krem do rąk
-
kika75
krem do rąk
krem do rak mój sprawdzony to odmładzający krem do rak z mary cohr super nawilża reće i chroni przed zimnem a wasz jaki to krem ????????
-
koperkowa
Re: krem do rąk
ja używam kremy do rąk neutrogena formuła norweska.chyba najlepszy jaki do tej pory maiłam...
-
miszka
Zgadzam się Neutrogena jest bezbłędna, szczególnie na zimę, gday dłonie są suche i popękane od mrozu. Ale lubię też krem oliwkowy Mariza, jest lekki i w sam raz do smarowania w ciągu dnia w pracy.
-
tosia
Ja lubię krem do rąk ziaja kosie mleko, dodatkowo paznokcie i skórki smaruję taka odżywka keratynową gal, która można kupić w aptece za grosze. Bo jednak sam krem średnio pomaga utrzymać ładny wygląd paznokci i skórek, przynajmniej mnie.
-
Paulina13
Ja bardzo lubię kremy z serii Hand Care Flosleku, sama najczęściej wybieram ten z różową końcówką,odżywczo-pielęgnacyjny. Na zimę lubię też ich Winter Care do rąk i paznokci, stosuję je przemiennie i jestem zadowolona. Są naprawdę dobre jakościowo i ich cena jest również bardzo zachęcająca.
-
wioloo
Mój ulubiony to krem lniany do rąk. Po posmarowaniu jeszcze długo czuć warstwę ochronną na naszych rączkach 
-
arpka
Ja smaruje moje dłonie bardzo grubo kremem i wkładam bawełniane rękawiczki - tak spędzam noc przynajmniej dwa razy w tygodniu
Dodatkowo mam rybki keratynowe gala - ukręcam im ogonki i z dupki wylatuje im keratyna którą potem wcieram w ręce 
-
koperkowa
ja ostatnio odkryłam ,że bardzo dobra na ręce jest ...wazelina!hehe
-
marzo666
ja jestem chyba uzalezniona od kremu do rak... uwielbiam ich uzywac
) w szczegolnosci jakies zapachowe owocowe
-
Laalaa
ja uzywam soraya miodowego
od ponad roku
najlepszy, szybko sie wchlania wiec moge go uzywac klika razy dziennie
od ponad roku
-
dione
Na moje dłonie najlepiej działa krem z Diamond Cosmetics, który jest na bazie awokado, cytryny i mango. Daje on o wiele lepszy efekt niż większość kremów, które można znaleźć w drogeriach. No i jego cena nie jest taka wysoka. Na pazurki.com.pl kosztuje on niecałe 23 zł.
-
Tusia
najlepiej sprawdza mi się lierene ( z pomaranczowym paskiem ) nie pamietam zapachu, a obecnie Garnier.
-
wiczek
A mi najlepiej sprawdza się WinterCare ten z apteki flosleku- miałam go w zeszłym roku na nartach , a teraz używam go na co dzień. Dobrze zabezpiecza, nawilża, "nie wysusza" mrozem skóry , wiecie co mam na myśli
Jest całkiem dobry.
-
superpiekara
ja najbardziej lubie kremy do rąk od Zaja i Lirene
a teraz jest fajny konkurs gdzie można wygrać zestaw kosmetyków Lirene również krem do rąk treść zmieniona przez moderatora
po raz kolejny proszę żebyś nie spamowała
po raz kolejny proszę żebyś nie spamowała
-
apollo
Genialny krem do rąk - FRIDGE - 2.4 basil hand & foot cream, ale to wyższa półka cenowa. Mam jeszcze inny fajny kosmetyk, za znacznie mniejsze pieniądze. Jest to GREENLAND - LESS=MORE. Wypróbujcie obydwa 
-
Natalia Ephemer
A ja różnie z tymi kremami: Ziaja Kozi np. jest wg mnie beznadziejny - pozostawia na rekach tłustą powłokę, szybko tracę odczucie, że krem w ogóle był na rękach.
Garnier czerwony bardzo mi przypasił. Nawet bardzo zniszczone i wysuszone dłonie odzyskują szybko miękka gładkość.
Jak chcędzie go dostaniesz - produkt, który trzeba poszukać
Garnier czerwony bardzo mi przypasił. Nawet bardzo zniszczone i wysuszone dłonie odzyskują szybko miękka gładkość.
Jak chcędzie go dostaniesz - produkt, który trzeba poszukać
-
gosik
Ziaja,Flos-Lek,miraculum(pani walewska chic) a czasem soraya oliwkowa.Polskie kremy.
-
witaminka
Ja obecnie używam BEAUTY MILKY śmietankowa maseczka do rąk. Bardzo ładnie pachnie i świetnie działa na moje rączki
)
-
certyfikowane_piekno
A może by tak zastosować jakąś łatwą do przygotowania w domu maseczkę? Polecam tę z ziemniaków. Wystarczy rozgnieść dwa ugotowane ziemniaki, dodać łyżeczkę masła lub żółtko i dwie łyżki mleka. I taką gęstą ciepłą masę nakłada się grubą warstwą na dłonie i owija folią. Po ok.20 minutach trzeba zmyć ciepłą wodą i nałożyć krem. Zabieg ten wygładza, regeneruje i lekko wybiela skórę. Dodatkowo żółtko natłuszcza odpowiednia naszą skórę dłoni. Proste? A jakie skuteczne!
-
Hakiruono
Ja sobie bardzo chwalę kremy Joanny. Ten z serii z apteczki babuni dodatkowo ma bardzo ładny zapach.
-
pomcia
Jeśli masz problemy ze skórą (często pęka, jest podrażniona i wysuszona), to dobrym wyborem będzie krem z dodatkiem miodu manuka. Taki krem nawilża i regeneruje skórę ale jak wiadomo, to już większy wydatek niż zwykły krem glicerynowy.
-
e-kosmetolog
BARDZO DOBRYM KREMEM JEST KREM DEFACELON DO RĄK, MIAŁAM BARDZO ZNISZCZONE DŁONIE, I ON MNIE URATOWAŁ
ja lubię yves rocher. Tani, szybko się wchłania i na długo starcza, nie trzeba co chwilę smarować ponownie.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
-
mika537
polecam krem do rąk firmy oriflame z serii swedish spa taka biala tubka z pomaranczowo-rozowymi akcentami, naprawde rewelacyjny!