Mam zamiar pobawić sie z pasta cukrową. Z tego powodu mam pytanie, po jakim czasie włoski odrastają?
Pasta cukrowa
-
gabriela494
- Miła Kobietka
Pasta cukrowa
Witam
Mam zamiar pobawić sie z pasta cukrową. Z tego powodu mam pytanie, po jakim czasie włoski odrastają?
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
-
a_gatka
Re: Pasta cukrowa
Tak, ale znacznie słabsze. Ale jak masz dużo włosków, to może lepiej wybrać się do kosmetyczki i przy okazji zrobić EpilFree? Słyszałaś o tej metodzie? Ja zupełnie niedawno i jestem pozytywnie zaskoczona, bo laser odpada w moim wypadku, a koszty wychodzą niższe, niż taki laser...
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Jeżeli masz wrażliwą skórę,to odczujesz poważnie ten rodzaj depilacji,ja z doświadczenia proponuję bezbolesną i skuteczną laserową.
-
Tusia
Niewyobrażalne dla mnie jest aby laser był delikatniejszy szczególnie mając na uwadze to, że przed zabiegiem nie robi się testu dobierającego moc lasera względem skóry. idąc na zabieg epilfree zawsze przed zabiegiem można prosić o nałożenie próbki preparatu na skóreęi sprawdzenie czy nie ma jakiejś niechcianej reakcji.
-
a_gatka
To prawda. Poza tym po laserze bywa różnie, a po EpilFree można się bezpiecznie opalać. To ważna sprawa w wakacje, bo zapowiadają się ogniście 
Umówiłam się do salonu, na zabieg
na pierwszy raz wolę nie ryzykować... a później się zobaczy 
Na pewno tez podzielę się opinią
Na pewno tez podzielę się opinią
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Próbowałam tego w domu, sama przygotowałam pastę i efekty były niestety marne :\
okna kraków
Ja chyba bym się bała tak eksperymentować. Wolę raczej sprawdzone metody.
-
a_gatka
Kayira, ale na pastę czy na EpilFree się umówiłaś? Najlepiej połączyć ^^
Na sama depilacje pasta... Chce zobaczyc jak to wyglada i wtedy bede mogla sama w domu robic
-
a_gatka
Samą pastę spokojnie można w domu i nie jest to trudne. EpilFree niestety już nie 
JA po prostu chcę zobaczyć jak to wygląda w rzeczyiwstości...
A później mogę spokojnie w domu
A później mogę spokojnie w domu
powiem tak... trochu się zawiodlam... niby miała chwytać na krótkich włosach.. a usłyszałam że mam za ktrótkie i można zrobić woskiem,...
owszem może mniej boli.. ale... ;/
owszem może mniej boli.. ale... ;/