Jakiś czas temu zaczęłam zauważać u siebie na pośladkach i udach cellulit. Jestem osobą aktywnie fizycznie, dlatego zdziwiłam się. Nie mam nadwagi, jestem szczupła. Jedyne co można mi zarzucić to to, że jem fastfoody, nie jakoś dużo, ale kilka razy w miesiącu zdarza się. Słodzę kawę i herbatę (co prawda brązowym cukrem, ale to zawsze cukier). Wiem, że muszę przestać jeść takie rzeczy. Czy jest ktoś z Was kto pozbył się cellulitu i może polecić jakiś dobry krem? Tylko krem, nie tabletki (bo w tabletki nie wierzę). Byłabym wdzięczna za pomoc, nie chcę, żeby cellulit był większy i myślę, że mam jeszcze szanse pozbyć się go póki nie jest duży
Krem antycelllulitowy
Krem antycelllulitowy
Witajcie 
Jakiś czas temu zaczęłam zauważać u siebie na pośladkach i udach cellulit. Jestem osobą aktywnie fizycznie, dlatego zdziwiłam się. Nie mam nadwagi, jestem szczupła. Jedyne co można mi zarzucić to to, że jem fastfoody, nie jakoś dużo, ale kilka razy w miesiącu zdarza się. Słodzę kawę i herbatę (co prawda brązowym cukrem, ale to zawsze cukier). Wiem, że muszę przestać jeść takie rzeczy. Czy jest ktoś z Was kto pozbył się cellulitu i może polecić jakiś dobry krem? Tylko krem, nie tabletki (bo w tabletki nie wierzę). Byłabym wdzięczna za pomoc, nie chcę, żeby cellulit był większy i myślę, że mam jeszcze szanse pozbyć się go póki nie jest duży
-
Bogusia1959
- Jestem tu nowa :)
Re: Krem antycelllulitowy
Marleenen pisze:Witajcie
Zawsze jest dobry czas na zmiany
Niestety, nie dane było mi używać kremu, który jakkolwiek by na mnie podziałał.
Odważyłam się na trochę nowocześniejszą metodę. Kilka lat temu przeczytałam o niej na tym portalu pisanym przez lekarzy SPAM
Postanowiłam spróbować i po dziś dzień jestem zadowolona. Po tych nieprzyjemnych dla oka bliznach już nie pamiętam. Mam jędrne ciało
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 8:05 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Sinial - opinie o kremie na cellulit
Mam cellulit. Niesamowicie mnie to irytuje, bo jest to bardzo obrzydliwe. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam na basenie czy na plaży - na udach cellulit mnie od tego zdecydowanie oddala.
Wprowadziłam już wiele rzeczy - zaczęłam ćwiczyć, zmieniłam dietę, zaczęłam stosować domowe peelingi i inne domowe sposoby. Ale efekt jest raczej nikły.
Zaczęłam zastanawiać się nad kremem. Ale koleżanki mi odradzają wszystkie drogeryjne produkty. W takim razie zaczęłam szukać w internecie i znalazłam Sinial. Wygląda naprawdę super, ma naturalny skład. Opinie też mówią, że skuteczny.
Ale jestem ciekawa, co wy o tym myślicie. Co uważacie? Korzystałyście?
Wprowadziłam już wiele rzeczy - zaczęłam ćwiczyć, zmieniłam dietę, zaczęłam stosować domowe peelingi i inne domowe sposoby. Ale efekt jest raczej nikły.
Zaczęłam zastanawiać się nad kremem. Ale koleżanki mi odradzają wszystkie drogeryjne produkty. W takim razie zaczęłam szukać w internecie i znalazłam Sinial. Wygląda naprawdę super, ma naturalny skład. Opinie też mówią, że skuteczny.
Cześć 
Z kremów na cellulit możemy ci polecić nasz produkt o nazwie Vialise. Jest on o tyle ciekawy, że w przeciwieństwie do większości znanych kremów jest zrobiony stuprocentowo z naturalnych składników - dzięki czemu nie tylko nie zapycha ci skóry żadnymi sztucznymi i chemicznymi substancjami, ale i zawiera silnie działające składniki, które przyczyniają się do usuwania toksyn ze smarowanego obszaru i dbanie o to aby skóra stawała się jędrna i napięta. Sprawdzone i polecone
Z kremów na cellulit możemy ci polecić nasz produkt o nazwie Vialise. Jest on o tyle ciekawy, że w przeciwieństwie do większości znanych kremów jest zrobiony stuprocentowo z naturalnych składników - dzięki czemu nie tylko nie zapycha ci skóry żadnymi sztucznymi i chemicznymi substancjami, ale i zawiera silnie działające składniki, które przyczyniają się do usuwania toksyn ze smarowanego obszaru i dbanie o to aby skóra stawała się jędrna i napięta. Sprawdzone i polecone
Re: Sinial - opinie o kremie na cellulit
Mi się cellulit już zmniejsza i to właśnie wszystko dzięki Sinialowi, bo jest naprawdę skutecznym kremem. Bardzo dobrze się nakłada, ma przyjemne konsystencję i zapach.Nina78 pisze:Mam cellulit. Niesamowicie mnie to irytuje, bo jest to bardzo obrzydliwe. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam na basenie czy na plaży - na udach cellulit mnie od tego zdecydowanie oddala.
Oczywiście też nie ograniczałam się do samego kremu, bo to bez sensu. Do tego jeszcze ćwiczyłam i starałam się zdrowo odżywiać. Trochę też piłam naparów, które miały pomóc na cellulit.
Wcześniej też stosowałam te rzeczy, ale dzięki Sinialowi rzeczywiście widać różnicę - już po półtora tygodnia od kiedy zaczęłam się smarować, cellulit widocznie się zmniejszył. Jest to naprawdę super.
Zdecydowanie polecam Sinial. Jest warty zakupu, chociaż cenę ma nieco wysoką i jest dostępny tylko do zakupu przez internet.
-
Paulina_80
Osobiście mogę polecić błoto z morza martwego. Rozrabia się to z wodą i nakłada na uda i pośladki. Bardzo poprawia krążenie i ujędrnia skórę!
W wolnych chwilach piszę dla portalu Kobieta na Czasie 
Ja wspomagam się kosmetykami z olejem CBD i sprezentowałam sobie balsam z CBD z Oz cosmetics, bo działa cuda na skórze i robię sobie masaż antycelulitowy po kąpieli. Dodatkowo ma działanie przeciwzapalne i pomaga mi na bóle miesiączkowe 
Jeżeli chodzi o krem na cellulit to warto moim zdaniem sprobowac jakiegos organicznego, tj zrobionego calkowicie z naturalnych skladnikow. No i jak juz robisz diete to moze tez zacznij biegac albo po prostu robic jakies cwiczenia na nogi.
Nie wieżę w działanie takich kremów. One niestety nie pomogą nam w pozbyciu się cellulitu.
szukajcie czegoś z kofeina, kasztanowcem, bylicą, bluszczem i algami
same dobrze rzeczy i ogólnie polecam je jako pomoc przy walczeniu z tym dziadostwem 
ja ostatnio szukałam body wrappingu i coś tam znalazłam, ale lepiej się podpytać niż wydać kasę bez celu.. ;p
Wypróbowałam chyba wszystkich kremów antycellulitowych dostępnych na rynku i one nie działają, wprawdzie skóra po nich jest jędrniejsza, bardziej elastyczna, ale cellulitu nie usuwają. Ja zdecydowałam się na zabieg antycellulitowyw klinice medycyny estetycznej. Po konsultacji w elite poddałam się zabiegowi Icoone laser, który okazał się skuteczny w moim przypadku. Skóra jest jędrniejsza, po cellulicie prawie nie ma śladu, przy czym zmieniłam też swoje nawyki żywieniowe i zaczęłam ćwiczyć, to najlepsze połączenie.
Czy taki zabieg jest inwazyjny, czy od razu można wrócić do codziennych zajęć?
Nie jest to krem, a serum, ale mysle ze to akurat najmniejszy problem. Bielenda Body positive to serum wygładzająco-ujędrniające właśnie o działaniu przeciwcellulitowym. Bardzo fajna formuła i przyjemny nieduszący zapach
Nie, ten zabieg nie jest inwazyjny, ale musisz wiedzieć, że dopiero na konsultacji jest podejmowana decyzja, jakiemu zabiegowi najlepiej się pdodać. Lekarz ocenia stan skóry, preferencje i oczekiwania pacjenta.
Ok. dzięki za szybką odpowiedź, zastanawiam się nad poddaniem się jakiemś zabiegowi na cellulit, bo już nie mogę na siebie patrzeć.
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Wydaje mi się, że krem jest skuteczny nim pojawi się cellulit, a jak już się pojawi to wtedy pozostaje dieta, ćwiczenia i ewentualnie zabieg. Sama trzymałam się tych zasad, zdecydowałam sięna zabieg ONDA. Przeprowadziłam go w krakowskiej klinice vesuna, udało mi się pozbyć cellulitu i póki co, dalej go nie widać.
nie da sie pozbyc cellulitu od tak tylko kremem bo to bardziej zlozony proces powstania pomaranczowej skorki i potem jej pozbycia sie
kosmetyki to jedno ale nie ma takich idealnych dzialajacych cuda
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
A co sądzicie o bańkach antycellulitowych? Ktoś próbował?
tamagotchi masz na mysli banki chinskie? te gumowe niebieskie w roznych rozmiarach? mam je, uzywalam kilka razy masujac meza no i swoje uda i posladki wlasnie na ujedrnienie super sprawa. do tego polecam olejek z prazonej kawy, kupilam taki na notino za niecale 60 zl
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
majkusia slyszalam o tym olejku ale nie stosowalam.. w sumie jakiegos wielkiego cellulitu nie mam ale kupie bo wydaje sie byc ok, banki tez mam ale jakos tak leza i nie uzywam
czlowiek ciagle nie ma czasu
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
taak, dokładnie je miałam na myślimajkusia pisze:tamagotchi masz na mysli banki chinskie? te gumowe niebieskie w roznych rozmiarach? mam je, uzywalam kilka razy masujac meza no i swoje uda i posladki wlasnie na ujedrnienie super sprawa. do tego polecam olejek z prazonej kawy, kupilam taki na notino za niecale 60 zl
Endermologia jest skuteczna na cellulit, ja już jakiś czas chodzę na zabiegi i efekty są na prawdę widoczne, mam za sobą 4 sesje, ogólnie zabieg przyjemny, masaż podciśnieniowy na prawdę robi świetne efekty, ja jestem bardzo zadowolona a chodzę w Warszawie do salonu https://endermologia-warszawa.pl/
-
Oliwia_Kapral
Ja pozbyłam się cellulitu w 3 tygodnie, z tym produktem https://powiekszposladki.online/. Jest on bezpieczny i ma niesamowity skład, efekty widać gołym okiem! Przez co czuje się bardziej kobieca a do tego moje pośladki stały się bardziej krągłe 
Warto spróbować Olejek Busajna on mega skóre ujędrnia pomaga własnie i na cellulit, rozstępy czy zmarszczki. Do tego wspomaga opalanie, nawilża tez skórę, mega jest