spłycenie zmarszczek mimicznych

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
hmalczyk
Miła Kobietka

spłycenie zmarszczek mimicznych

Post autor: hmalczyk »

Słyszałam wiele o różnych zabiegach na spłycenie zmarszczek mimicznych, ale nie jestem pewna jaki wybrać. Czy możecie polecić konkretne zabiegi lub produkty, które pomogły Wam zniwelować zmarszczki mimiczne? Chciałabym dowiedzieć się, które z nich są najskuteczniejsze.
Snown
Miła Kobietka

Re: spłycenie zmarszczek mimicznych

Post autor: Snown »

Podobno masaże odmładzające naprawdę mają taką moc, poza tym są mega przyjemne, więc to zawsze sposób na relaks np. raz w tygodniu. Tutaj zobacz sobie Margari Beauty na ul. Woronicza 33 (https://margaribeauty.pl/). To podobno jedno z lepszych miejsc, jeśli chodzi o takie autorskie techniki masażu odmładzającego.
wielguska
Jestem tu nowa :)

Post autor: wielguska »

Ja na zmarszczki, cellulit czy rozstępy polecam naturalny Olejek Busajna ze Sri Lanki. Skóra super nawilżona, ujedrniona, fajnie pachnie a i jest jak wyprasowana. Doskonały jest
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Najlepszy jest botoks, najlepiej wykonać w dobrym gabinecie, ja do swojego gabinetu właśnie zamówiłam z apteki DOZ- wprowadzili dobrą ofertę.
Lota

Post autor: Lota »

mączka pisze:Najlepszy jest botoks, najlepiej wykonać w dobrym gabinecie, ja do swojego gabinetu właśnie zamówiłam z apteki DOZ- wprowadzili dobrą ofertę.
Fakt, mają w swojej ofercie naprawdę sporo preparatów zawierających toksynę botulinową, warto się tym tematem zainteresować, bo można trochę oszczędzić i odebrać na miejscu w aptece.
kika29
Miła Kobietka

Post autor: kika29 »

Właśnie cena bardzo atrakcyjna, a apteka to bardzo sprawdzone i pewne miejsce, ja mam bardzo dużo klientek na botoks.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Ja też polecam DOZ na zakup botoksu, oczywiście jest to za okazaniem recepty, ale naprawdę się opłaca, bo mają atrakcyjne ceny.
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

Moja kosmetolog ostatnio wspominała właśnie, że zamawiają w DOZie po dobrej cenie, a produkt świetnej jakości.
kowbojka

Post autor: kowbojka »

Booster z reishi z Orinetany + do tego serum pod oczy z tej samej serii. To jest niezawodne combo. Jeśli chcesz zadbać o skórę, zniwelować zmarszczki to to jest właśnie najlepszy sposób.
krystyna_malec

Post autor: krystyna_malec »

mączka pisze:Najlepszy jest botoks, najlepiej wykonać w dobrym gabinecie, ja do swojego gabinetu właśnie zamówiłam z apteki DOZ- wprowadzili dobrą ofertę.
Ja również zdecydowałam się na botoks i jestem mega zadowolona! Wcześniej, używając różnych kremów, efekty były niewielkie. Jednak po wizycie w pobliskim gabinecie https://drkopaczynski.pl/, efekt był nieporównywalnie lepszy. Co ciekawe, przeliczyłam koszty, a wyszło mi na to samo, co wcześniej wydawałam na kosmetyki.
Elza52
Miła Kobietka

Post autor: Elza52 »

Serum Shot z kolagenem od EVELINE powinno się sprawdzić. Ja co prawda stosuję je od niedawna i musze pochwalić, bo skóra staje się wyraźnie bardziej napięta i promienna. Mi taki efekt odpowiada.
Likusska

Post autor: Likusska »

Na spłycenie zmarszczek doskonały jest Olejek Busajna. Świetnie skórę napina, ujędrnia, jest jak wyprasowana. A do tego świetnie nawilżona
mączka
Miła Kobietka

Warto zajrzeć do DOZ, mają botoks w dobrej cenie i jakość super, można do lekarza udać się ze swoim dobrej jakości produktem.
Lota

Post autor: Lota »

Możesz mi powiedzieć czy faktycznie ta cena botoksu zakupionego w DOZie jest aż tak korzystna?
magda.rosolek

Post autor: magda.rosolek »

Viva Estetica oferuje najwyższej jakości usługi dermatologiczne. Miałam problem z trądzikiem i ich specjaliści pomogli mi znaleźć skuteczne rozwiązanie. Dzięki ich profesjonalizmowi i indywidualnemu podejściu moja skóra jest teraz zdrowa i czysta. Gorąco polecam ich usługi https://vivaestetica.pl/ każdemu, kto boryka się z problemami skórnymi
surykatka2
Miła Kobietka

Post autor: surykatka2 »

Lota pisze:Możesz mi powiedzieć czy faktycznie ta cena botoksu zakupionego w DOZie jest aż tak korzystna?
Moim zdaniem mają bardzo dobre ceny w dozie, jesli chodzi o preparaty z botoksem. Możesz sobie zerknąć na stronie i zamówić online z odbiorem w aptece stacjonarnej
amisska

Post autor: amisska »

Hydrolat ze Styraxu , naturalny jest , to żywica ujedrniająca, wygładzajaca skórę, znakomity do zniszczonej skóry. Po nim jest jak po botoksie gładka, delikatna skóra
mączka
Miła Kobietka

Botoks w DOZie jest w bardzo fajnej cenie, a jakość super, oczywiście konieczna jest recepta.
melonka

Post autor: melonka »

Mama używa Hydrolat ze Styraxu, to taka żywica którą się nakłada na twarz i dekolt. Świetnie wygładza, spłyca zmarszczki, skóra wygląda jak po botoksie. Super efekty widac
edzka

Post autor: edzka »

Olejek Busajna tez świetnie sobie radzi z wygładzaniem zmarszczek, na prawdę fajne efekty. skóra jedrniejsza, gładsza po nim, odpowiednio nawilżona
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Jeśli chodzi o botoks to widziałam, że można go zamówić w DOZie i odebrać w aptece stacjonarnej. Dostępność jest bardzo duża, a ceny atrakcyjne. Trzeba pamiętać jednak o tym, że jest dostępny na receptę.
ODPOWIEDZ