Hej!!
Po odchudzaniu mam okropne rozstępy.... nie mogę na siebie patrzeć w lustrze nie mówiąc już o pokazaniu się gdzieś na plaży czy nad wodą. Przez to nie mam nawet ochoty aby mąż mnie widział taką.
Możecie forumowiczki polecić jakiś salon do usuwania rozstępów w Warszawie? Jestem gotowa i zdeterminowana ... naprawdę te rozstępy są dla mnie okropnym problemem i chciałabym je usunąć!!!
Pozdrawiam, Asia
Usuwanie rozstępów w Warszawie - jaki salon?
Re: Usuwanie rozstępów w Warszawie - jaki salon?
Moja przyjaciółka usuwała w salonie Chic-spa na Żelaznej i poleca bo po kilku zabiegach dało pożądany efekt i pozbyła się rozstępów (a ja mogę potwierdzić bo mi pokazywała brzuch po zabiegach
)
Na pewno jest kilka takich salonów ale każdy ma inne ceny a to też jest w sumie ważne, prawda? Tańszy wcale nie znaczy lepszy...
Na pewno jest kilka takich salonów ale każdy ma inne ceny a to też jest w sumie ważne, prawda? Tańszy wcale nie znaczy lepszy...
Re: Usuwanie rozstępów w Warszawie - jaki salon?
Witajkarmazynn pisze:Moja przyjaciółka usuwała w salonie Chic-spa na Żelaznej i poleca bo po kilku zabiegach dało pożądany efekt i pozbyła się rozstępów (a ja mogę potwierdzić bo mi pokazywała brzuch po zabiegach)
Dziękuję za polecenie