Kwas hialuronowy
-
sokatarzyna
- Jestem tu nowa :)
Kwas hialuronowy
Słuchajcie, gdzie kupujecie produkty z kwasem hialuronowym? Mam na myśli produkty o wyższym jego stężeniu.
Nie chciałabym kupować niczego w ciemno, macie może do polecenia jakiegoś przedstawiciela?
Nie chciałabym kupować niczego w ciemno, macie może do polecenia jakiegoś przedstawiciela?
Re: Kwas hialuronowy
Kwas hialuronowy jest dostępny w aptekach.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Szukając w aptekach zwróć uwagę na jego stężenie, do tego masz paragon więc nie powinno być z tym problemu. Pozostaje kwestia do czego dokładnie chcesz go użyć może wówczas będzie można doradzić coś więcej.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
apteka
w pierwszej lepszej powinnas dostac 
Zdecydowanie apteka, wtedy masz pewnosc najlepszej jakosci
niby w aptekach można zapytać o te z małym stężeniem, ale i tak trzeba mieć oczy dookoła głowy i samemu sprawdzić, bo czasem nie wiem za co faramaceuci tyle zarabiają
https://hairlook.pl/
-
weronikakoza
- Jestem tu nowa :)
Zdecydowanie w aptece, ja kupuję w Melissie maski do twarzy z kwasem hialuronowym. 
Małe dawki są dostępne w aptekach. Jeśli potrzebujesz więcej to u kosmetyczki a jeśli jeszcze więcej to w internecie
Somatodrol opinie
Myślę, że w każdej aptece powinnaś go dostać 
Profesjonalne szkolenie z szacowania niepewności pomiaru. Sprawdź ofertę.
Niepewność pomiaru
Niepewność pomiaru
Ale chodzi ci o krem czy tabletki? Są też tabletki z dużą dawką kwasu LINK
Coś dla kobiet
Ja bym wolała iść do kosmetyczki, która się na tym zna i da odpowiednią dawkę kwasu.
Brzydka, zakompleksiona 
Serum Hydrain3 do kupienia w aptece. Super nawilża i ma duży procent kwasu hialuronowego w składzie. Polecam!
Kupowanie kremów z kwasem hialuronowym jest bez sensu, bo on nie przenika przez skórę. Sens mają tylko zabiegi wykonywane w gabinetach kosmetycznych, np. z użyciem igieł.