskiesprawy5"
Ostatnio dzięki mojej mamie odkryłam świetny krem na noc - Vichy Liftactiv Supreme. Moja mama używa go regularnie, a ja byłam u niej i nałożyłam kilka razy na noc - rewelacja! Poradził sobie świetnie z moimi pierwszymi zmarszczkami, po przebudzeniu moja skóra była gładka i ujędrniona. Byłam w szoku, że zadziałał tak po zaledwie kilku aplikacjach. Zresztą kosmetyki Vchy zawsze u mnie się sprawdzały jakich bym nie miała, bardzo dobra marka.
-
Margareta888
A ja używam serum Vichy Liftactiv Supreme. Można go stosować na dzień, bo idealnie nadaje się pod makijaż, szybko się wchłania i świetnie współgra z kosmetykami kolorowymi. Idealnie sprawuje się też używany na noc, nawilża, wygładza i jest bardzo wydajny. Możesz go używać zamiast kremu lub w duecie z nim.
Serum też jest super
Zostawiłam jednak Liftactiv na nieco późniejsze czasy, moja cera potrzebuje teraz nawodnienia, bo po lecie i opalaniu jakoś tak widzę suchość, trzeba dać jej odpowiednią dawkę nawodnienia. Zarówno od środka (minimum 2 litry wody dziennie) jak i poprzez stosowanie dobrych kremów. Aqualia thermal na dzień a na noc wspomagam się masażami z żelem skin sleep i na prawdę moje cera wygląda o wiele wiele lepiej.
W przypadku serum uważajcie na skład. Wiele firm pakuje do kosmetyków silikony, które blokują wchłanianie składników odżywczych .Co z tego,że serum ma przyjemną konsystencję skoro nie będzie działało...
Ze swojej strony moge polecić Richevon Serum nie tanie ale za to skłąd jest fajny ( same naturalne skladniki). Nie ma w nim silikonów, parabenów. olei mineralnych czy parafiny tak więc bardzo dobrze się wchłania.Stosuję regularnie codziennie wieczorem pod krem i rzeczywiście widzę u siebie pozytywne efekty działania bo cera jest wygładzona. Mniejsze zmarszczki zniknęły.
Ze swojej strony moge polecić Richevon Serum nie tanie ale za to skłąd jest fajny ( same naturalne skladniki). Nie ma w nim silikonów, parabenów. olei mineralnych czy parafiny tak więc bardzo dobrze się wchłania.Stosuję regularnie codziennie wieczorem pod krem i rzeczywiście widzę u siebie pozytywne efekty działania bo cera jest wygładzona. Mniejsze zmarszczki zniknęły.
Ja lubię też Eucerin na noc, Vichy jak większość, ale Idealię i od Body Empire kolagenowy krem. To mało znana marka, ale są np. na fejsiku. Kiedyś jeszcze miałam z żeń-szeniem jakiś krem, pamiętam że był świetny, ale nie mogę sobie nazwy przypomnieć. Na pewno też był z wyższej półki. Białe z pomarańczowym opakowanie. Może ktoś kojarzy?
a któraś z Was może ma jakieś doświadczenia z tym produktem skin sleep z linii idealia? bo tak mnie kusi, ale sama nie wiem 
-
a_gatka
Miałam, ale zadowolona byłam tylko przez kilka dni. Skóra szybko się przyzwyczaja i efekty są takie sobie. 
Podobno jakiejs idealii uzywasz.. a moze juz nie pamietasz co piszesz...conscious pisze:a któraś z Was może ma jakieś doświadczenia z tym produktem skin sleep z linii idealia? bo tak mnie kusi, ale sama nie wiem
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
a coś na noc ?
takie fajne nakładki na noc wyszperałem w rossmanie
)
-
krystynka3456
Warto wspomnieć o jedwabistym musie od NIVEA. Na prawdę warty uwagi mus, z racji wysokiej jakości. Super! Gorąco polecam.
-
anna_tomczak78
A ja nie polecam tych drogeryjnych . W składzie wiekszość jest naprawdę kiepskich oraz sama zauwazyłam,ze działanie na moją cere nie jest takie dobre. Ogólnie do kremu na noc trzeba sie dobrze przyłożyć. Ponoć najwieksze procesy regeneracyjne cery maja miejsce pomiędzy godzina 23 a godziną 2 w nocy. Tak wiec te 3 godziny są kluczowe dla urody.
Rownież mogę polecić Richevon. Dowiedziałam się o nim dopiero jak zaczełam czytać blogi. W sumie szkoda,że tak późno się wczytałam poniewaz kosmetyk naprawdę ciekawy oraz skuteczny.
Rownież mogę polecić Richevon. Dowiedziałam się o nim dopiero jak zaczełam czytać blogi. W sumie szkoda,że tak późno się wczytałam poniewaz kosmetyk naprawdę ciekawy oraz skuteczny.
Na noc używam tylko serum z Resibo. Pięknie wygładza, nawilża i ujędrnia cerę. Bardzo wydajne, wystarczy zastosować kilka kropelek;) Produkt zrobiony z naturalnych składników, na rano zostawia skórę ładnie pachnącą i widocznie odprężoną;)
Ja używam kremu make me bio na noc i jest świetny
Również używamanna_tomczak78 pisze:A ja nie polecam tych drogeryjnych . W składzie wiekszość jest naprawdę kiepskich oraz sama zauwazyłam,ze działanie na moją cere nie jest takie dobre. Ogólnie do kremu na noc trzeba sie dobrze przyłożyć. Ponoć najwieksze procesy regeneracyjne cery maja miejsce pomiędzy godzina 23 a godziną 2 w nocy. Tak wiec te 3 godziny są kluczowe dla urody.
Serum:
poprawiło stan mojej skóry
rzeczywiście zredukowało te mniejsze zmarszczki oraz co ciekawe również i przebarwienia
nawilża
odżywia
oraz rozpromienia
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
Ja ostatnio bardzo jestem zadowolona z hipoalergicznego Białego Jelenia, bardzo lekki, ładnie nawilża, wyprysków nie odnotowano 
Ja zarówno na noc, jak i na dzień używam kremu nawilżającego La Roche-Posay Toleriane Ultra. Świetnie nawilża i zapobiega zaczerwienieniom, a skóra wygląda na zdrowszą. Dlatego dla mnie sprawdził się jako krem i na noc i na dzień.