Super makijaż ust!
-
kasioola116
- Jestem tu nowa :)
Super makijaż ust!
Zobaczcie jaki niesamowity makijaż zrobiła 
-
a_gatka
Re: Super makijaż ust!
Zamiast spamować wklej zdjęcie, a wtedy chętnie się wypowiemy. Link usuwam, a następnym razem dostaniesz bana. 
Ale w sumie to nie glupi temat. Jakie lubicie kolory szminek lub blyszczyków a może pomadko-szminek ? Jak malujecie usta, czy z konturówką czy też bez. Czy mocno czy raczej delikatnie?
ano nie głupi, ja ostatnio preferuję jedną pomadkę, samą bez konturówki..
w sumie nigdy konturówek nie używalam...
w sumie nigdy konturówek nie używalam...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja używam tylko beżowych i brązowych szminek
mam duże usta i lubię malować oczy, więc wolę usta tylko delikatnie podkreślać. Chociaż strasznie podobają mi się bordowe pomadki, są strasznie seksowne 
Ja używam w kolorze wściekłej fuksji i takich czerwono-bordowych szminek
polecam Bella\, bo raz, że polska firma, dwa, ceny nie są wysokie, a jakość nie najgorsza (osobiście używam Royal Glam). Odkryłam także że dobrze na noc posmarować sobie balsamem usta, bo jak się położy na nawilżone mocno usta pomadkę, to ona nie kryje aż tak dobrze.
Ja nie używam konturówek. Tylko szminka 
Obecnie również pomadka ale błyszczyki jakoś bardziej do mnie przemawiają 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja kiedyś uwielbiałam błyszczyki. Ale teraz jakieś klejące mi się wydają i wolę szminki.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Makijaż permanentny naturalnie podkreśla usta 
Ja też polecam makijaż permanentny na usta, bo u mnie się sprawdził. Mam dość wąskie i blade usta, więc zdecydowałam się na ten zabieg. Myślałam jeszcze o botoksie, ale trochę obawiałam się efektu napompowanych ust, a makijaż permanentny to był strzał w dziesiątkę
makijaż desire
-
girlonfire
- Jestem tu nowa :)
ja uwielbiam pomadki które są matowe. Po prostu obłęd, mam bzika na ich punkcie

Matowe są rzeczywiście w porządkugirlonfire pisze:ja uwielbiam pomadki które są matowe. Po prostu obłęd, mam bzika na ich punkcie![]()
Profesjonalna konsultantka kosmetyczna. Masz pytania? Jestem do dyspozycji!